284

Анонимен

преди 6 години

Най-голямата комунистическа държава е САЩ. Но ще мине малко време и тогава местните *** ще почнат дасе усещат и да свалят розовите си очила.

283

анонимен

преди 6 години

1.В България никога не е имало комунизъм.2.Социализмът на Тодор Живков не беше престъпен, а социален строй.3.Псоходесните да го........................

282

Мнение

преди 6 години

Половината от изредените държави никога не са имали комунизъм и комунисти.Комунисти в Англия, смях. Сигурно са нашенци избягали от социализма.

281

адолф сталин

преди 7 години

Комунизмът-интернационалсоциализъм и фашизмът-националсоциализъм са две еднакви идеологии ,които имат еднаква социална база -работническата класа. И двата ежима са престъпни защото прилагат тоталитарно уупавление.По -страшен е комунизма .Преди 9септември е имало само 8 концлагера и то със свободен режим на движение на интернираните .След девети комунистите създават 88 -ОСЕМДЕСЕТ И ОСЕМ КОНЦЛАГЕРА

280

възмутен

преди 7 години

За какъв комунизъм ми говорят сега шефовете на БСП.Комунистите идеалисти са били избити още преди 9 септември,а оцелелите,децата и внуците им станаха първи капиталисти след криминалният преход!Ако сега можеха да се съживят убитите преди 9 септември и видят какво техните съпартийци са натворили първо тях щяха да убият!Кого ще агитират те -децата ни са в чужбина и няма да гласуват за тях.Ние дето останахме тук не ни остава много живот,та ако ще и валяк да ни гази и БСП пак да е на власт все тая!

279

t-rex

преди 7 години

До seiraАйде да не ми обясняваш какво е комунизма и къде го има! Точно това което виждаш навсякъде в комунистическите страни това е комунизма! Гаден, поддиснически, мизерен и престъпен. Комунизма по друг начин не може да съществува, но е много привлекателен за мързеливи и необразовани човеци дето искат да получават всичко наготово, а когато необразованите и мързеливи човеци вземат властта и въведат комунизма мизерията е неизбежна.

278

Анонимен

преди 7 години

ТОПЛАТА ВОДА Е ОТКРИТА ОТДАВНА - Богомил Райнов , Тютюневият човек - цитат ... КОМУНИЗМЪТ НЕ Е ЗА ПРОСТИ ХОРА . ДА СИ ПРЕДСТАВИМ ЗА МИГ , ЧЕ В БЛИЗКИТЕ 30 - 50 Г, БЪДАТ УСВОЕНИ ЛУНАТА И МАРС . СОБСТВЕНОСТ ЩЕ ИМА ЗА ВСЯКО СЕМЕЙСТВО . КОГАТО ТАЗИ СОБСТВЕНОСТ ОМРЪЗНЕ ДО СМЪРТ , КОГАТО ИМ ОМРЪЗНЕ ДА ЛЪЖАТ И КРАДАТ ЛОШАТА ДЕМОКРАЦИЯ ЩЕ СЕ ЗАМЕНИ ОТ ДОБРАТА ДЕМОКРАЦИЯ БЕЗ РЕВОЛЮЦИЯ .

277

seira

преди 7 години

ХАЙДЕ, СТИГА С ЛЪЖИТЕ!...ВСЕ ПАК СМЕ 21-ви ВЕК!МОЖЕ ЛИ НЯКАЙ ДА ПОСОЧИ СТРАНА В КОЯТО Е ИМАЛО ИЛИ ИМА "КОМУНИЗЪМ"?!ТОВА, ЧЕ КУП ПАРТИИ СА СЕ ОБЯВИЛИ ЗА "КОМУНИСТИЧЕСКИ", ИЗОБЩО НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ТОВА Е ИСТИНА!В Т. НАР. "СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ" ДЪРЖАВИ, НА ПРАКТИКА БЕ УСТАНОВЕН "ДЪРЖАВЕН КАПИТАЛИЗЪМ", КАТО ЧАСТНИТЕ ФИРМИ, БЯХА ЗАМЕНЕНИ С ЕДНА ФИРМА - ДЪРЖАВАТА, А СОБСТВЕНИК НА ПРАКТИКА СЕ ОКАЗА "ЧЕРВЕНАТА БУРЖОАЗИЯ" - ВИСШАТА "УЖ КОМУНИСТИЧЕСКА" НОМЕНКЛАТУРА...ОЩЕ НЕ Е ИМАЛО "СОЦИАЛИЗЪМ" ...

