8

Анонимен

преди 7 години

покрай другите проверки прокуратурата да провери и кой им е дал разрешение на родителите да правят записи по този начин и да поиска да докажат автентичността на записа,щото сме в ерата на технологиите и никакъв проблем не е запис да се направи вкъщи и от интернет или телевизия -например "нова" в случая,а пък женицата,ако й е минала уплахата, да заведе дело срещу родителите за изнудване,тормоз и уронване на името

7

Анонимен

преди 7 години

ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ ЗАЕМЕ С НАРУШАВАНЕТО ПРАВАТА НА ДЕЦАТА КАТО СЕ ДАВАТ НА ДЕТСКИ ЯСЛИ- ОТ 6 ЧАСА СУТРИНТА, ДО 18.30 ВЕЧЕРТА-- 12,5 ЧАСА- ДЕЦАТА СЕ ИЗВЕЖДАТ ОТ ИНСТИТУЦИИ, А СЕМЕЙСТВАТА СИ ИЗОСТАВЯТ ДЕЦАТА ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ДЕН- ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, А ПОСЛЕ ПИТАТЕ ЗАЩО ТАКА- ЖИВОТНИТЕ НЕ ПОСТЪПВАТ ТАКА С ДЕЦАТА СИ. НЕ ЧУХ ЖЕСТОКОСТ В ГЛАСА, БЕШЕ МЕК И ТОПЪЛ, ПОМИСЛИХ СИ И ЗА ДРУГИТЕ ДЕЦА- ЗАТВОРЕТЕ НЕЗАБАВНО ДЕТСКИТЕ ЯСЛИ.

6

Анонимен

преди 7 години

Какво уволнение ,каква община,жалби ...дрън дрън,ако това някой го причини на моето дете изобщо няма да се жаляам,ще и вадя зъбите един по един като ,филм на Стивън Кинг ще и се види като ДиснилендЯвно така трябва да става ,след като който трябва не предприема нищо.Никога не бих оставила безнаказано някой да се отнася с детето ми.

5

П.Петров

преди 7 години

И какво ще се промени ? Нищо !Слушах някакъв откъс от записа, изобщо не чух викане, груб тон, а "обидите" бяха доста по-меки от обидите, които чувам постоянно на улицата от майки към децата им.Това са дивотии на хормонално дисбалансирани, разлигавени бг-***!

4

88

преди 7 години

А къде е отговорността на директорката,общината и РУО -Бургас?Няма я,защото всички назначения са политически,а не професонални-това е отговора!

3

бг

преди 7 години

Ейй тая прокуратура как бързо се задейства за хората от народа,а към силните на деня много угодничат!Ей колко дейна видиш ли ама що не действа така бързо срещу корупцията и престъпността?

2

Анонимен

преди 7 години

Някак си странно се крие името на въпросната***- А познайте защо

1

Nadia Nikolova

преди 7 години

Малко и е...не трябва никога вече да доближава малки деца и трябва да пие някакви хапчета против бяс.