30

kiorsufra

преди 7 години

Iavno g-ja Georgieva sa6to e povliana ot ob6tata tndencia na na6ite politici da se praviat na u6tipani momi .Niama rabota na mejdunarodni postove. Sa da ne srami Balgaria na mejdunarodno nivo.

29

Анонимен

преди 7 години

iznosena v placentata na rektalna fistzasit v zasit za zadarjane zadnik

28

Анонимен

преди 7 години

ЕЕЕееееееВидяхте ли я тази баца .........заради строго личния си интерес прецака БГ

27

PD

преди 7 години

Ех таз Сталинка, посредствена кариеристка. Само не разбрах, през Ваньо Костофф, ли са уреди агент на ДС, и после той ли я пусна на МИ6, или по друг начин стана работата. А в Българската политика ми е ясно как цъфна. Тоя кръг, и Боко дори получи разрешение да разкара, щото само бели прави. Закриват се вече позициите, за черноморски адмирали, службички в НАТО, открива се лова на млади *** кратуни, изпразват се грантови сметки, пълнени с европейски данъци. А Костофф, него кога ще му ядем житото?

26

Анонимен

преди 7 години

Мдаааа. Сталинка е Кралица на гешефта. Не случайно американските "партньори" на Европа така услужливо я натрапиха...

25

още некой

преди 7 години

Ми права е жената бе тя от година реално не работи а на сметката на ЕС си правеше кампанията за ООН! Тез неща само ги е подписала по молба на некой там от ЕС. Не ги е и чела като шефа и Юнкер за онези неща за роумингаА са ги писали едни хора които назначила без ценз и конкурс (за което искаха да я разследват),ама тя не знае разбира се.И мармота завива шоколадиЯсно ли е кой ни управлява сега?

24

Кристалина отрече!

преди 7 години

Ха ха, ама вие на какво се надявате, да потвърди ли?Всяка твърда комунистка като нея ще отрича, дори документи да извадят, пак ще отрича.Да живеят гробарите!

23

vlady

преди 7 години

Не е никаква Сталинка - Сталин би я разстрелял за вредителство (крадене).

22

Анонимен

преди 7 години

Поредното доказателство, че около Бойко, няма нищо свястно.

21

хм

преди 7 години

Няма ли да се разследва кой налагаше тая да фигурира във всички социологически проучвания, да ни я натрапват ту като политик ту като извънземна , а тя се указа обикновенна измамница !?

20

socialen

преди 7 години

Нашата неолибералка изобщо не се срамува от нищо, нито и пука за нещо.

19

от народа

преди 7 години

Нашия народ не е толкова завистлив колкото му приписват. Но има една приказка - халал да са и парите! Да ги даде всички за свещи!

18

socialen

преди 7 години

2% от 155 милиарда ? бюджет на европейската комисия се равнява на 3,1 милиарда ?! 3,1 милиарда ? само за раноски! И то на бившия, и бъдещ работодател на Георгиева.

17

Анонимен

преди 7 години

Дали ще се чувства по-добре в Сливенския затвор, или в някой американски за латиноси.

16

Редно е

преди 7 години

Сега Българските депутати в ЕС да поискат пълно разследване - за да изчистят името на България от действията на тази самозбравила се корумпирана гадина.За такова нещо дори в България на БХ селски кмет може да го отнесе - ако в ЕС тия номера минават - не знам къде да търсим спасение.

15

nekoj

преди 7 години

Това смърди от всякъде! Ако ЕС го остави без последствия - не се чудете защо не само Великобритания иска да напусне! Вече имаше информация че Сталинка една година със средства на ЕС си е финансирала кампанията за ООН! Но за всеки случай си е финансирала и 'плана Б' А имаше и за това как си е назначавала 'калинки' в екипа - без знания, ама верни!Смърди от всякъде!

14

Анонимен

преди 7 години

нагъл и ужасно неприятен човек

13

Българина

преди 7 години

Късно е либе за китка. Ааа забравих ти не си българка и не знаеш какво означава ти си гмо цру инженер искащ да ашладиса комар с расов кон, е няма да стане и род безроден

12

Ментора

преди 7 години

Нагла и нахална като всички наши гербери!Значи договорила комисионните между Европейския Съюз и Световната Банка и се оттегля в Банката за да си взима договореното ...лисицата!Няма конфликт , просто много пари за Кристалинка , кой не ще пари , а ?Какъв конфликт?

11

Анонимен

преди 7 години

Странджааааа, къде си бре ? Ела тук, разкажи, какво смята Бащицата, какво мисли Митоф по въпроса, Методи Андреев, дали се произнесе нещо, да не би Путин да ви *** в гащите, кажи к***чор странджански, какво се случи!?