27

чч

преди 7 години

Тия ли ще ни учат на демокрация.

26

БГ

преди 7 години

Вършете си работата некадърници!!! Пак избори, пак няколко милиона от бюджета ще хвръкнат напразно и още няколко за купуване на гласове... Избираме ви са да работите за благото на народа, а не да спорите, кой е виновен за поредната издънка. Какъв е смисъла от избори, при условие че в новия парламент поне 80-90% от хората ще са същите?!?

25

карина

преди 7 години

Намерил кой да ни учи на демокрация - не е ли за този субект демокрацията бизнес за лични цели ? И ЦЦ като мерудия на всяка манджа - не можели да удържат на популистки искания. А другите могат да удържат на техните изцепки. Тези трябва да бъдат изритани веднъж завинаги.

24

Край

преди 7 години

До Атанасов - естествено че политиците са срещу народа. Те се имат за ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА. Партиите си подават пасове и си назначават хора постоянно. Янаки Стоилов - зам председател на парламента с 5-6 бона заплата да не е опозиция. ММанолова я назначиха гербаджиите омбудсман. Меглена Плугчиева - министър при Орешарски сега е посланник в Швейцария назначена от Герб. Иначе са кръвни врагове Герб и БСП ама като е за парички бързо се гушкат.

23

Край

преди 7 години

И сега искат Нинова и Борисов да ни напишат едни листи пълни с техни послушници и ние само да идем да им пуснем шарените бюлетинки. Ида чакаме да ни управляват.СВЪРШИ вече Въдеждайте мажоритарните избори да не ви подуем главите с жълтите павета.

22

АТАНАСОВ

преди 7 години

До СТРАНДЖАТА ПЛАЩА СВОИТЕ КРАЖБИ И СОФРИ,А НЕ НА ДРУГИТЕ....А КАКТО МАЙ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ...ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ОТ 27Г. СА ОТ ЕДНАТА СТРАНА НА БАРИКАДАТА И ОБЩО СИ ДЕЛКАТ НАРОДНАТА БАНИЧКА....

21

Край

преди 7 години

Изборите които променят нещо обаче са забранени. Нема време, много е опасно да се правят и прочие. МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ в два тура щели да вкарат мутри в парламента - То сега премиера е от СИК а правителството направено от Пеевски и Прокопиев ама с мажоритарни избори олигархията и мутрите щели да превземат държавата. Сигурно Васил Илиев ще стане от гроба да ни е премиер - толкова е опасно

20

Анонимен

преди 7 години

Президентска република!

19

Селянина

преди 7 години

Ако българският народ още веднъж им гласуваме мнозинство, значи , акъл йок у раята.

18

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До зяпналВместо да зяпаш и *** мухите можеше да прочетеш нещо полезно... - например това, че с тия 15 милиарда ГЕРБ плаща сметката на комунистите и им покрива дълговете... - а те както обикновено ядат и пият на кьорсофрата, а после бегат...

17

Анонимен

преди 7 години

ПОВЕЧЕ ИЗБОРИ - ПО-ДОБЪР ЖИВОТ.ЗАЩОТО ГЕРБ ВСЕ БИЕ ДРУГИТЕ, АМА НА ВСЕКИ ИЗБОР ДЕПУТАТИТЕ МУ НАМАЛЯВАТ.БЯХА 119, 95, 84.Айде през пролетта да ги направим 50.

16

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Двамата големи /третият е на Дондуков 2/ в българската политика... - ДЪРЖАВНИЦИ - повече, политици - по-малко...

15

factotum

преди 7 години

С избори нищо няма да се оправи НАРОДЕ!!!!

14

гражданин

преди 7 години

НАРОДЕ СЪБУДИ СЕ, СЕГА Е ВРЕМЕТО ДА ГИ ПРАТИМ ТЕЗИ ДВАМАТА "ХУБАВЦИ" В ИСТОРИЯТА , АМА КАТО .............КРИМИНАЛНИ СУБЕКТИ!!!!!

13

зяпнал

преди 7 години

"В този свят, в който виждате какви катаклизми в момента се развиват, всеки отговорен човек иска да запази за държавата си малко мазнинка ..." ..........Е,нема такава наглост!!! Мазнинка, байхой, щеше да има ако не крадяхте и с г*за си. И това с което се биете в гърдите - инфраструктурните проекти - е най-големия пладнешки обир! И когато свършват парите за крадене загробвате държавате с мултимилярдни заеми! А сега кажи, че Ореха е виновен, че изтеглихте 15 000 000 000 !!!

12

Българин

преди 7 години

Най демократичното нещо беше референдума - останалото си остава ПОЛИТИЧЕСКА ДИКТАТУРА НА 240 КОМУНИСТИ С 11лв. субсидия !

11

реалист

преди 7 години

От предсрочните избори ще спечелят само партиите, защото ще напълнят касите си. Колкото по - често избори, толкова повече пари. БАН да чакат на опашката.

10

Анонимен

преди 7 години

Как и референдума е форма на демокрацията ама нещо не ви отърва

9

БАБА КУНА

преди 7 години

А ОЩЕ ПО-ДМОКРАТИНО НЕЩО Е МАФИЯТА ГЕРБ МНОГО ДАЛЕЧ ОТ ВСЯКАКВА ВЛАСТ!

8

Анонимен

преди 7 години

За първи път чувам, ч(е борисов бил отговорен.И от кога започна да разбира от демокрация?