8

пак аз

преди 7 години

Само да споделя, че ми е странно колко "точ а точ" се сбъдва теорията за първоначалното натрупване на капитали и известност ---- жена-та на Илия Павлов се върна като медийна звезда вместо да влезе у Сливенския, този и той благодарение на подвизите на брат си все на пьйрва страница. Как минаха 20 години и скоро никой няма да свързва имената и парите им с една от черните страници в историата ни.

7

Хейтър Тролев

преди 7 години

Джамов беше виден деец на застрахователното движение в Бг, от времето когато ако на стъклото на колата нямаш лепенка :"Зора инс" ти отвличаха возилото и веднага след подписването на правилната полица, посредниът ти даваше адреса, където да отидеш и да си прибереш колата. --- Казвам всичко това, защото предполагам, че във Википедия наблягат на спортните му постижения от времето на учиническите му години.

6

Шабан Шаулич

преди 7 години

До Анонимендо 8 : Какъв интелектуалец си ти ,щом не знаеш кой е Димитър Джамов !!! Той е борца ,бе брат ,борца ! Бори се...

5

Анонимен

преди 7 години

Авторката, дайте инфо кои са тези, този бил брат на някой си и т.н. Този Джамов професор ли е, известен музикант ли е или спортист? Май намирисва на мутра щом му се отделя толкова внимание.

4

Анонимен

преди 7 години

На манежа - Деси пълнежа. Историята на едни човешки отпадъци, сага за бездушието на поредните опаковки, истински кокаинов мутро-корвенски романс.

3

Анонимен

преди 7 години

pyskai belata pista desitaaaa ... nema koi ti pre4i

2

KIKO

преди 7 години

До смЕхAz i bigbrother kat ne gledam .... Otvorih da vidq koq pyk e tazi, 4e 4ak ima novina za neq :D

1

смЕх

преди 7 години

Стига сте ни занимали с това същество ,ако не беше дядо и никой нямаше да чуе за баща и, а за нея пък хептен.