62

Анонимен

преди 4 години

Изобщо не си расист

61

Ставри пие рикия

преди 7 години

Паразитчета.Не съм расист ,но те са родени в порочна среда.Ще ни смучат кръвта докато пресъхнем.ако умножим 11на 2-ра степен след 20 години ще са над 100 паразита само от това недоразумение Нама.

60

ля ля

преди 7 години

ужас и за това целия Свят е на тоя хал! да отидете на острова пък да видите как ги потглеждат изродчетата си защото нали са католици и кондомите не се зачитата там! такива хора за мен трябва да са изпратени в сащ! директно само там да им се пълни с такива пришълци!

59

Анонимен

преди 7 години

Откакто има оръжия за масово поразяване - няма особен смисъл ислямягите да се плодят. Но тяхната религия си е войнствена - от 10-ти век, без развитие, та те още не са разбрали...

58

Анонимен

преди 7 години

Докато са снимали и обработвали видеото "жената" забременяла още 4 пъти и родила 5 пъти. Или обратното. Няма значение.

57

============

преди 7 години

И тази жена що не гледа европейките? Кога ще прави кариерно? Кога ще става изпълнителна директорка?

56

Без

преди 7 години

Защо държавата дава пари за повече от 1 деца? 7 милиарда ядящи и скащи двукраки сме. Ако някой няма пари да гледа деца да не ги прави. Безумие. Разкиснати просълзени семейства с по 6-7 деца по обясняват Коко им било трудно. Ами и на шейха на Бруней би му било трудно да издържа толкова деца. А защо аз трябва да плащам за тях. Държавата взима от разумните и дава на безумните.

55

Коментатор

преди 7 години

Това забулено ислямско същество всъщност е от Палестина, Газа... Във vbox7 има клип с чаветата й арабели...

54

Анонимен

преди 7 години

Хаде стига сте ни ги представяли тези *** перверзници. Защото да имаш толкова много деца на такава млада възраст си е тежка перверзия. И отвратителен егоизъм. За някакво перверзно удоволствие създаваш куп деца, които не можеш да отглеждаш пълноценно, защото и богаташите се затрудняват с издръжката на зайчарник. А тя не е човек, не е личност изобщо, тя е само един орган за раждане и използвачка на обществото и Природата.

53

Анонимен

преди 7 години

Мюсюлмавската религия да се реформира,браковете с малолетни да се прекратят и да се планират децата в мюсюлманското семейство.Защо свободният свят трябва да отглежда децата им?

52

КаймакАМ

преди 7 години

Даааа , природните закони са такива !А майката на всички тези деца е щастлива. Жената по природа е оптимист и въобще не счита за проблем ,че е многодетна.

51

Анонимен

преди 7 години

Ужас . Тези трябва да си стоят в родината и да не бъдат допускани в Европа .

50

Стамат

преди 7 години

Браво!А всеки, който я оплюва, да отиде да преброи децата на онези с черните шапки дето им видят космите от ушите до раменете ;-)

49

Анонимен

преди 7 години

Не е никакъв феномен, медикаменти за плодовитост водят адски често до раждане на по няколко наведнъж.

48

Анонимен

преди 7 години

До ИсмаилИсмаиле, едва ли си си ми на годините, скоро ще съм пътник, но от прадядо съм слушал истории от руско-турската, от дядо за балканските и първата. Да знаеш от мене, щото явно родовата памет в рода ви не е на почит (и съвсем разбираемо); та, моите деди са кълцали душмански твоите прадеди. И с едно убеждение съм останал, българите са народ зверски, с чест, много търпят, ама като им кипне са като цунами. Да не ти дава Бог да го разбереш от първа ръка соп...кьо, ниеден!

47

Анонимен

преди 7 години

мойту жина фабрека прелича, вчера роди ощи идин мумичи...

46

една българка

преди 7 години

Браво на жената и таткото. Не е като нашите некадърни пияници. Тази жена е героиня.

45

socialen

преди 7 години

Всяко дете е богатство. Да си и живи и здрави децата да я радват.

44

Исмаил

преди 7 години

Който има инструменти го може :)))) Който няма -злобее :)))))) Нали бабагусита :)))

43

Анонимен

преди 7 години

мисия в живота - инкубатор