177

Анонимен

преди 7 години

до 190 - Радев е първият президент избран с такова огромно мнозинство от времето на Ж'елев насам. А тогава бяха други години.

176

българин

преди 7 години

Не пишете глупости.Харесват го само БСП защото е много послушен,кротък,изпълнителен,плах и въобще слушащ и изпълняващ заповедите на майката Партия -БСП.На тях такъв им трябва.Още в денят след изборите червените активисти яхнаха метлите и почнаха яко чистене.В някои държавни учреждения вече и чистачките са от "правилната партия".Още преди да бъде избран в Росийская газета имаше одобрителна статия за него.Та като прочетох статията разбрах,че руснаците го харесват повече от нас българите.

175

Пипи

преди 7 години

До АвгустМоже - потопът, който предизвика в България - все още ни дави и съвсем не идва от Бога, а от Сатана. Ийсус прощава, но Онзи -Другият - НЕ ПРОЩАВА! ТАКА ЧЕ - МОЛЕТЕ СЕ ЗА ВЪПРОСНИЯ ИВАН КОСТОВ - КЪНЕВ-ПЛЕМЕННИКЪТ МУ(ДОКОЛКОТО Е ИЗВЕСТНО) И Сие! АМИН

174

Пипи

преди 7 години

До МнениеЕДИНСТВЕНИЯТ АНТИ-ДЪРЖАВНИК УСПЕШНО РАЗГРАДИЛ БЪЛГАРИЯ С УСПЕШЕН ОПИТ КАТО ПАРТИЕН (БСП) СЕКРЕТАР в СЪЗДАВАНЕТО НА ПРОЧУТИ - ВЗАИМНО-УБИВАЩИ СЕ ОЛИГАРСИ И ПАРТИЙ (ДПС) КОИТО ДО ДЕН ДНЕШЕН НЕ МОЖЕМ ДА НАУЧИМ ЧЕ ИМАТ ПРАВА И СВОБОДИ ПОВЕЧЕ,ОТКОЛКОТО ЗАСЛУЖАВАТ ПО ПРАВИЛАТА НА ДЕМОКРАЦИЯТА-ТЕ НЕ СА ДЕМОКРАТИЧНИ И ЗАСЛУЖАВАТ ТОЧНО ТОЛКОВА- ДЕМОКРАЦИЯ.ТЕ СА МЯРКАТА-И ТОЗИ КАРАДАЙЪ АВТОРИТЕТНО ЗАЯВЯВА КАКВО юридическо и морално.. ПРАВО ИМА ПЛЕВНЕЛИЕВ (С НАЙ-ВИСОКОТО IQ СРЕД ПРЕЗИДЕНТИТЕ?

173

Пипи

преди 7 години

До АнонименПИНОЧЕТ ЛИ, БРЕ ...?! НЕ СМЕ ДАЛЕКО - С ТОЗИ ИЗБОР НА Р.РАДЕВ И Ген. И.ЙОТОВА ( МАЙ С ОБРАЗОВАНИЕ - ФРИЗЬОР)

172

THE JOKER

преди 7 години

България трябва да стане президентска република, стига само са смучилу 240-те говедари......

171

Край

преди 7 години

Искате бързо правителство - няма проблем ТЕ ще ви направят. При тази система ТЕ ги правят. При Мажоритарни избори в два тура вие ще ИЗБИРАТЕ.

170

Анонимен

преди 7 години

виденов се опита да промени крадливото евроамериканска система наречена демонокрация.а костов е най- вредното явление в българия преди боко и герб.тази страна /държава няма/стигна дотам че само диктатура може да я оправи

169

alex

преди 7 години

frognews.bg/news_123409/Triumviratat-TSatsarov-Borisov-Peevski-%E2%80%93-zloto-e-tuk/

168

Мнение

преди 7 години

До Анонимен 193 Прав си .Това което постигна Костов никой не може да постигне. Ръст на БВП от 6.5 % , ежегодно повишаване на пенсийте и заплатите в държавната сфера от 10%,изправи на крака 17 фарлирали банки и т.н.Е , не направи невъзможното да върне съсипаните от Виденов спестявания на българите.Единствения държавник до сега.

167

позитано 20

преди 7 години

Аз пък харесвам Плевнелиев. Симпатяга , евроатлантическа мисъл , западен език , правдив, човек мислещ за България , а не за Русия.Такъв истински президент няма да имаме скоро.Европа го ,а ние го плюем...Какво да се прави ? Бългорския синдром за казана и краката.

166

Анонимен

преди 7 години

Всички беди са от съществуването на платени партийни ръководства!Забраната на партиите-гаранция за наличие на ДЕМО-КРАЦИЯ-- в превод НАРОДО-ВЛАСТИЕ, а не на ПАРТО-КРАЦИЯ- в превод БАНДО-КРАЦИЯ!Властта трябва да е в ръцете на народни,а не партийни избранници ,които ,влизайки в Народното събрание,незаконно се превръщат в парламентаристи- безотговорни лаладжии на държавна заплата,търтеи и партийно - организирани престъпници !

165

Анонимен

преди 7 години

До АвгустИван Костов е кадър на комунистите. Колкото да вините му - по-лоша приватизация на държавни предприятия и по безпардонно ограбване на България никой не можа да постигне!

164

Анонимен

преди 7 години

За Радев са гласували 30%,от БЪЛГАРИТЕ,ИМАЩИ ПРАВО НА ГЛАС.Вотът му е не легитимен.Четете и гледайте факти,а не на Курнелката червения за..ик

163

Август

преди 7 години

Очевидно е необходимо да се припомни на някои, а на други да се извести - БСП е майка на всички известни на българина партии, с изключение на ДСБ, чиито създател е Иван Костов, който според бсп и производни е виновен за всичко, което българинът не харесва. Допуска се, че е виновен и за библейския потоп.

162

Август

преди 7 години

НЯКОИ българи харесват Радев, ДРУГИ не. Стига с тези внушения, "Българинът си харесва Радев". При това гласувалите за Радев едва ли са и 1/5 от всички избиратели. А колко безпаметен и наивен трябва да е човек за да гласува за кандидат зад когото стои бсп!?

161

Анонимен

преди 7 години

Ген.Румен Радев-това е моят президент!!!

160

Анонимен

преди 7 години

Поне говори английски.

159

За първи път Плевнел

преди 7 години

постъпва разумно бавейки съставянето на нов кабинет.Нека Борисов си завърши годината като премиер да оправи нещата които е надробил а не да се измъква бързо бързо с ръца във джобовете.Колкото за избора на президент ако беше Цачева нямаше да има НИКАКВА разлика между президент и премиер.НИКАКВА!гЕРБ ИСКА ПЪЛНАТА ВЛАСТ, ЦЯЛАТА ВЛАСТ БЕЗ ВЪЗРАЖЕНИЯ И УСЛОЖНЕНИЯ!

158

Маркс-Енгелс

преди 7 години

Ако не е Борисов във властта в България ще има много пари и големи заплати.Ами да! Тъкмо като при управлението на БСП начело с Жан Виденов.Тогава пенсиите и заплатите се изчисляваха с хиляди. Бе направо бяхме на път да станем милионери.