56

архивите са живи

преди 6 години

Има данни, че Раул е педофил.

55

Циник

преди 7 години

Пак повтарям - ако желаеш - прочети - писал съм! Дошли селските пъдари ( некадърници , които всеки християнски празник получавали помощи от по-заможните семеиства ) и казали на дадо ми, че трябва да закара всичките си животни...и земята в ТКЗС - ТО той извадил нагана, и ги изгонил - после дошли цяла дружина ...белезници...бой и лагер!И да - убеден антикомунист съм!

54

dido

преди 7 години

#Цинк пак отклоняваш въпроса ми и почва да става съмнително :))). Никъде не съм казал,че не ми харесва прочетеното(пак говориш наизуст, предполагам е тренирано поведение из форумите на активен антикомунист), попитах само за дядо ти преди да започнеш да плюеш жлъч.

53

Циник до dido

преди 7 години

Пфуу...първо трябва да си наясно с генеалогията - на клише....и после да ме "светваш " , какво си разбрал, и какво не си харесал.Ей сега ще го преместя в другия крачол - обещавам! Оригинален си колкото маратонки АдиБас...и почти толкова качествен! Ей сега ще си направя партиен отвод, че на теб не ти е харесало прочетеното! Мрънкалници като теб - валяло! Ако пак не разбереш - ще пробвам с димни сигнали, и сигнални флагчета! Пхахаха

52

dido

преди 7 години

#*** по- спокойно с нервите, ще се разболееш така. Разгледах надолу какво си умосътворил и освен тролене,омразен език и повтаряне на стари клишета друго не прочетох. Дядо ти как е имал злато в лагера? Австрииците ли са му плащали с алтъни да работи срещу държавата си?

51

Циник до dido

преди 7 години

Ти разбираш ли български бе - папагал на*акан! По долу съм писал - ама с това 2 пръста чело - не ти е лесно а?Татко ти пази ли още партийния билет? Да позная - председател на ТКЗС или партиен секретар! Ме*керета с ме*керетата как са не свършихте вече!

50

dido

преди 7 години

#*** А дядо ти защо е бил в лагера? Невинен, дисидент предполагам? То и сега всички в затвора са невинни, ама някога са били като сълза.

49

Циник до Сомов

преди 7 години

Абсолютно вярвам -и дядо ми е нямало да оцелее в лагера ( лежал е с Трайчо Костов) ако прадядо ми не е подкупвал пазавантите със злато ( от онези австрийските алтъни със иглавия орел) Но виждаш промитите мозъци тъгуват по комунизма - когато лъжеха, че работят, и ги лъжеха, че им плащат! Жалка работа!

48

Г. Сомов

преди 7 години

До ***. Господине аз съм с вас. Да има много млади хора които не знаят , че Комунистите на сила са взимали земята и добитакът на селяните ,къщи и фабрики на гражданите . Това продължи до 60 те години. Комунисти гадове убиха чичо ми 1959г , наръгаха го на къра, Ноември, Село Цалапица Пловдивско. Нако Къртев. Катърът които той яздеше през оризищата се върна с изрязано ухо. Намерихме го на полето с разпрана риза намушен . След това дойдоха "Другарите" и Дядо ми им даде земята.

47

Varnenec

преди 7 години

До ЦиникЯвно не гледаш телевизия и по цял ден стоиш пред компа в бялата стая и доктора те гледа през прозореца.Cпирам да се занимавам с психично болен индивид

46

Циник

преди 7 години

Пхахаха....правя каквото ми е кеф...а ти се излагаш като кифладжия!Компренде камерад? Пхахаха

45

Циник до Varnenec

преди 7 години

Абе ти не усещаш ли, че ставаш смешен? Хайделберг Сорбоната ....и т.н. неслучайно са си извоювали име....тръгнали са западняците на тумби да учат в България - освен ако не броиш византийските студенти за "западняци"!

44

Varnenec

преди 7 години

До ЦиникИ кажи на докторите в Психиатрията да ти спрат нета,че по цял ден висиш тук и пишеш глупости.Гледам във всяка тема си взел дейно участие.Или си болен психически или си безработен капиталист,който всекидневно пише ........

43

Циник до Мислещ...

преди 7 години

Мда...по онова време - лъжеха народа, че марулите са чисти...а 500 семейства на ЦК тихомълком внясяха проверена храна в алуминиеви контейнери - от класовия враг...презрения западен капитализъм!Лицемери гн*усни!

42

Varnenec

преди 7 години

A сега се наблюдава обратен ефект.Западноевропейци идват да учат при нас понеже не им се дават пари на капиталистически г оведа.Нима обучението в споменатите колежи е по добро?Тези колежи имат име от 100-ци години.Име на такива в които децата на богатите и властимащите са учили в тях.

41

Varnenec

преди 7 години

До *** Вземи се скрий капиталистически Бойковски ми шок.Нима искаш да кажеш,че в България,няма качествено и то безплатно обучение?Нима сега вързахме ?За тези 27 години капитализъм избягаха 3 милиона от България.Доста голяма част тези социализма изучи безплатно.Тук хиляди си взеха висшите и избягаха за тези 20 години в Англия,Германия,Франция.Нацията се стопи.До 50-на години Българите,ще са малцинство.А ромите мнозинство.Българите и Турците сега имат по едно дете.A Бай Ром с по 10-15

40

Циник до Златка

преди 7 години

Мхм....шЪ го балсамират....и мумиятя му ще я разкарват по панаирите - да я целуват фенове като теб! Като целуваш Ленин - внимавай - имал е сифилис - да не се накачиш!

39

Мислещ човек

преди 7 години

До *** до АтанасовКъм многобройните престъпления на червените из ро ди добавям и мълчанието им по време на Чернобил!Най-близкият ми човек се пребори с рака веднъж, но вторият път не успя!На 1-ви май 1986 ни валя радиоактивния дъжд.

38

Белая Златка

преди 7 години

Считам, че другарят Кастро е направил за световната революция не по-малко отколкото другаря Владимир Илич и по тази причина заслужава да бъде балсамиран в един достоен мавзолей в центъра на Хавана.

37

Циник до Атанасов

преди 7 години

Може и баща ти да не е бил ГАД....но гадове ни управляваха....хранеха прасетата в Белене с неудоубити интелектуалци...изнесоха златния резерв на страната....и онзи "безгрижен" живот си имаше "цена" ! Дядо ми е лежал в подобен лагер - затова, че не е искал"Доброволно " а влезе в ТКЗС...и да подари труда на поколения преди него на комунягит!Гадове ни управляваха! Потомците им, и до днес!