29

Шаран БГ

преди 7 години

Тъй и не можах да разбера, кой кого се е опитвал да убие и срещу кого е това досъдебно производство ? Белким овластените са оправят.

28

Анонимен

преди 7 години

Отвличането на булки го има в почти всички "развиващи се страни" в Азия, като се почне от арабския свят, през Афганистан та чак до Индия. Дори и в бивши съветски републики като Киргизстан също се практикува. Това си е в културата на тези хора, а ние българите правим голяма грешка като се опитваме да "интегрираме" този южно-азиятски народ наречен "роми." Те до последно ще се дърпат и ще отказват да се интегрират в нашата култура и ценности.

27

Хех

преди 7 години

Е *** РАБОТА! и както винаги - Под закрилата на власта. Пазят си електората защото видяха какво става на изборите. В България единствено българите сме дискриминирани. Срам ме е вече че съм българин.

26

Анонимен

преди 7 години

Лелеее колко българи се дигнале да обсъждат делата на братята си роми.

25

Анонимен

преди 7 години

Защо постоянно триете коментарите.Какво да напишем роми или хора от Индия

24

Анонимен

преди 7 години

Обичаен ден за шведите! Добре, че не е пострадал някой невинен. А иначе какво се впечатлявате толкова? То при тях това се нарича "културна особеност"! И даже не знам как БХК още не се е само сезирал да вдигне вой, че как полицията си е позволила да им развали забавлението.

23

златко желев

преди 7 години

Само жаагалите (турците) ме npackaт без пари

22

Анонимен

преди 7 години

Белгарският независим Съд и Прокуратура за виновни за неприлагането на законите у нас.И да арестуваш виновния ако съда каже да го пуснеш ... ?Прав беше Бойко като казваше - Ние ги хващаме, а съда ги пуска!

21

Българи

преди 7 години

Време е!!!!

20

От 23

преди 7 години

Затова повтарям въпроса, поставен в коментар 22:Не е ли време да вземем правосъдието в свои ръце?Ако това се случи само тук-там, ще има арести на българи, които са се държали достойно в непредизвикани от тях конфликтни ситуации.Но ако това се случи на 100 места, ще последват министерски оставки и суматоха в парламента.Ако обаче това стане системна практика, да видиш колко бързо Народното събрание ще направи адекватни промени в законите и някои ще си седнат на продължението на гърба!

19

До 17

преди 7 години

Ти вчера не прочете ли, че са дали само с условни присъди онези петима роми, които през лятото във Видин бяха обградили българка, за да я опипват по интимните места и да я обиждат. Съсед беше излязъл да я защити, но те го бяха пребили и докато дойде полицията бяха изпотрошили с камъни прозорците на къщата му, а после пред полицаите го бяха заплашили, че като ги пуснат от ареста, ще го убият, а къщата му ще запалят.Докато бяха в ареста, тълпа роми беше обградила РПУ, крещейки "Смърт за българите"

18

У нас днес

преди 7 години

Ако се защитиш, когато те нападат с брадва, ще те арестуват с обвинението опит за убийство.Ако не те арестуват, заплашва те ромски линч.За да не те натоварят с такова обвинение, трябва покорно да стоиш и да чакаш лилавият да те съсече и да останеш инвалид или пък да умреш на място.Още по-безопасен вариант е да стоиш и безучастно да гледаш как п*ри*ми*тиви отвличат чужда дъщеря, пък ти може и да знаеш, че те се занимават с трафик на жени.Е, не е ли време да вземем правосъдието в свои ръце?

17

Анонимен

преди 7 години

Полицайте отървали Кънчо който само си берял булки за да ги прави бели робини.Сигурно са му авери и делкат кинтите.За пореден път се убеждавам,че читава кука няма.Ето сега вместо да оставят родата на оная да го унищожат с лопати и колове тоя талибан те са долетяли за да го спасят.Евала герои.Да не забравите да се пишете "мъже и хора на годината"

16

Българин

преди 7 години

"Майтап" стана ми ясно защо си ми три коментарите, имаш възможността и явно съм те засегнал като пиша за малцинства.Не ме разбирай погрешно, има свестни измежду тях, както има не-читави измежду нас.Но когато живееш в чужда държава правилната дума е че си от малцинствена група!Никой не те кара да живееш тук о да се обръщат така към теб.Колкото до българските момичета, има много читави измежду тях. И никои не сравнява жените в двете групи, а става въпрос за отвличане против волята.

15

Пак от Майтапа

преди 7 години

Имам правописна грешка "бълГарин"

14

Майтапа

преди 7 години

Ей, искам да чуя новина как бъларин се е бил не за "гаЖе" а за "булка". И боя не е станал У чалготеката и как не са си мерили колите и парите. Щото сега гаЖетата се скупят по кенефите за разни чичковци с мангизи или за фитнесяги с татуси. Извън темата съм, знам. Ама сбийте бе българчета за някое свястно момиче, пък аз Ше изкарам патлака. Който не избяга пИчели. Аз ше бера кахъра после за стрелбата.

13

Анонимен

преди 7 години

Обвинения за:1) отвличане;2) участие в организирана престъпна група.Прокуратурата спи ли?А и Кънчо ще си плати ли здравните грижи?

12

Българи

преди 7 години

Обяснете защо цензурирате коментарите избирателно. ЗАЩО оставяте коментари като този на номер 3, обиждащи нацията ни, а триете моят с който му отвръщам на глупостите???И вие ли защитавате малцинствата и на вас ли ви плащат да сте "незаяисими"???

11

Анонимен

преди 7 години

Докога престъпниците,ще имат повече права от нормалните хора?Докога ве гУспода законотворци ..

10

Анонимен

преди 7 години

Другия път в тиквата!