30

Анонимен

преди 7 години

Путин е велик!

29

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен41Не Путин е велик,а западните поитици са наивни и некадърни.

28

Анонимен

преди 7 години

До еделвайсТе,проруските и руските "съветници"на Борисов си свършиха работа преди изборите.Подведоха го,най елементарно.

27

Синът на жена ти

преди 7 години

Само едно решение, ако трябва да съм честен фамове.

26

Анонимен

преди 7 години

Путин е велик!

25

Анонимен

преди 7 години

БЛЯ бля специално за троловете !

24

Пешо

преди 7 години

Най-сладко беше, че абсолютно нито една анкета не показваше победа за Тръмп. Обяснението е просто - в големите градове дето ги правят тия анкети е срам да се пишеш консерватор, така че бъдещите гласоподаватели са отговаряли, че се колебаят, не са решили, или откровено са лъгали че са за Хилари... подобаващо, защото и тя се е лъгала че ще става президент. И като са дошли изборите, колебаещото се мнозинство се е оказало не толкоз колебаещо се.

23

еделвайс

преди 7 години

Нямаше значение КОЙ брои гласовете! Е това беше най- интересното в изборите. Който и да ги броеше, както и да ги броеше - се виждаше че Тръмп ще ги спечели. Така беше и у нас. И никакви хакери не намесвайте, както и ничия "дълга" ръка. Тъкмо обратното- ръцете са къси - на досегашните МЕСТНИ политици. Ще се потвърди от следващите избори в редица държави.

22

въй

преди 7 години

Няма такова нещо като "алт-райт" - това го измислиха медиите за да сложат всички, които са против системата под някакъв десен общ знаменател. Спенсър, пък, е някакъв перко псевдофашист. Но определено не е ръководител на никого, най-малко на хората, срещу които медиите искат да настроят хората.Dnes.bg не могат да останат назад, да преписват изфабрикуваните новини от Bloomberg :)Но както видяхме, въпреки месеците медиините манипулации (и в социалните мрежи), Тръмп пак спечели. Има надежнда

21

Гошо Мъд(р)ото

преди 7 години

Ше почнат черните и мексиканските *** в Щатите сега предсмъртно да викат алт-Райд!

20

Anonimen

преди 7 години

Тръмп може и да не стане президент. Една *** вещица иска повторно преброяване в три щата. Могат да фалшифицират нещо. Твърди, че машините били хакнати, вероятно от руснаците. Лъжи на поразия, ама феновете на Хилъри и събраха два милиона долара за нула време.

19

Луна Лисa

преди 7 години

Преди повече от 15 години бях шокиран от убеденото твърдение на един български ***, че: В България никога не е имало "баташко" клане, нито насилствено "помохамеданчване"! Сега като ви чета постовете, отново съм шокиран от вашето невежество. Мога само да заключа /както е казал Ботев/: "А вий сте, вий сте ***!

18

Анонимен

преди 7 години

До 44Ти пък ако мислиш, че тръмп ще тръгне срещу тези фамилии значи си меко казано наивен.

17

52г, също надарен

преди 7 години

До Секс, 27г, надарен"македонско ***", казваш, с ядрени оръжия, дето могат да приключат твоята и моята действителност, утре. Недей да се подвеждаш, батка, може и да оцелее някой *** в Сибир, ядрена война между САЩ и Русия = краят на мен и на теб, а и на цивилизованият свят изобщо. Това е проблемът с Тръмп И С ПУТИН.

16

разбрахме:

преди 7 години

"Алт райт" е нещо като нашия БХК, ама не толкова агресивен

15

Гоцподин Мамбонго

преди 7 години

Банда бедзработни мамуни върлюват из столица Бананго.Яжте ми бананата.Нгуана уна. Е.

14

aa

преди 7 години

Утре Тръмп вади америка от НАТО, защото, видиш ли, не плащаме 2 перцента от бюджета, и ко стаа, държавите без собствени армии увисват, ама увисват здраво. А сега си слага и неонацисти за съветници. Браво, Америка, продължавайте по същия начин... Много шитява работа, и има изгледи доста големи за 3та световна война, сънародници. Дано се уплаши Доналд Дък от собствената си наглост, но знае ли човек.

13

Trump

преди 7 години

tova e ot CNN= Clinton News Network.# 33 u rock:)))

12

Анонимен

преди 7 години

Райт, майт хората казаха кой ще кара влака.Който не му харесва, да го дyxa.И да му го полапа на Тръмп.

11

Анонимен

преди 7 години

До БЯЛА АМЕРИКА БЕЗ ПЕЧ На баба ти.... сталинската пропагадна . Словения ,Словакия ,словени съществува от векове - СлОвени от слово иде, не на баба ти от... пропагандата . Още един ,,умен и красив,,