35

kiorsufra

преди 7 години

Vsi4ki koito sa v taka nare4eniat;parlament-ludnica;sa sa Satvora ili Belene da si otrabotiat parite koito sa Otkradnali.

34

Анонимен

преди 7 години

Такава лъжкиня и интригантка никога не е имало в БСП. Срам ме , че съм ги подкрепял на избори . Просто бившата СДС-арка др. Нинова за нищо не става .

33

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

А , СЛЕД ИЗБОРИТЕ ---"ИНПИЙЧМЪНТ".....ха,ха,хаааааааааааа.../......Заради договора с ген.РЕШЕТНИКОВ И КГБ..../ИМА И СНИМКА НА СЛУЧКАТА!!!!!!!!!!!!!Всеко нещо--с времето си!

32

з н а й к о

преди 7 години

До ГогоИмпийчмънт!? Ние ще ставаме за смях, щото гaньо нито знае к'во да прави, нито слуша к'во му се казва? Много искаш Гого, не става.

31

Гого

преди 7 години

Червендалестите само постове са им в кратуните !!! Хубавото е, че и там ще останат. А конгресМена им го чака импийчмънт съответсвъщ на елемнтарното му същество.

30

eho

преди 7 години

Браво на партията, избра си вожд съответстващ на злобата им- другарката Нинова.

29

Анонимен

преди 7 години

Когато си елементарен като бившата СДС-арка др. Нинова всеки те пързаля . Борисов ги пусна по пързалката и другарите си викаха , а сега се уредихме . Да ама не .

28

стар седесар

преди 7 години

На таз кака не и се отвори парашута и сега от злоба ще си смени и прическата само и само някой да я хареса.Да де ама идва видов ден и тя и падишаха от Банкя април месец догодина ще са се оцапали до шия.

27

Анонимен

преди 7 години

малко история от управленията и отговорното ОТНОШЕНИЕ КЪМ БЪЛГАРИЯ ОТ БСП- 1997 Г 530%ИНФЛАЦИЯ, 5 ДОЛАРА СРЕДНА МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА, ФАЛИТ НА БАНКИ И ФИНАНСОВИ ИНСТИТУЦИИ, СЛЕД ТЕЗИ ФАЛИТИ МНОГО ЧЕРВЕНИ ВОЖДОВЕ СИ НАПОМПИХА СМЕТКИТЕ И СТАНАХА МИЛИОНЕРИ С ЛЕГЕНДИ ЗА СРЕЩА С ИЗХВЪРЛЕНА НА БРЕГА ПОДВОДНИЦА ИЛИ С КОРАБИ ПРОДАДЕНИ РАПАНИ ЗАБЕЛЕЖЕТЕ НА КОГО- НА ЯПОНЦИТЕ- ТИ ДА ВИДИШ ТУК КОРАБЧЕ ПЛУВА ЛИ, ИЗЛЯЗОХА МУТРИТЕ КАТО МОМЧЕТА ЗА ВСИЧКО, А ПОСЛЕ ГИ ЗАСТЕРЛЯХА ХЛАДНОКРЪВНО, 2007 12.5% ИНФ ПОСЛЕ БАНК

26

Българин

преди 7 години

Еуфорията около президентските избори отмина.Очертават се избори напролет.Въпрос с понижена трудност: ако хипотетично предположим,че БСП спечели най голям процент гласове,с КОЙ ще прави коалиция?

25

дедо гоше

преди 7 години

дрън-дрън!!! Нинова, така ли пише в учебника че трябва да се държите и така да говорите в една такава ситуация...знаеме ги ние как стават тези работи...'пази боже сляпо да прогледа'

24

Ани

преди 7 години

Сега Мама Гъзана като заседне в Парламенто и ще стане тя каквато стане.

23

з н а й к о

преди 7 години

Пак повтарям, по нежелание!!Ако неискате Баце, ще си имате Кака.Вие решавате!!!

22

з н а й к о

преди 7 години

Не обиждайте Кака ***, че ще се завърне СтаниШЕФ!

21

nedkodd

преди 7 години

Алоууу СеДеСеТуу курнелияя ти да не си *** филма хем боли хем сърби,много си многоъгълна и ти е голям знаменатела! курнелияяя ще видиш премиерски пост на кукуво лято!

20

Пян Гъ

преди 7 години

До АнонименОха-а-а! Ама тя на сухо ли да ти го стисне, или първо ще я поразръчкаш с гел? Я кажи сега...

19

Анонимен

преди 7 години

На другарката бих й го втъкнал У гоуемото дyпе.

18

naco

преди 7 години

Другарко Нинова ,сега е момента да подадете ОСТАВКА!!! БСП ГУБИ от такива като Вас!!! И не ЗАБРАВЯЙТЕ като си ТРЪГНЕТЕ да си приберете и НЕЛЕГАЛНИЯТДРУГАР Бойко Борисов!!!

17

Анонимен

преди 7 години

Е как да не знае ***, нали и тя е от същото котило. Знаят си номерата.

16

Анонимен

преди 7 години

Както винаги лъже мискинката