29

Анонимен

преди 7 години

Качествени жилища ще има, когато надзора се упражнява от държавата. Сега е от фирма. Ами аз ако съм строител нали на надзорната фирма , която ми "върти номера" ще и съобщя дискретно, че на следващия ми обект надзорната ферма ще е друга. И така се заражда една порочна практика в БГ

28

nkavrakov

преди 7 години

Сега обективно :Цените се вдигнаха защото има търсене но няма достатъчно предлагане.Писаха статии как щели да се вдигат и сега собствениците искат повече и повече ... сега в момента се уплашиха че ще стане балон .Боркер отпреди няколко дни : цитирам -Собствениците само вдигат цените непрекъснато,но и купувачите взеха вече да се дразнят и пазара забива.Това ако искате да купите охладете страстите и не купувайте на вискоите цени.

27

Джедай Мастър

преди 7 години

До швибъДам, също така апартаменти, които висят по сайтовете с години, защото са прекалено скъпи, сега ги пускат отново като "промоция" на цена с 3-4 хиляди евро отгоре и казват, че имало бум на пазара. Жалка и смешна история. И защо статията не е в раздел спонсориран материал?

26

швибъ

преди 7 години

Нямало било балон?! Да бе, по кварталите новите сгради са полупразни. Всеки, който живее в София е видял. Вдигат сгради, продават нещо ама живущи почти няма. Всеки пък който дава под наем знае, че наематели не се намират лесно. Пазар на имоти в България НЯМА, просто съсипаната държава се изнася в столицата и хората продават имотите си за да купят апартамент тук.

25

living

преди 7 години

1 Драмата е ,че цените в софия може и да се качват на теория ама заплатите и доходите падат реално или доооста бавно догонват пазарните нива в евро цени . 2 "Ново строителство вече е на 30-40 км от центъра." на много места е така /в Киев/ новодомците са в периферията на града в нови жк, друг е въпроса ,че ако е голям квартал може да се направи самостоятелен град извън града /столицата .

24

Хасан

преди 7 години

До :)Сега е времето да ПРОДАВАМЕ :)

23

bank

преди 7 години

До АнонименЖивея в собствена къща в град в Германия до границата с Люксембург. Изплащам на банката кредит.....живееш в къщата на банката, гаста )))

22

Анонимен

преди 7 години

Живея в собствена къща в град в Германия до границата с Люксембург. Изплащам на банката кредит по 800? месечна вноска. Кредитът е с лихва 1,95%. Къщата струва 200000?. Оставаща сума за изплащане 127000?. Колко години още ще изплащам като на година внасям около 10000? допълнително по кредита.

21

Анонимен

преди 7 години

в бг остават само роми и бежанци,,останалите имигрират,,нацията застарява и изчезва ..за това се вдигат цените ,,хехехе

20

олеле, тези брокери

преди 7 години

с фалшивите си прогнози, я ми кажете, колко точно може да нарастне още населението в софия за да се изкупят новостроящите имоти + построените и непуснати в продажба + имотите за строеж в близките 2-3 години/ има проекти за няколко големи "небостъргача" и комплекси с дадено разрешение/.Сега добавете и ускоряващата се емиграция, дори и на хората от софия, за провинцията няма и да споменавам, помислете и колко от сега чакащите да им завърши "зеленото" и са на квартири... цената ще пада ;)

19

На терен

преди 7 години

Не вярвайте на брокерчетата, но и не бъдете наивни като лузърите, които чакат цената на квадрат да стане 100 лева, за да си купят гарсониерка в Младост.Цените наистина се вдигат (бавно) и засега не виждам начин тенденцията да се обърне.

18

Дани

преди 7 години

Ех, колко много им се иска на алчните брокери, това, което дрънкат, да е вярно. Личният ми опит показа, че пазарът е пренаситен от боклучави нови жилища и цената им може да върви само надолу.

17

:)

преди 7 години

Добрите жилища в София наистина са малко и цените им наистина се качват. Панелните коптори също се предлагат на по-високи цени, но при тях покачването е минимално. Купонът свърши, трябваше да купувате преди 2-3 години.

16

Анонимен

преди 7 години

хехех брокерчета , пак ли останахте гладни ?

15

Бързо !

преди 7 години

Да купувам да не вземат д свъшат !

14

Анонимен

преди 7 години

Така външно е докарано , но вътре е за ремонт.

13

Анонимен

преди 7 години

добре е че се строиче идват бежанците

12

Анонимен

преди 7 години

дежурната дезинформация за балъъци

11

Бряхх!!

преди 7 години

Групата 200лв/кв.м. пак се активизирала! ))))))))))))

10

Бахххх

преди 7 години

Продавам си го на ипотека и моето. Още 16 години плащане и УВО. Ако съм жив до тогава..... Абе какви глупости ми пишете разни платени статии. Ще им се на брокерите да се вдигнат жилищата ама нема! Само слухове пускате и вие журналята,