276

Анонимен

преди 7 години

В НРБ имаше трудово-възпитателни лагери. В РБ няма - тя цялата е голям концентрационен лагер.

275

Анонимен

преди 7 години

КНР - под ръководството на компартията за 30 години 700 млн. китайци са изведени от състояние на бедност.В РБ за 25 години 60% от населението е под прага на бедността.

274

Ало-о-о

преди 7 години

След 45 г. комунистически застой и след25 г. социалистическо разграбване, стигнахме да сме най бедната държава в Европа.Пък сега оле-е-е , защо са ни ниски пенсиите и заплатите.*** то и при соца бяхме най-бедни от соц.лагера. Само Албания беше след нас.

273

РОССИЯ

преди 7 години

аз съм на 58 г живея в москва през социализма живеехме на хиляди пъти по-добре.отколкото сега да имаше минуси повече плюси не сме помислили никога че един ден можем да останем без работа и достойнство за какво ми е тази демокрация като нямаме работа и достойнство .при тази демокрация многоо младежи напуснаха страната ни .че са без бъдище в бг.беше по-доре през социализма младежи питайте родителите си.какъв сладък ни беше живота като на сън.не мислехме за нищо чакахме почивни дни и на излет.

272

Анонимен

преди 7 години

Късно са се сетили.Комунизмът е загубил шансове в България още през 1944 година.А комунистите си управляват и днес.Ама те се борят само за ко.къ.ла

271

Анонимен

преди 7 години

Cheta i ne mi se vyarva,che komunizma ne e zaminal ot BG...kato che li se zabravi za desetki stotici hira izbiti kato pilci ot komunizma

270

Анонимен

преди 7 години

По някакво стечение на обстоятелствата комунистите не са носители на комунизма.Те са негови рушители.В човешката история има много тъмни петнаАко Хитлер беше победил Щеше ли да се разрастне комунизма в този му вид ,в който го познаваме.Кафява чума,червена чума.Ваксина не е открита..

269

Циник до 335

преди 7 години

Жертвите на капитализма? Митко Палаузов?? Абе *** - САМО В УКРАЙНА - Сталин умори (буквално от глад) 22-23 000 000 души! Стигнали са до людоедство! У нас - *** избиха хиляди - често без съд , и присъда! Жертвите на световния комунизъм (ако се поразровиш из нета - са над 50 000 000! Как пък се не свършихте това червените муджехидини! Всъщност същата пребоядисана червена камора ни управлява, и до днес!

268

Анонимен

преди 7 години

*** парадокса,боржуазията в България са все ЦК на БКП. И не разбрахме ,кой срещу кого ще се бори? Явно пак,интелигенцията,срещу олигархията/ЧЕРВЕНАТА/.И пак хиляди жертви,без съд и присъда,неоправдани. И пак черни години.

267

Анонимен

преди 7 години

Това пък с Митко Палаузов е най-голямата лъжа. Прочетете в нета истинската история на Митко Палаузов. Как може дете да е "социално, политически" осъзнато? И какви ли не други глупости.

266

Анонимен

преди 7 години

Жертвите на капитализма в България са десетки хиляди убити справка хилядите избити партизани и ятаци по време на капитализма преди 1944 ,фабрикантските интереси обричане на трудовото население на глад и нищета. Капитализма убива не само физически но и духовно и морално! Ако някой има къса памет да Прочете Митко Палаузов! Дете герой пред подвига на което днешните капиталисти са просто едни безгръбначни!

265

Диагноза

преди 7 години

Най-голямата лъжа е, че комунизмът се бори за равенство - та такова няма дори между членовете на самите комунистичестки партии ! А на останалите хора се гледа като на държавни роби, нямащи право нито на мнение, нито на собствени убеждения, нито на значима лична собственост ! Репресиите и умъртвяването на несъгласните с режима са нещо обикновено, за което цялото общество обаче мълчи (поради страх или заблуда). Е, в сравнение с всичко това, дори ислямският фундаментализъм..... ряпа да яде !