26

Силвио Берлускони

преди 7 години

По принцип ислямска държава не съществува. Поне не в този вид, в който я представят на ***, които гледат телевизия.

25

Дедо Гого

преди 7 години

Някой да знае от коя държава са интернет операторите на ИД ? Четох някъде, че има израелски и американски...

24

До демограф

преди 7 години

Яяяя, рева с пълно гърло, ти ме разби с теория бе пич¡¡!!!!!!!!

23

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

еваго, как може некой да предскаже нещо и да не е високопоставен р0ски депломад? нещо на недостоверна информация намирисва

22

Do demograpf

преди 7 години

Имаш сериозни ментални проблеми. Спешно се нуждаеш от психиатър.

21

demograph

преди 7 години

Майкъл Флин е предупредил Обама, "че ИД имат много сериозни убежища в Сирия".... Да сте чули Путин да бомби убежища на ИД? Няма и да чуете. Защото ИД е дело на ГРУ на Русия. Това го написах по времето когато Флин е докладвал на Обама същото. Следователно терорът на ИД в Арабистан, ЕС и другаде е ръководен от руснаците. Обама заспа на клона умишлено имитирайки борба с ИД. В това време Путин се намъкна в Сирия като спасител, не от ИД . Следователно, Обама / Клинтън/ е бил човекът на Путин в САЩ.

20

Astarot

преди 7 години

@14А ти да видя и едно действие на Израел, с което те да засегнат с нещо на ИД? Една терористична групировка се кани да създаде Халифат в целия Близък Изток и Израел си седи и кротува... Леко да ти се струва съмнително? :)Не е много в характера на Израел.

19

Анонимен

преди 7 години

Виж какво, готин, ако човек подобен на теб няма усет за елементарна логика и причинно-следствена връзка, това е белег на нисък интелект и Бог няма да ти помогне, нито моя, нито твоя.Преди всичко една умозрителна система, каквато е религията, има параметри-време и място.Да, през 6 век е имало условия за Ислям.Днес имаме нужда от редуциране на популацията.Прави си изводите сам, упс, не можеш.

18

Дедовия

преди 7 години

Светът трябва да се управлява от човек, а не от шeбeк.

17

Анонимен

преди 7 години

те си имат много свои сунитски държави, драги. и могат да ходят там , когато си искат, освен това са само араби, един и същ народ в едни и същи държави. не, не - целта е друга - да се избият до крак местните шиити, язиди и всички останали. защо да се местят, като могат да избият всичко до крак? тъй че, не на нас тия теории.

16

анонимен

преди 7 години

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ,,ИСЛВМСКА ДЪРЖАВА" -ОСВОБОДИТЕЛНО ДВИЖЕНИЕ НА СУНИТИТЕ,ЗАОБИКОЛЕНИ ОТ ШИИТСКИ ПРАВИТЕЛСТВА.ЩЕ СЕ БОРЯТ ДОКАТО ГИ ИМА.ЩЕ СЕ БОРЯТ ДОКАТО СВЕТЪТ ПРИЗНАЕ ЧЕ ТЕ СЪЩЕСТВУВАТ./СПОМНЕТЕ СИ СЪЕДИНЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ,ОРИЗНАВАНЕТО НА КОСОВО,ИСТОРИЯТА С КРИМ/,МОЖЕ ПО СВЕТА ДА ИМА И ДРУГИ НЕСПРАВЕДЛИВОСТИ.РАНО ИЛИ КЪСНО СВЕТЪТ ЩЕ ПРИЗНАЕ ЧЧЕ ТЕЗИ ХОРА ИМАТ ЗАКОННО ПРАВО ДА ИМАТ СВОЯ ДЪРЖАВА.

15

Анонимен

преди 7 години

До Турчина - след края на войната 2та св. икономиката на Германия = 0 и ако не са били стотиците млрд. новонапечатани долари и СЕГА щеше да е там.

14

Турчина

преди 7 години

От всички войни най-печелившата страна винаги е била САЩ(Ротшилд). Продава оръжия и отпуска заеми за воюващите страни още от първата световна война. Преди втората световна война икономиките на САЩ и Германия са били почти равни, но след края на войната американската икономика е 4 пъти по-голяма от немската

13

Анонимен

преди 7 години

В доклада с неверятна прецизност презказали какво ще се случи.Как няма да познаят като ЦРУ и МОСАД са създателите на ИД.Някой да е чул за изказвания на ИД противИзраел.

12

морски

преди 7 години

До муспиИма засилено купуване на апартаменти(много изгодно) от евреи по Морето ни.

11

чуй

преди 7 години

Хенри Форд:Войната е еврейската жътва.

10

Калашников

преди 7 години

Ами ще знае предварително човекът всичко за Ислямска дължава.Нали тя е дело на американската администрация и ЦРУ-инструкторите.

9

Паметлив

преди 7 години

До ОзирисАбе видяхме ги през годините тея "армии с мандат на ООН"!Американци и съюзниците им си прокарват интереса,в ущърб на местните!Тая мина! Да ги бухат руснаците(щом са мераклии) и това си е!

8

Ха :)

преди 7 години

До ами 5Говориш пълни глупости.За никакво мачкане не става въпрос, а за това американците да не напускат докато държавата не се стабилизира.Човека просто е предупреждавал че хаоса там ще роди чудовища. И той не е врачка, а просто е ползвал информация от службите си.

7

Факт

преди 7 години

Миналия ден гледах как Обама награждава разни известни личности с ДЪРЖАВНА НАГРАДА.Кое беше общото между всички тях?Ами че до един участваха яростно в кампанията на Хилъри К.!Значи за партийни заслуги-държавна награда!Бравос!То отнякъде ми е познато,ама нейсе...