102

Анонимен

преди 7 години

Там одобриха ли тоя тандем?

101

роко

преди 7 години

Никога повече такъв премиер и компания, не ги искаме!!!

100

до 104

преди 7 години

Радев не се е скрил никъде просот не е ДЕЙСТВАЩ ПРЕЗИДЕНТ, а само ИЗБРАТ ТАКЪВ.неговият мандат започва на 22.януари и тогаав ще съдим за постъпките му. Боже колко пъти да се обясняма на ***-ло-ум-ни гербери. по същия начин към настоящия момент отговорностат вес още се носи от правителството В ОСТАВКА на Бойко Борисов.

99

Първан Симеонов

преди 7 години

чува ли се какви глупости говори?Борисов вече каза че ГЕРБ няма да си комуникира с Радев.Много искам да видя ако спечели пак властта как точно ще състави правителство, ако Раден откаже да им приеме делегатите, при положение че той утвържздава правителството?Бойко малко не е в час.той сега тръгна и среущ Плевневлиев, Плевевлиев не исакше да съставя служебно правителство за 5 седмици,Бойко тръгна срещу патриотите.

98

Анонимен

преди 7 години

престанете да слагате навсякъде този *** пожарникар.президентска република без герберасти

97

Я па тоя!

преди 7 години

Борисов и Радев тандем?! Ай стига бе! Радев е къде къде над Борисов! Ич не си и помисляйте.

96

Хитър Потър

преди 7 години

Въпроса е : Как двама слугуващи/не на нашия народ.../да слугуват...на двама господари...и на Русия, и на САЩ...??!

95

П.М.

преди 7 години

Ще попаднем в лоша комбинация на ботаниката: тиква-премиер и кратуна-президент .

94

Анонимен

преди 7 години

Ген Борисов-генерал от МВР фактически ръководител на репресивните органи ,Ген Радев офицер от кариерата главнокомандващ БА,плюс кохорта от бивши офицери от Силовите министерства означава ХУНТА.

93

Анонимен

преди 7 години

съскайте и се гърчете соц усойници, НАТОвския ботуш ви мачка

92

хм

преди 7 години

До анонимен 105 да се чете

91

хм

преди 7 години

До Анонимен 106Нещо не ви издържат нервите, май...

90

Анонимен

преди 7 години

РАДЕВ СЕ СКРИ КАТО МИШКА, БСП ОТНОВО СЕ ПРОВАЛИ

89

сссс

преди 7 години

Съскайте, пепелянки и усойници г..бави- гърчете се.

88

Анонимен

преди 7 години

ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ

87

криста

преди 7 години

Какви водевили, пасквили и прочие кадрили реди ББ - няма ли кой да му каже, че е персона нон грата ??? Направо нямам думи - като кърлеж се е вкопчил и проточил хобота да смуче и яде...

86

Анонимен

преди 7 години

Преди малко стана ясно от изказване на Борисов,че щял да подкрепи патриотите ако направят правителство,защото и те го били подкрепили.Поредната далавера с цел запазване и по-дълго консумиране на властта.,А вий,вий сте ***.и,/които гласувате за тях/както е казал поета.

85

Анонимен

преди 7 години

Какъв тандем,бе хора.Току що Борисов злобно се изхрачи върху ген.Радев,че не бил присъствал на КСНС.Разбира се,че няма да присъства.Има си все още действащ президент,все още действащ премиер и лидери на политически партии.Като встъпи в длъжност,новия президент ще има достатъчно време и да се изказва и да взема решения,според пълномощията му.

84

Охоо

преди 7 години

Продължавам да се чудя на хората закачили се на въдицата, че Президентът може да бъде контрапункт на Правителството и негов коректив. Президентът няма абсолютно никакви правомощия е тази насока и има само едно вето, и някой и друг консултативен съвет /наблегнете на думата консултативен./ И в този ред на мисли се чудя дали Корнелия се надява да спечели Парламентарните избори и да управлява, след като думите са нейни, че не бива цялата власт да е в ръцете на една партия /Правителство и Президент/

83

Анонимен

преди 7 години

Очаквана прегръдка между ГЕРБ и БСП. Кой разбрал, разбрал.