21

Елин Пелин

преди 7 години

"... Па нема ли кой да палнеплевнико на кмето,да разпръсне това пустотемнило проклето."

20

ая

преди 7 години

live and let live.Няма как да живееш без да се разбираш поне малко с хората около теб.

19

Анонимен

преди 7 години

Взривявайте бе хора, взривявайте!!!

18

Анонимен

преди 7 години

Какви имена Версай, Алхимик...точно като онзи албанец дето всичко вкъщи му е версаче. Трагедия...много пари, но лъха пошлост и ....нямам думи. Най-хубавото е че доктора още не е имигрирал от България.

17

Див Селянин

преди 7 години

Поредния самозабравил се богаташ който се изживява като недосегаем и неуязвим докато не се появи някой превъртял луд с картечница за да докаже че и богатите също плачат.Насилието поражда насилие!

16

Анонимен

преди 7 години

ДС, агенти, братовчери, роднини-милиционер схеми. Соцът е още тук. Последно и гласувахте за него. Така, че изобщо не ми пищете. Сами сте си виновни. Руските помещчици са ви взели черноморието, а на партията верните синове и техните протежета ще ви вземат всичко друго. Нация с толкова много сърпове и чукове стига до тук. Къде е храбрият ви летец сега да ви спаси или бизнесменката Нинова, която е добра приятелка на въпросния доктор?

15

един луд

преди 7 години

*** проста! С всички тия тъпотии дето направихте събудихте духа на комунизма, а това вярвах е невъзможно! Скоро, много скоро ще има бесилки за такива простаци и заслепени от алчност , и не само ***! Заради тия тъпотии навремето е имало бунтове и хората са избивали графове, виконти, и са изнасилвали жените и дъщерите им...няма да избягате от съдбата си- Илия Павлов, Васил и Георги Илиев, Поли Пантев, Мишо Бирата, Емил Кюлев, Бай Миле и редица други такива индивиди.Там ще идете

14

Анонимен

преди 7 години

Все повече започвам да се кефя, че не съм богат. Сега нямам никакви грижи, че вилата ми ще е на шумно място и язък за парите, дето съм изсипал, хахаха. Сега и "вилните" зони, ВИ-ПИ-ВЕТЕ се очертава да станат нагъчкани и шумни, като в нашата панелка, уаххахахах.

13

Някой

преди 7 години

Всеки ден някакви нови Абсурди в страната. Просто едвам мога да ги изтрая тези простотии, които се случват тук всеки ден. Колкото и да не искаме да заминем мисля, че накрая в тази клоака ще си останат Виповете, силиконките и т.н. Проста и загубена държава и народ. За какво ли се е борил Левски, Ботев...Срам.

12

Анонимен

преди 7 години

И МАЖОРИТАРНА СИСТЕМА ДА ИМА, МАФИЯТА СИ Е МАФИЯ

11

Анонимен

преди 7 години

И в Младост в Столицата така са им разрешителните - укрепване на изход, общежитие, обществена сграда и каквото друго се сетите.Накрая изникват кооперации с по 50-100 апартамента и 10 паркоместа за всички!И постепенно зелените площи се превръщат в паркинзи а след време в нови коопераци със съмнително получени разрешителни! Естествено канализацията и инфраструктурата си е от 70-те години. Скоро ще бликат фекалии из целия квартал!

10

сминдух енд чесън

преди 7 години

Защо не съборите всичко за да не се карате?И без това в общината не знаят нищо ,може и ниви да се водят тези имоти.

9

Бобито

преди 7 години

Силиконов тунинг! Мнооо яко... Вече има и силикон за мозъчен тунинг - ставаш уникално умен - готов си за най-якия джип!

8

АнтиЕС-АнтиГЕРБ

преди 7 години

България е уникална държава, с нейните кифли. Кифлономиката пълни личните джобове, оправя ни дереджето и бюджетя. И понеже е най-висшият стадий в човешката социално-обществена еволюция, след нея никнат високотехнологични "силиконови долини", а вече и планини хахахаххахахахаа, хахахахахаххахаа. Да ви е честито бе, белащенци, силиконови сте вече ейййййййй, високотехнологични, влязохте в 21 век със скок, с Енчевски скок!

7

Анонимен

преди 7 години

Аз така и не разбрах на хората там какво точно им пречи комплексът... Няма как да се построи каквото и да е по безшумен начин.

6

до 2

преди 7 години

До Анонименне,този е невен енчев,брат на силиконовия. този се занимава с дизайн на едни кичозни мъжки обувки.веднъж беше по ТВ с такива. ОТВАРТ ! с някаква изкуствена блестяща китка цвете на мястото на връзките. с камъни ли беше...с брокат ли...абе,педерастки си бяха! ама нали изкарва пари от тях,като има балами

5

Ханс

преди 7 години

От статията разбираме, че едни хора все пак са се съгласили на строежа, нищо, че друго били разбрали, Енчев се съветва със Закона, и каквото и да направи, Закона го е казал, че може.

4

Анонимен

преди 7 години

Местната власт в България не съществува. Затова и корупцията е голяма.Най развита в ЕС

3

Анонимен

преди 7 години

Д-р Енчев е наследник на старата македонска фамилия Гулденбурговски, та оттам името на резиденцията.

2

Анонимен

преди 7 години

Дофтора изкарва луди пари от силиконовите кифли и сега си прави какво иска. С пари на тая територия всичко става.