54

БЪчварова

преди 7 години

да не ни баламосва!Нека по добре каже какво представлява документа за статут или преиваване на един мигрант. Ако не я е срам нека го покаже!------поясанявам: това е една малка квитанция на която името на претежателя е написано на ръка/какво ли име е написано? наи вероятно кой каквото си е измислил/ ИИИ снимка закрепена със телбод.Бъчварова неможе да се оправи нито с имената нито с нациолността!За какво идеше реч ААА да запълния хаос и безхаберие на министърката.

53

Неа

преди 7 години

Защо каката не отиде да инспектира лагера тъй както инспектира границата ?

52

Иво

преди 7 години

Лагерът Кале не съществува от месеци...какво ни баламосва госпожата?

51

Перко

преди 7 години

Кво има да решават колко да върнат в Афганистан? На първо време поне колкото събира най-големият ни транспортен самолет. Може да са и на три реда. Те са свикнали на тясно в тировете

50

Анонимен

преди 7 години

?ръководството на бежанците?

49

аз

преди 7 години

До АнонименАбе, .... човек, става въпрос за оправяне на оградата на ЦЕНТЪРА ЗА БЕЖАНЦИ, която е повредена вчера! Вероятно от водните оръдия - понеже съм служил там, точно на това място - и знам, че има здрава ограда - 70 см камък и бетон и нагоре желязо! Преди това оградата си е била здрава и не е имала нужда от ремонт!

48

Nekoj

преди 7 години

Браво! High-Score за Куките, plus, нов quest easter egg (терорист, но не от идил, ама тероряга все пак -> чист "артефакт" за полицая който го е намерил -> тряя се награди като избере "син предмет" от плячката на Рейда)... Тва си е чист сполучлив рейд, и боса ("тълпа" NPC-ta с неизяснен произход) е неутрализиран! GG на всички, Бойко Борисов да ходи да брои точките и да раздава медали на играчите!

47

Анонимен

преди 7 години

Всички обратно в Афганистан даже да си вземат и славянизираните и османизираните роми братовчедите си , тоест наще местни вече роми след 1000 години наричани български граждани

46

Анонимен

преди 7 години

черния *** обратно в афганистанн !

45

Хепт

преди 7 години

До АнонименЗнам! И вчера говорих с приятели от Харманли. И те там добре виждат промяната в начина и стила на живот на хорица, забъркани в тая мърсотия....

44

Анонимен

преди 7 години

А ти даваш ли си сметка, колко хора по границата кярят от нелегален трафик и какво крадене пада по институциите, свързани с настаняване, изхранване и т.н. на тия :DБас ти ловя, в тази държава има маса народ, дето иска потока откъм Турция да не секва.

43

Хепт

преди 7 години

А, давате ли си сметка за каква стройна, и добра организация става въпрос?И за какво финансиране? От Кабул до Истанбул са около 3600 км по въздух... До България има още около 400 км грубо...Пътя минава или през Иран и Турция, или през Ирак и Сирия, Турция.От къде толкоз пара в тез хора, и как минават по този път?

42

ha ha ha

преди 7 години

Само ЕДИН сред арестуваните.А знаят ли съответните отговорни служби колко са сред населяващите лагера?Звучи смешно да е само ЕДИН.Не видяхте ли тактиката и организацията им по време на бунта?Не може за готвения бунт да не се е знаело предварително, но някой иска да обере лаврите, да се вдигне шум, да се яви спасител и да докаже, че без него не може.Е, доказа го...до следващия път, дано да не е скоро, че престоят празници.

41

Анонимен

преди 7 години

"родното ФБР"....хахахааххахаааааааа!!! Ооохххх, ни моа повичи! Ша си сипа едно голУемо за техно здраве!

40

Български орел

преди 7 години

Дайте тоя подпалвача на Динко! Знаме ли ще гори...ще запомни той кога е горил Българско знаме! Това не ти е Германия бе ***...дайте го, ще го научим къде е дошъл да си продава маймунджълъците!

39

Анонимен

преди 7 години

За довършване на оградата с Турция няма пари и затова си минава кой откъдето дойде.Оградата със Сърбия е в същото положение,но сърбите са си изпратили армията там за да си пазят своята граница.В същото време се похарчиха само за една година 1 милиард лева за саниране.Питам министърката националната сигурност по-маловажна ли е от предизборното купуване на гласове със съмнителни ремонти.

38

Анонимен

преди 7 години

Това е нашият народ... Прадядо му е щурмувал Лозенград и Люле-Бургас, той се крие, щото бежанците идели... И го управлява някаква Тиква, дето за две години никой не посмя да излезе пред МС и да му каже в очите, че е едно нищо. Националисти ми били... Мишоци.

37

Предатели!

преди 7 години

Давате ли си сметка,че в страната не просто се пускат потенциални главорези,а и носители на зарази!?Ще поеме ли отговорност правителство в оставка,че не спазва Конституцията,а приема и настанява в страната при това на свободен режим и изхранване маймуни,които са с неустановена самоличност,а следователно възможни терористи!Заплахата е както от терористични актове,така и от плъзване на зарази! А 3000 мъже на по 20г.колко време ще изкарат без секс и без да посегнат на български жени!?

36

Анонимен

преди 7 години

Питам дали те е страх, защото живея близо до Женския пазар. Да, има ги, да, джиткат по улиците.Не, не ме е страх. Прадядо ми има една кофа медали от войните, участвал е в десетки сражения сигурно, аз ще се страхувам от някакви дрипльовци, чиято единствена цел е да отидат в Западна Европа. Е, няма що.

35

дд

преди 7 години

До Безочие е вашето!ти чел ли си конституцията