55

kolio99

преди 7 години

До хи-хи-хити си ...четвъртият!

54

Анонимен

преди 7 години

генерала с най-голямата фурашка-прилича на ***.

53

Зоро

преди 7 години

тук в БГ всичката ни е наред. Само ни липсват опандизените крадлииви политици.

52

Анонимен

преди 7 години

Този беше шеф на ВВС. Кой знае как се бъзикал с Радев и сега бяга бързо.

51

контраразузнавач

преди 7 години

И Тръмп, и Тръмп е проруски агент на Путин, но ние здравите сили но Сорос ще победим

50

отвратен

преди 7 години

На някои от пишештите във форума само руснаци и комунисти са им в тиквите. От всякъде ги дебнат и проруски преврати правят, макар и безкръвни. Параноята им е нелечима. Попов и той вероятно е част от проруския военен преврат, Бойко Борисов какъв е?

49

до 62 от 59

преди 7 години

Благодаря за пожеланията, бъдете и Вие жив и здрав. Наистина и аз имам добри спомени от генерал Стоименов.

48

офицер от БА

преди 7 години

ПОПОВ, ТИ НАЧАЛНИК НА ОТБРАНАТА НА БОРИСОВ ЛИ СИ, ИЛИ НА Р.БЪЛГАРИЯ БЕ ПРЕДАТЕЛ?

47

Анонимен

преди 7 години

Много зачестиха оставките във всички сфери и навсякъде по света, и още ще предстоят... не ми харесва тази работа...

46

Анонимен

преди 7 години

Бяга, преди встъпването в длъжност на Радев, кой знае какви номера му е правил като началник и сега го гони шубето. След като се е готвил за 4 години "работа", а сега напуска армията скорострелно....

45

Българин от Германия

преди 7 години

Вчера прочетох статия от германски автор, за мераците на Ердоган към гръцки и български градове и земи. Авторът категорично застъпи тезата, че ЕС не е в състояние да се намеси в евентуален конфликт, а НАТО не се бърка в неждусъюзнически отношения. Този, забележете германски автор, недвусмислено предположи, че единственото спасение за България може да дойде от Русия, докато Путин е на влас. Ако някой либерал станел руски президент, Русия можела да не се намеси - цитирам по памет.

44

до 56 от Стар набор

преди 7 години

прочети внимателно ВНВАУ в Шумен, а не Сливен. В Сливен беше Щаба на Трета БА, там нямаше Висше военно училище, най-много сержантско да е имало. Говоря за 70-сте години.Не говоря глупости, служил съм в Щаба на Шуменската дивизия -полк. Цалбуков. А цар Киро (полк. Киров) беше Началник на ВНВАУ Г. Димитров.

43

Анонимен

преди 7 години

Всички червени плазмодии ревнаха вкупом срещу този човек.Какви ли не простотии ще се чуят от всякакви злобни хора.

42

Запасняк

преди 7 години

Тази униформа с тези звезди е на нашите бивши ( а може би и бъдещи) противници. Аз зная звездите на ген.-майор (1), ген.-лейтенант (2), ген.-полковник (3) и армейски генерал (една голяма звезда).Като нищо в един евентуален военен конфликт мога да го помисля за враг.

41

До стар набор от Сли

преди 7 години

По времето което цитираш началник на училището в Сливен беше генерал майор Боримечков ! Престани да лъжеш и заблуждаваш ! За сведение само в навечерието на 10 11 1989 година България имаше около 300 генерали не само армейски разбира се ! Сега са под 40 броя ! Глупостите си ги разправяй на старата ми шапка (която ми служеше за дегизировка и инфилтрация в тила на врага като разузнавач ) !

40

Вижте сега

преди 7 години

като показваме голям брой генерали и висши офицери, заблуждаваме по този начин евентуалния противник, който си мисли че армията ни е огромна...

39

Стар набор от Сливен

преди 7 години

По мое време командир на дивизията ( 6000-7000 души личен състав) беше Полковник. След като се пенсионира получи звание о.з. Генерал майор. Началник на ВНВАУ Г.Димитров в Шумен с 3000 курсанти беше полк. Киров, за 40-годишнината от 9.9.1944 го произведоха в чин ген.-майор, малко преди да се пенсионира. Тогава БНА имаше 150 000 личен състав, а сега е Генералния Щаб на Цар Борис III може да се побере цялата българска армия, заедно с техниката (в двора).

38

Анонимен

преди 7 години

Герберастите взеха да капят един по един като есенни листа.Бягат пред вятъра.Голям страх ги тресе от генерал Радев, който за разлика от тях и Вожда им е ИСТИНСКИ ГЕНЕРАЛ, а не такъв изфабрикуван от Доган.

37

Анонимен

преди 7 години

Какъв генерал е тоя бе. Вижте му само физиономията. Като опачелена вдовица от девически манастир. България се превърна в пълна пародия - във всички сфери.

36

До Силвия

преди 7 години

Силве , а играехте ли си на чичо доктор ?