10

наша пена

преди 3 години

"Аляска е щатът с най-голям брой изнасилвания?"уфф мамооомигрирам там още утре....

9

Анонимен

преди 7 години

Ами в щат, в който мечките са повече от хората... нормално. А да не говорим, че има страшно малко жени. Чувала съм, че има цели населени места без нито една жена. Е тия мъже там като видят жена, как няма да полудеят?

8

Анонимен

преди 7 години

Всъщност Русия е държавата с най-много насилие от всякакъв тип. Това е ежедневие в страната на пиянниците войнолюбци.

7

Анонимен

преди 7 години

Всеки жител на Аляска, като те все пак са малко на тази огромна територия, получава хиляди долари от САЩ, заради природните ресурси които се добиват в щата, основно нефт и газ. Такъв е щатският договор с жителите.Много от местните са ескимоси или смесени бракове на бели с ескимоси. Някои от местности и пристанища все още носят руски имена.Русия продава Аляска защото се е нуждаела от пари, наскоро е била фалирала. Русия винаги е била бедна и такава ще си остане.

6

Анонимен

преди 7 години

Не е вярно че е купена а е дадена под наем за 99 години договорът изтече 1999 наемът е бил 5 милиона на година Америка е изпратила само един чек който е бил без покритие и той сега се пази в лондонски музей стига сте изопачавали фактите не възхвалявайте толкова Америка не е света вода ненапита

5

До номер 3

преди 7 години

Момче, или девойко, значи за разяснение относно твоите съмнения и по точно тяхната логика - най-много изнасилвания за определен щад, град държава или каквато и да е изследвана единица означава не буквално най - много изнасилвания като регистрирани случаи, а най много такива на глава от населението- препратка: така се изчислява и БВП на държавата например. Лека вечер

4

Шоп

преди 7 години

В Аляска руските колонисти са клали местните като прасета.В отговор *** са вдигнали въстание и са рязали руснаците къс по къс.Накраяв Ънкъл Сам е урегулирал нещата.

3

аа

преди 7 години

Един интересен и немаловажен факт, другари - ако си жител на Аляска, всяка година империалисткото правителство на САЩ ти пуска 1000 долара по картата, ей така, че си се съгласил да живееш на *** на света.

2

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Чист въздух и тишина и спокойствие! Идеално за лятната ми ваканция. Може и да потренират там рашките. Те поне носят на студ ;)))

1

Анонимен

преди 7 години

Аляска е невероятно красиво и в по-голямата си част все още девствено късче от нашата земя. Дано се запази така.