70

Бранникъ

преди 7 години

И всичките комунисти да умрат, пак ще е малко. Днес идва новото поколение червени - толерантните и прогресивни деца на богаташи. И всички знаем кой плаща за разпространението на тази идеология сред тях.

69

Анонимен

преди 7 години

А добре дошли сега в света на износа на демокрация ала чичо Сам и новия либерализъм ала чичо Сорос!

68

Анонимен

преди 7 години

Ами те САЩ не са гадовете..те не се бият с некъв брадат военнен царвул...Ами се бият за 11милиона кубинци да живеят свободно.Но като не искат. ... да се стоят в времевия пояс през 1957. Аз лично съм благодарен нанзапада че ни отърва от хватката на тая фалшова доктрина - КОМУНИЗЪМ. може би най голямата измамна паралелност в света до сега. Живот на вятъра.

67

Анонимен

преди 7 години

Голям ***... вземал Субсидии от СССР ... да държи бедна,гладна и глупава армия... КОЛКО познато? Това бил някакъв герой, някакъв идол, някаква икона...вие нормални ли сте ве? Или се правите на шутове от простотияяя?Това ли е примера за подражание....военна мутра... царувала 50 год и лапала пари от Русия докато народа се чуди какво да яде?

66

Shopp™

преди 7 години

До ЦиганинCвeтoвнaтa здpaвнa opгaнизaции cъoбщи , чe Kyбa имa нaй-дoбpaтa cиcтeмa нa здpaвeoпaзвaнe в cвeтa и чe тя e oбpaзeц------А не трябваше ли руската система да е образец?

65

Анонимен

преди 7 години

Хаха, имали по-висок жизнен стандарт от България.Затова имам колеги, коуто казват, че като ходят на екскурзия до Куба, взимат само сак с презервативи. Другата такава дестинация е Тайланд.

64

Анонимен

преди 7 години

До НЕ РАЗБРАЛ ,КАК ТАКА КУБИНЦИТЕ СТИГНАХА ДО КУПОННА СИСТЕМА СЛЕД КАТО ТЪРГУВАХА НАЙ-МНОГО С "ВЕЛИКА ДЪРЖАВА" КАТО РУСИЯ ?!Е как така, виж България как забогатяха след като изпълняват указанията на най.великата държава САЩ И ЩЕ РАЗБЕРЕШ.

63

До 88

преди 7 години

А може ли да ги направиш на пелети, че да мога да ги ползвам с котлето?

62

лошо

преди 7 години

Мен не ме е грижа за далечните кубинци. Мен ме тревожи това че облъчват невинния български народ с чужда пропаганда. Както и че има хора които са възприемчиви към тази пропаганда.

61

Анонимен

преди 7 години

Продавам рубли за разпалки,0,40лв за чувал.На едро по договаряне,безплатна доставка в района на източна Европа

60

До 82

преди 7 години

Не знам кога сте били в Куба, но аз когато бях през 84 купони си имаше.

59

бр-р-р-р

преди 7 години

Този "герой" е отговорен за мизерията на един народ от 11 милиона.Лесно е да се слави когато хората не могат лично да се уверят в резултата.Комунистическата заблуда живее от това че хората не могат да се уверят лично във фалшивите примери които и поднасят.

58

Анонимен

преди 7 години

Революционна Куба победи - така беше навремето . Днес , обаче е пределно ясно , че качеството на живота на хората е функция единствено на човешката проклетия , която не може да бъде победена чрез революция . Viva Cuba , която отвори без ключ тази заключена врата . Митът го създаде Никита Сергеевич Хрусчов - ти да не падаш от Космоса .

57

Анонимен

преди 7 години

Фидел беше мъж с топки 60... години трън в зaдниkа на англосаксонските oлигoфрени с меки китки

56

аз

преди 7 години

фИДЕЛ Е ВЕЛИК И КЕКВОТО И ДА ПИШЕТЕ- ТОЙ СИ ОСТАВА НЕЛИК! ВЕЛИКА ЛИЧНОСТ НА 230 ВЕК, С БОГАТ ПРОИЗХОД, ОБРАЗОВАН, КУЛТУРЕН, НАРОДЕН ! СЛУШАЛ СЪМ ГО МНОГО ПЪТИ - ГОВОРИ ИНТЕЛИГЕНТНО, ЛОГИЧНО, НАД МИЛИОН ХОРА СЕ СЪБИРАТ БЕЗ ДА ГИ ЗАДЪЛЖАВАТ !) СКЪРБЯ ЗА ВЕЛИКИЯ ФИДЕЛ !

55

Анонимен

преди 7 години

Прочетох в коментарите измислици за купонни системи. Имах възможността да прекарам няколко години в Куба и никъде, абсолютно никъде по маркетите не съм видяла купони за прах. Повечето домашни потреби се внасят от Турция, имат си тяхна си Кока Кола (която е много по-яка от орогинала), картофеният чипс е истински. А да не ви казвам колко вкусна и разнообразна храна има, която не може да си позволите в България... никога. Кубинците са освободени хора, но никой досега не ме е насилвал,ограбвал и т.н

54

ЕПИКУР АНАСТАСИОС

преди 7 години

* ДЖОРДЖ ТЕНЕТ. ЕЛЛИН ПАТРИОТАС !

53

ЕПИКУР АНАСТАСИОС

преди 7 години

ПО ВРЕМЕТО НА ГОЛЕМИЯ ГРЪК ДЖОРДЖ ТЕНЕВ, ЦРУ СИ ВЗРИВИ КУЛИТЕ БЛИЗНАЦИ, И ИЗСТРЕЛЯХА РАКЕТА ''ЗЕМЯ ЗЕМЯ'' ПО ПЕНТАГОНА, КАТО КАЗАХА ЧЕ БИЛА ''САМОЛЕТ БОЙНГ'' !! САМО КЪДЕТО НЯМАШЕ ОСТАНКИ ОТ ДВИГАТЕЛИТЕ МУ. КОИТО НИКОГА НЕ СЕ РАЗТЯПАТ !!И ОБВИНИХА ОСАМА ИБН ЛАИДН, ХАХАХ ---- ЯСССУУУ !!

52

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 77Ти или си платен *** или си наистина без капка мозък... В Куба месечната заплата е 10 долара бе комунисти безмозъчен, а дневни удобства и елементарни храни отсъстват от десетилетия насам

51

Анонимен

преди 7 години

Кой създаде тоя мит за тоя п.едераст Кастро.