20

РАД

преди 7 години

До дедо ИванФидел Кастро остави диря в историята. Така е! Харизматичен лидер. За това го и почетоха.Друг е въпросът, че не режимът му никак не е за почитане, така че по-полека със соц.-лозунгите!Не знам кой е "кравар",но като гледам изказванията си личи кой е още с каскет и сини дочени панталони...

19

РАД

преди 7 години

До 29Викаш, чудно си живеят в Куба всички а? :)Лелееее, ама то наистина имало хора в България, които вярват в това. Егати!

18

Анонимен

преди 7 години

Как ни трябва на нас един Фидел Кастро да внесе ред и дисциплина в измъчена България. Народа гладен, мръзнещ, стресиран, обиран, убиван, а властниците на топло, задоволени, джипове, къщи и каквото му дойде на ум на човек. Е, до кога ще ги търпим тези изедници.

17

Пенка

преди 7 години

НеОспорима е нуждата от кампания за ограмотяване и за т.нар. "журналисти"...

16

IavO

преди 7 години

VIVA LA REVOLUCION!!!

15

дедо Иван

преди 7 години

Каквото и да напишат краварските *** тук във форума, не може да заличи факта, че милиони хора от целия свят и световните им лидери сториха дълбок поклон на Фидел, вечна му памет и неговите съратници като Че Гевара.Те остават в историята, те я написаха.Краварските анонимни тайнописци остават изпра.жнения във форума за около 15 минути, след което изчезват. Това е живота на едните и другите, вземете си поука мили деца.

14

Стамат

преди 7 години

R.I.P.Фидел ще остане завинаги в сърцата ни. Дай Бог бъдещето да ни дари с повече мъже като Фидел.

13

хахахаха

преди 7 години

До АнонименКуба,гейбер *** си беше столица на хазарта и проституцията на мафиотите в краварско.НО,кубинците не си продават *** за жълти стотинки като ТЕБЕ,***,сестра ти и другите бУлхарски УФФФФце,дето ринете *** и лъскате дърти бастуни и тук и зад граница.

12

Вербовчик

преди 7 години

До РеалистА трябваше и мавзолей да му направят, както на Вовата Илич.

11

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Цял...остров и 10 милиона народ са му били...крепостни 60-сет години.За това време 15,20 или 30-сет жени за този...мегаломан,са...нищо работа.

10

Реалист

преди 7 години

Мислех че Фидел ще бъде в новините и по форумите ден , два , а се оказва че ще го дъвчат поне месец.

9

Анонимен

преди 7 години

ПИЧ, ТА ДРЪНКА ! SEMPER IDEM, SEMPER FIDELIS ! ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИМУ ТОЛКОВА МАЦКИ, КОЛКОТО НА ФИДЕЛ !

8

Вербовчик

преди 7 години

Мисля, че номерът на червените бонзи, които у нас успешно се трансформираха в червени "бизнесмени", в Куба няма да сполучи.Просто 3 милиона кубинци във Флорида няма да им го позволят!

7

Истината

преди 7 години

Бивш плантатор на който не стигаха 1000 души в робство и реши да направи целия си остров свой . Сега искат да направят същата работа като в БГ 1990 ,но май няма да им се сбъдне мечтата .Поне навън няма да има кой знае каква подкрепа новата олигархия на червените кубински мутри ,които могат да си направят свой СКАТ,Алфа и тн и да канят своите политолози .

6

ss

преди 7 години

Кубинският народ плътно следва Кастро! Тези, които не желаят да тръгнат след Раул, ще последват Фидел...

5

Табак-оff

преди 7 години

От няколко дни гледам как сте се прехласнали по тоя ***..ама така са старите комсомолци..кръвта вода не става.Тоя човек върна Куба със 150 г. назад.. и остави кубинците с по 50 долара заплата ..на тоя ли викате че е велик..дето харчеше милиони за себе си..а хората мизерстваха.Уважаеми другари и другарки..май нещо съвсем сте се извратили в мисленето,а?!

4

Анонимен

преди 7 години

Чудо голямо.Нали е бил месстният вожд и полубожество.Почти всяка жена в Куба би искала да му роди дете.Нещо като Малката Бирма или фамилия Диневи и чалга тупалките в Бг.

3

до 2

преди 7 години

Това са му официалните жени. За неофициалните...

2

Анонимен

преди 7 години

днес излъчиха по гръцките тв репортаж за сина му Алехандро,посетил Миконос 2015г. поръчвал си шампанско за 1000 евро бутилката и го сипвал по пясъкабогатството му било 900 млн.долара,неврохирург и плейбойдадоха и снимки на яхтата му и на негодобре се забавлява

1

Анонимен

преди 7 години

Комунистическо изчадие, от страна, тръгнала към прогрес превърна Куба в клоака