27

Анонимен

преди 7 години

Сръбските кръчми са пълни с неприятни изненади,като старо месо,лош алкохол и националшовинизъма на домакините,прикрит зад прекалената любезност и сервилност.

26

Анонимен

преди 7 години

Ко имам пари тая година отивсм на банско сръбска кръчма и чалга как пък не

25

Азер Гъзаев

преди 7 години

В българия от всеки 18 годишен студент във ВУЗ(вуз -квото и да значи)ако не поне в колеж.......всеки втори изучава нещо си .....голям бизнес е затова държавата си го крепи щото който дойде на власт и той *** с преподавателите във вузовете...за бъдещи творчески планове и дума а нестава!!!

24

даскал Пандо

преди 7 години

Значи за една вечер могат да дадат 120 лева ,а за цял семестър таксата им била висока ?Дери ,Баце !

23

Шабан Шаулич

преди 7 години

В едно крайпътно заведение / доста прилично впрочем/ храната се приготвя пред очите ти-топла и вкусна ! И не е само там-в цяла Сърбия е така...

22

Един селянин

преди 7 години

И щото у Сърбето храната е мега ултра "по качествена" и нема гмо и други там раОти от гадната еФропа - та за той от хормоните в месото жените им са кат травестити с 45ти номер крака и дебели гласове........

21

Един селянин

преди 7 години

Беднотия братооооо.....

20

Анонимен

преди 7 години

В кръчмите се предлага хубава храна, не томболи! Колко и томболи, да давате, с замразена и претоплена порция или полуфабрикат с неясен произход, нема как да стане!

19

Брайън Епстайн

преди 7 години

Джон Ленън , като всеки атеист, поддухва таратореца всред "hot and molten magma".

18

Факт

преди 7 години

То и в Сърбия е забранено пушенето в заведенията, но там нарушават забраната още по-масово, отколкото в България. Иначе за какво да си дават парите на мутрите в България и срещу тях да не получат нищо свястно?! Хората преди мен са изборили защо в Сърбия е по-добре и няма да ги повтарям.

17

Анонимен

преди 7 години

Българското пътуване до съседни държави е само с цел ядене до пръскане и пиене до напиване.Няма смисъл за 8-ми декември да се пътува хиляда километра само заради едното напиване. В България има много барове пък и винаги може да взривиш блока с музика.

16

к'во да пра

преди 7 години

беднотия до шия братче

15

Джона

преди 7 години

Тука вече някои се уляха тотално, ще слушаш Джон Ленън и можело да се озовеш в Белене!!!

14

Анонимен

преди 7 години

ми ефтинджос си е там кво - евтина и вкусна храна, добра музика, хубави жени, какво повече :)) в БГ жените са по-хубави ама са големи kовpи

13

Джурналист

преди 7 години

За българските студенти всеки ден е 8ми декември. Стига тате да носи, а мама да меси - дискотеката е гарантирана. А ученето - то е за 2 дни преди изпит.

12

до 10

преди 7 години

и аз съм бил студент преди години, ама не си спомням да сме почитали Джон Ленън! Можеше да осъмнеш в Белене, а при демокрацията вече малко хора си спомняха за Бийтълс

11

Не заради пушенето

преди 7 години

А заради истинската храна. В Сърбия храната е такава, каквато беше у нас преди 30 години - истинска. Ракията е истинска. У нас мутрите държат винпромите и продават спирт. Храната ни е пълна с химикали , много от зеленчуците са ГМО, сиренето менте и като цяло няма вкус. Ето затова всички ние избираме Сърбия и Македония. Нека Бай *** да се замисли (макар че едва ли).

10

Анонимен

преди 7 години

Да. В сръбските кръчми да им пее някоя сръбска певачка или у нас с чалгата на Слави Трифонов - това са днешните студенти, супер *Ентелектуалци !!Преди години първото което правеха на 8 дек. студентите, беше да почетат паметта на Джон Ленън и да.организират купони с песни на Бийтълс.Сега никой даже не се сеща, че Ленън е бил убит на този ден, а и не го интересува. В Париж или Лондон няма кръчми с чалга, затова и не ходят там. Биха умряли от скука!А Какво правят българските студенти, учещи в Лондон на 8 дек ? Канят Ивана да им пее Води ме в някоя квартална кръчма:D

9

Анонимен

преди 7 години

То пък поне да имаше какво да празнуват на тая "празнична вечеря". Влизат си неграмотни без грам изпити, едвам добутват за диплома между чалготеки и купони и си излизат още по-неграмотни и безработни. Ебреее, студентски живот!

8

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Не са проблем празниците на студентите. Проблем са делниците им !Не посещават редовно лекции и упражнения. Никой не изисква това от тях !Почти отпаднаха приемните изпити и сега във ВУЗ влиза куцо, кьораво и сакато.Критериите са толкова занижени, че мога да твърдя, че един средношколец от времето на социализма беше по-грамотен и по-добре подготвен от днешните магистри.А, в това, че младите хора са отишли да празнуват в Сърбия няма нищо лошо.Сърбия и православна, бяла държава. Там може !