78

Анонимен

преди 7 години

До АнонименВерно ли бб и йф са направили всичко в София? *** наистина?Ти да видиш, не знаех, че те са построили джамията в центъра, партийния дом, ЦУМ, Шератон и че даже са обесили Левски....Честно, от коя тоалетна/наркоманско сборище ви събират?

77

Shano

преди 7 години

София се превърна в шитхол ,също като Париж и Лондон,пък тези 900 мелеона по мязат на 700,останалите 200 са за хидро инженерите.

76

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

Ами , като не ви харесва -----дайте железото от Метрото на скрап ,бе......Тъкмо ше се визите с рикши дърпани от хора -----за да има РАБОТА И ПАРИ ЗА ВСИЧКИ!!!ТАКА ---Е НАЙ-СОЦИАЛНО....ХА,ХА,ХАААААААААААААА И ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ!!

75

Анонимен

преди 7 години

Една скороговорка от преди повече от 100 години гласи - На Балканите има един Народ , който след като отиде в събота на баня , се поздравява с - Честита баня . Метрото е преди всичко спасение от лошото време и студа . Останалото е работа на специалистите с 400 лева заплата .

74

Анонимен

преди 7 години

Каквото и да си говорят другарите , ако не беше Бойко Борисов и Фандъкова нямаше да има нищо в София . Затова София никога не гласува за БКП-БСП .

73

Анонимен

преди 7 години

София е класически балон на левъриджа на световната банкова система, и частен случай са "българските" банки с централи основно в София.Разбира се има градове по планетата с по-здрави балони, но за България София е стандарт ;-).Ей жи едно филмче за идея как стават работите при обратен процес. Който има нещо между двете си уши да мисли с него, кое е най-добро за него си :-):https://youtube/watch?v=vcuch3yFpbM - просто сменете долара с еврото, то ще колабира преди долара ;-).

72

Анонимен

преди 7 години

Освен това метрото на което се возя не се управлява от ватман или както му казвате а от компютър. Т.е. колко биха били и как платени подобни работни места от тези на ватмана, например ?

71

Анонимен

преди 7 години

И от къде са взети парите, с които е построено това метро ?Ами ако тези пари бяха оставени при тези които са създали печалбата с която са платени данъците от които е построено метрото, и това е добрия вариант, дали нямаше да се създадат 10000 постоянни работни места ???А в случай, че метрото е построено с "евро" кредити, няма да ви казвам какво ви чака, което естествено ще се отрази и на цената на билетчетата. Така, че създаването на 100-на работни места може да коства пари за 1000.

70

Анонимен

преди 7 години

София просперира, а БЪЛГАРИЯ УМИРА. Докога ? Неможе половината от всички инвестиции в България да отиват в София, това просто убива всички останали общини. Не е нормално цяла България да се пресели да живее и работи в София. Не е нормално само в София да има нормално здравеопазване. Не е нормално да взимаш 2000 заплата и половината да ти отиват да изплащане апартамент-кутийка и да имаш САМО ЕДНО ДЕТЕ.

69

кратка ретроспе

преди 7 години

Плиска, Преслав и Търново са столиците на Българите , това са домовете на царете. Там се е развила славянската писменост и култура каквато я има до днес . И добре са направили тези царе защото се вижда колко е нужен в днешно време баланс със западната, палеща войни, цивилизация.София има хубаво име но не е основана от български цар , а когато са я набедили за столица тук е имало добре разгърнато скотовъдство,говедари и пъдари. А в "комунизма" де що имаше подмазвач стана номенклатура и се заСели

68

мдаа

преди 7 години

Всъщност стойността на целия столичен метрополитен -900 милиона евро е толкова колкото подарихме на руснаците за стария , ненужен и непоръчан атомен чайник. А какво ли можеше да се направи с тези пари , ако не бяха ги откраднали от народа безнаказано /все още/ руските агенти!

67

i.e.

преди 7 години

До Анонимен (Номер 78)Отговора на въпроса ти е 4800 лв. на месец.

66

До 68

преди 7 години

Във Виена, драга г-жо, има тоалетни на станциите на метрото. Преди да влезеш вътре в самото метро. Безплатни са и хората не се *** и стискат от центъра до Младост или о т центъра до Люлин. Също има и обществени тоалетни из целия град...а тук е джунгла...и ако те фане зора....

65

питане

преди 7 години

Точно пък германците дето си бяха разделени на фрг и гдр , да ги питат софиянци .

64

Анонимен

преди 7 години

Ако разкарат селанндурските мутри от София НЯМА ДА ИМА НУЖДА ОТ МЕТРОПари на ватъра

63

Щирлиц

преди 7 години

До страненНе си мислете,че като сте дошли в София,шопите ви чакат понеже сте много кадърни.Като сте толкова читави,стойте си по родните места и ги развивайте,благоустроявайте.Като сте цъфнали тук,радвайте се,че имате досег с нещо по-читаво и цивилизовано от вас.

62

Анонимен

преди 7 години

Единствено се вдигна цената на билета. Някога при заплата 180 лв. цената на билета е 0,06 ст., а сега с каква заплата трябва да са хората за да живеят както преди. Техните заплати се вдигат но на хората, не. Стандарта на всички е паднал сериозно.

61

Smurf

преди 7 години

И въпреки всички хвалби за метрото и как е променил живота в Младост, Десислава Иванчева , обикновена жена от квартала размаза като маче у дирек герберската номенклатура на изборите за кмет. Значи нещата не стоят баш така както се изкарват по медиите

60

Анонимен

преди 7 години

Именно собственикът му иска да строи до него и 215-метров небостъргач с търговска зона, офиси, хотелска част.......... И каво това какво ще произвежда колко работни места ще има? Сигурно ще е конкурентно способен на европейският пазар и ще докарва по няколко милиарда годишно в хазната ли? На това наште селянжъри ще кажат че е инвеститор!? А овцете ще гледат умно и ще цъкат като часовник. Такива ако бяха всички инвеститори света досега да е свършил. Селянжъри селянжъри кой ви показа пътя за София

59

странен

преди 7 години

към софиянци...... не си мислете че сте богопомазани живеете още с времето от комунизма с жителството сега може да се ходи навсяккъде,,,,,,,,,, радвайте се че идват кадърни хора от другаде и имате растеж иначе ще си останете дървени шопи