13

гтгг

преди 7 години

Слабак, аз си имах скрипт да ме алармира с Майл2СМС кога трябва да изхвърлям водата от климатиците :Д

12

Стефан

преди 7 години

Как така скриптът изпраща email до шефовете след като компютъра е изключен

11

Симо

преди 7 години

това е много добро но аз съм си сам шеф и от мен зависи да имам и да си бачкам а който е на бачюза за шеф е скриптовете са полезни :-)

10

cool

преди 7 години

Нищо не разбирам от програмиране и разни операционни системи и само си ползвам компютъра за най -елементарни неща. Обаче браво на тоя Джейсън, особено за яъзхитителната идея да си пуска автоматично кафето.сутрин, докато се излежава. Само за мен е тая програма, за мързелив човек! Dear Jason, come install your coffee maker program on my PC, I'd be thankful forever!

9

python$$$C++

преди 7 години

До До Пълни Глупости 6според мен обясняваш колко е готин линукс на човек , на когото му е ясно къде и как работи творението на Торвалдс.Новината е ***.Тия дето я пишат са наследниците на тези дето пишеха "операционалната система уиндоус 95". Аз знам , че Линукс е операционна система, а ти? а виж какво е операционална система си знаят само аФторите на матряла тука.

8

python$$$C++

преди 7 години

"Явно точно клиентите били най-неприятният проблем на Джейсън."еми да го уе*а в програмиста...Обикновено се пише софтуер за клиенти, и когато питат или се оплакват, това не е досада, това не проблем, това е работа.Тоя е k...t, няма да напиша скрипт да отговаря автоматично на мейлите на клиент, който годишно плаща 6-7 цифрена сума за поддръжка. То затова е минал на "по-платена работа".Айде холан...евтина реклама

7

Анонимен

преди 7 години

Това са пълни глупости. Всички знаем че най-талантливия компютърджия е Сидней от Хавстралия. Той има часовник от Зрънчо и джип трепач и с тях се гмурка между коралите и другите риби клоуни. Дори синята склери риба му е жена и имат сходен интелект.

6

Пълни глупости

преди 7 години

И да добавя: това с кафе машината изби рибата. Дори да имаше такава кафе машина (а аз съм сигурен че няма), този който я е купил със сигурност знае за качествата и. И за да има мрежов интерфейс трябва да има някакъв вход, да не говорим че топлината от загряването няма да се отрази особено добре на микроелектрониката.

5

Flex

преди 7 години

Малко шоу е тая новина - първоначално от руски сайт преди много много време (едва ли се е казвал Джейсън руснака), после преведено на английски и украсено (виждам украсите тука) и после преведено на български с още повече творчество по него и изпускане на важни елементи от "украсата". Но както и да е, забава да става

4

Пълни глупости

преди 7 години

Пълни глупости. Тоя ако наистина всеки път праща тия 3 причини на жена си и на шефа си, те трябва да са *** за да му повярват. Да не говорим че някои от тия извинения не може нормален човек да ги даде повече от 1-2 пъти, пък той геният ги сложил да се избират всеки трети път. И накрая, трябва да е бил супер умен щом при напускането си е оставил целия тоя код да го гледат бившите му работодатели. Повече прилича на някакъв мошеннически опит да бъде върнат обратно на работа.

3

Voodoo

преди 7 години

Сега ако напишете и за bastard operator from hell...Инфо от "първа ръка" :)

2

Злета

преди 7 години

Хора това е толкова старо, но за вас е от петък :) наистина сте смешни журналисти

1

Lazy

преди 7 години

Мързела е един от основните двигатели на човешкия прогрес.