31

до 38

преди 7 години

Като прочетох и видях правописа, не вярвам да знаят чие е стихотворението.Този, който го е преписал тук, е длъжен да го постави в кавички да напише автора - Христо Ботев. Вече писах, че самото заглавие на партията - Обединени патриоти говори, че обединени се подчертава, за да убедят и себе си, че не са разединени.Който е истински патриот, той даже и не подозира за това, защото работи за другите , а не за личните си интереси.Нямам доверие на тази крива муцуна с измъчен речник.

30

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

БОКО Е ПРАВ ,БЕ......да ги подкрепи БКП/БСП и ДПС....!ДА ГИ ПОДКРЕПИ ....."ПАРТИЯТА -МАЙКА" ,бе....!НИЕ , ШОРОШОИДИТЕ .....СМЕ В ОПОЗИЦИЯ, бе....ха,ха,хааааааааааааа....КВА ПОДКРЕПА ...???!!!

29

ПАТРИОТАРСКИ ФАТКИ

преди 7 години

НИЕ ШЕ УПРАВЛЯВАМЕ .....АМА , "С ВАШИТЕ МИНИСТРИ" и "ВАШАТА ПОДКРЕПА"------та като се на.се.ре.ме------ВИЕ ДА СТЕ ВИНОВНИ!!!!ЕХ , АГЕНТЕ ,...... ЕХ ИВАНЕ ИВАНЕ ------ДА ТЕ О.НО.ЖДА , КОЙ ТЕ ФАНЕ !!!!!

28

Анонимен

преди 7 години

Т.н. патриоти са нищо друго освен скритата лимонка на БКП-БСП . Спомнете си как Волен ги подкрепяше и ходеше всеки ден в Руското посолство за указания .

27

Анонимен

преди 7 години

За глупаците които са сложили "-" на "Патриот е душа даваза наука, за свобода......." това е стихотворението "Патриот " на Христо Ботев. Да поставиш "-" на Ботев и да си пишеш "патриот " не знам нещо по гнусно.

26

Анонимен

преди 7 години

Валерко що се събра пак с болен нали не можеше да го траеш? А за болен знаем, че освен циркове по бутките за цигри друго не може. И като ти гледам и безпринципния модел за поведение, защо да ти вярвам за пенсиите. А и ти искаш да повишиш соцялните пенсии, т.е. на хорат дето не са работили нищо цял живот, а другите? В къщи има двама пенсионери и те са против вашите популиски тъпотии.

25

Bg.

преди 7 години

*** народ сме българите,ако не са патриотите кои ще са,Депесето,Бесепото,Дост?Те поне мислят за България.Държавата след време ще стане република на Турция.Всички са продажници.

24

комитата

преди 7 години

според мен само Митьо пищова е най-достойния кандидат-скара ,манекенки и фолк нещо което е реалноста в държавата

23

Анонимен

преди 7 години

Точно този на снимката е пълен шит!

22

Анонимен

преди 7 години

ПАТРИОТАРИТЕ СА ТАРИКАТИ . използват ситуацията да разпалват патриотични чувства у хората ЗА СОБСТВЕНА ИЗГОДА.

21

Анонимен

преди 7 години

Патриот е душа даваза наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек що да прави?продава си и душата.И е добър християнин:не пропуща литургия;но и в черква затуй ходи,че черквата ѝ търговия!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек що да прави?залага си и жената.И е човек с добро сърце:не оставя сиромаси;но не той вас, братя, храни,и вий него със трудът си!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като чов

20

Експерт

преди 7 години

Правят си ПР и реално вече са в кампания за предстоящите предсрочни избори, като се надяват пенсионерите да гласуват за тях.Всеки нормално мислещ човек с малко останал разсъдък би преценил , че такива драстични увеличния ще са за сметка на разходите за други сфери.Не, че наистина пенсиите нямат нужда от увеличение, но то какво ли няма в България...

19

Д

преди 7 години

НЕЗНАМ КАКВО ДА КАЖА , СЪС АТАКА СЕ СЪДЯТ ,А СЕГА ЗА ТАЗИ ПУСТА ВЛАСТ ПЪРВИ ДРУШКИ , ГЛАСУВАХ ЗА ТЯХ НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ , НО СЕГА ВЕЧЕ НИКОГА

18

Анонимен

преди 7 години

Беше тройната ламя, сега стана с 5 кухи глави! Първо ще се изпокарат кой ще е премиер.

17

Анонимен

преди 7 години

Че те 5 души партия сбирток, няма да имат за всеки министерство. Освен да ги вземат на едро, по две-три. И без това нямат опит в управлението, така че все тая!

16

Анонимен

преди 7 години

Е патриоти са, ама руски...

15

Анонимен

преди 7 години

Оставиха ги 1-2 дни да им се завъртят главите, че ще правят правителство и хоп - хайде пак на земята.

14

Анонимен

преди 7 години

Само на мен ли (и) визуално ми мяза на турчин?

13

Анонимен

преди 7 години

Този ми е адски противен

12

Dino

преди 7 години

Podkrepiam patriotite.BSP,GERB NA BUNISHTETO.