14

Анонимен

преди 7 години

На 11 годишна възраст се убедих , че човек трябва да живее дълго и безаварийно . На 17 вече знаех , че освен добрите извънземни , няма кой друг да ни помогне . Може и да не ми вярвате . Три деца без баща - ще има да ходят със зимните дрехи през лятото и с летните през зимата .

13

ined

преди 7 години

Дядо Богдане, Мейзъра и тя е вдовица, на нея няма ли да помогнеш?

12

bez до номр 10 Някоя

преди 7 години

Да не съдим жената. Има 3 деца за изхранване. Когато сме сити и задоволени е лесно да бъдем морални. По-добре да се организираме и да и помогнем. И за адвокати ще и трябват пари и за храна.

11

Анонимен

преди 7 години

Колко е наивен българина, естествено възрастният. Едвам преживява но готов да помогне. Похвално и същевременно трагично. Изоставен, живеещ в мизерия, оцеляващ, без надежда, оставено му е единствено да умре и то по-скоро защото тежи на бюджета. На бюджета на Мутрагена защото за него няма български народ, има *** който може само да е лъган и грабен. Какво направи Мутрьо за старите хора освен да ги чака да пукнат за 7 години? Сложи Менгелето да ги обира със скъпи лекарства. Да си пенсионер и нас

10

някоя си

преди 7 години

и аз й съчувствах отначало после като разбрах ка се е целувала и прегръщала с убиеца на мъжа си ,че и му е простила даже срещу съответната сума- тя сама си каза че са й дали сума ! бях омерзена !! вече не й съчуусвм грам !!! мъка ми е за децата й ,че нямат баща вече ама пък имат оправна майка осребри мъжа си преди да е изстинал .. дядо богдан евала , добър човек си но няма нужда тя има пари сега помагат й

9

аз

преди 7 години

тя вече го одрала тоя без дела казала си е цената и си е получила паричките в в брой не я мислете,

8

Анонимен

преди 7 години

АКО БЯХ АДВОКАТ ЩЯХ ДА ОТИДА ПРИ НЕЯ И ДА Я ПРЕДСТАВЛЯВАМ БЕЗПЛАТНО И ДА МУ СЪДЕРЕМ КОЖАТА НА ЗОЛУМА С ЕДНО 200 БОНА!!!!

7

Анонимен

преди 7 години

Мил човек, но много се изкривяване нещата. Момчето има транспортна фирма поема нещата финансово и това е.

6

българин

преди 7 години

къде е Държавата в момента.А искат да се гласува задължително м.....им.Да живееш дълги години дядо Богдане.

5

Анонимен

преди 7 години

A Слави?

4

сатана

преди 7 години

вдовица ясно

3

хъ

преди 7 години

Да си жив и здрав, дядо Богдане!И аз й съчувствам, ама пък и я четох и слушах, някой използва трагедията й и я лашка по медиите.Айде по-кротко. Който може и иска, да помага без много шум.

2

анти

преди 7 години

Жив и здрав да си дядо Богдане,малко хора се срещат с твоите добродетели.

1

Анонимен

преди 7 години

БРАВО НА ДЯДОТО!!!НО ТУК ПРОБЛЕМА Е НЯКОЙ ПРАВИ ЗОЛУМА А НИЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ПОСЛЕ ПЛАЩАМЕ ЗА ДЕЯНИЯТА МУ!!!