46

Анонимен

преди 7 години

Така се прави съвременна политика - говориш едно , правиш противното . Противниците са в шахова ситуация . Преди не по-малко от 200 години се намери един - От човешкото блато излизане няма . Съветите на извънземните са изключително зле прикрити .

45

Феликс

преди 7 години

Тръмп не е ***, дори като е президент той не може да мръдне каруцата и на милиметър, ако сенаторите и конгресмените му се противопоставят.Затова действа напълно разумно като се старае да създаде ефект на съгласие и хармония в републиканските редове.Какво реално възнамерява да върши е реалният въпрос...

44

демограф

преди 7 години

Мисля, че за Америка се задават добри времена. Ако Тръмп разчисти социализъма на демократите и освободи бизнеса от комунистически регулации и данъци, ще сме свидетели на Новата Американска икономическа революция. САЩ ще изсмучат обратно капиталите прогонени от предходните правителства, с които напомпиха Китай и кого ли не. Доста балони ще се спукат. С всички последици за света. Лозунга му "Да правим пари , а не войни"...може и да сработи по интересен начин..

43

обективен

преди 7 години

Да тук назначенията на Тръмп са ОК. Тези критики са част от стандартните заяждания на политическите му противници. Има и други примери - когато смекчава тона си по някоя тема, търсейки компромис, всички почват да реват - ауу Тръмп се изметна от идеите си. Когато пък се покаже по-твърд и неотстъпчив, същите почват да викат - ауу този е екстремист, с когото не може да се работи. Елементарни номера. Оставете човека да работи, времето ще покаже, дали е добър президент.

42

GHost

преди 7 години

както си говорихме с много американци, не президента на САЩ управлява, а групата около частното дружество наречено Федерален Резерв, реално те притежават америка. Докато не видя всеки един от тях мъртъв (и техния род) няма да повярвам в следващата крачка на човечеството!

41

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 45Мокри колхозни сънища. ХА-ХА-ХА

40

Анонимен

преди 7 години

Поредната медийна тъпотия. Смисъла на ''пресушаването на блатото'' е съвсем друг. Та той и Тръмп самия е билионер. Е? водопроводчици и дюлгери ли да назначи в кабинета?За смях станахте бе ''журналисти''! То Тръмп вчера пак ви смачка муцунките/:)

39

Анонимен

преди 7 години

не знам какво е колхозия но от кравария в най скоро време ще се откъснат девет щата .първият е калифорния; през 2018 референдум за калбрексит,след това тексас ,флорида и.т.н.трумп заяви че няма да ги спира

38

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКРАЯТ НА КОЛХОЗИЯ ДОЙДЕ

37

Анонимен

преди 7 години

краят на кравария дойде.трумп е американския горбачов.обама ги направи почти държава от треия свят този ще ги довърши.печатането на пари вече не върши работа и блага няма за всички

36

Анонимен

преди 7 години

Доналд си взе за финансов министър, такъв който е бивш шеф в Голдман и Сакс. За тази "банка" се говори, че Тръмп и дължи милиарди. Няма нищо случайно. Очертава се обикновеният американец да си остане със супата.

35

До Додо 29

преди 7 години

Додо, проумейте едно - в Америка има едно ново пале, едно ново кученце! Казва се Доналд Джей Тръмп! ''Любимият Ви'' дядо Сopoc ще го дрисира и опитоми за нула време, вероятно още много преди Тръмпи-дог да встъпи в длъжност! Престанете с опиятите, свалете розовите/червените си очила и забравете за Марксизмо-Ленинизма и за нова Октомврийска революция!

34

До Додо 29

преди 7 години

Додо, проумейте едно - в Америка има едно ново пале, едно ново кученце! Казва се Доналд Джей Тръмп! ''Любимият Ви'' дядо Сopoc ще го дрисира и опитоми за нула време, вероятно още много преди Тръмпи-дог да встъпи в длъжност! Престанете с опиятите, свалете розовите/червените си очила и забравете за Марксизмо-Ленинизма и за нова Октомврийската революция!

33

Анонимен

преди 7 години

Важното е, че ще пази света от руската агресия.

32

Анонимен

преди 7 години

ПОРЕДНИТЕ ГЛУПОСТИ НА КОМУНИСТИТЕ ПРОТИВ ТРЪМП

31

****

преди 7 години

Този и наш боко са като две капки вода,по пет пъти си менят мнението на ден,едно говорят, а друго вършат, на политик никога не трябва да се вярва,дори ако се кълне.

30

Експерта

преди 7 години

До ХА ХА ХА 35Лошото е не, че хората изпростяват (напротив - 50% твърдо не гласуват, а точно това са мислещите хора), а това, че НЕ ТЪРСЯТ СМЕТКА - ето това е лошата черта на българина... прекалено е еластичен, а така ще го огъват до безкрай!

29

ХА ХА ХА

преди 7 години

Каквото в България, такова и по целия свят! Явно хората започват да изпростяват, щом се оставят така елементарно да ги лъжат разни популисти и тарикати! Всичко се обръща на шоу и зрелища. Само че както е казал народа "на гол г*з майтап не става"!Скоро всеобщата простотия ще избие нанейде, и то не на добре! Дано не съм прав, ама надали...!

28

Анонимен

преди 7 години

Къде са сега хората, които описваха Тръмп като "борец срещу статуквото"?Къдеееее стеееее?

27

Бултрас

преди 7 години

Следваща стъпка е да им се отнемат мобилните телефони.Рашките ще отвърнат подобаващо.