109

До 155

преди 7 години

Ти или си малоумно или пияно. Тук не ставадума нито за овце или ***, защо взимаш участие когато хал хабер от друго нищо не разбираш. Кой друг ги има тези технологий, че те да ги кррадат??.

108

Анонимен

преди 7 години

Рашките само крадът и копират чужда техника. За всичко е така. Не може постоянно да си пиян и да твориш нови неща.

107

USA

преди 7 години

Lol Star Wars

106

Анонимен

преди 7 години

Ами САЩ вече имат инсталирани Лазери на Флота си, даже ги демонстрираха преди година две.Вие разработвайте там още 20-30 год :d

105

Влади-Мир

преди 7 години

Руснаците пВредислоцират 160к армия за 3 дни на 3500 км)))... да му мислят германия с 500 и франция с 800 танка)))

104

Влади-Мир

преди 7 години

Защо никой *** *** не разбра какво написах миналата година, че след речта на Путин в ООН, действа закона на джунглата!!!акцента не е на" въй хот понимаете что въй натворили"...акцента е, от сега действа правилото на силния, на джунглата на тези които са запазили мечовете и готови да ги използват...останалите са им роби!!!вв

103

Анонимен

преди 7 години

Руснаците след като напраиха 5то поколение самолет и произведоха 10000 бройки се насочиха към лазерите. По добре обаче да се пробват в клонирането. Като им знаем военната доктрина - да засипем враговете с труповете си, това ще им е доста по полезно.

102

Анонимен

преди 7 години

А Калашников ,Велик конструктор ли е ? Тук няки го написа за един от великите .

101

DreamTheater

преди 7 години

Отдавна модерните държави са разбрали,че най могъщото "оръжие" е икономиката.Рейгън,използвайки това "оръжие" унищожи СССР.Русия не притежава такова "оръжие".

100

Анонимен

преди 7 години

Руснаците имат само една стока която е конкурентна и оборотна на световните пазари. Можете да я намерите през лятото предимно по турските курорти.

99

Анонимен

преди 7 години

Колко нови? Колкото новия авионедоносец ли?

98

до 132

преди 7 години

Много съ отвараш....

97

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

...ПАК ЛИ КОСМИЧЕСКИ ,БЕ...ХА,ХА,ХААААААААААААААА.....??!

96

Анонимен

преди 7 години

Преди няколко години руснаците се похвалиха със 'собствен' суперкомпютър. Няма да коментираме колко са изостанали от другите дори и само в сглобяването с чужди западни технологии. Според руската преса обаче, за тоя суперкомп имало малка АЕЦ за захранването му и неголямо езеро за охлаждането му :)))))руска му работа.Сигурно и лазер ще напраят но ще е голям колко половин София :)))))

95

Анонимен

преди 7 години

айде бе като тоя путтин е никой защо постоянно се занимавате с негоами защото е фактор и то голям факторщом таткото на соропитеците обонго вчера ва германия с неохота изпусна че русия е супер държава във военно отношение - правете си изводитеа от как свят светува джепането управлява света-който има джепане е личност който няма като нас е едно нищо- казвам го за нормалните хора а не за сороските *** дето са плюнчат тука- на тях за това им плащат - ама е до време

94

БГТРАКИЕЦ

преди 7 години

ЧЕ ТЕ ОТДАВНА ГИ ИМАТ ТЕЗИ ОРЪЖИЯ,СЕГА ГИ ОБЕВЯВАТ,СПОМНЕТЕ СИ Р.ОСУРИ ПРЕДИ 30 ГОДИНИ И ОТНОШЕНИЯТА ИМ С КИТАЙ,КАК ИЗЧЕЗНАХА ДОСТА МНОГО НАРОД ЕЙ ТАКА.И НЕ СЕ ВЪРНАХА,ИЗОБЩО КОМЕНТАРИИТЕ СА ОТ ПЕЛЕНАЧЕТА ОТ ТОВА КОЕТО РАЗПОЛАГА СВЕТА И РУСИЯ ПО КОНКРЕТНО.ТЕЗИ СТАТИИ СА ЗА ПЕЧЕЛЕНЕ НА МЛАДИ НЕДОРАСЛИ ГЛАВИ И ВЛИЯНИЕ,ГЛАВНО СРЕЩУ РУСИЯ.НИЕ СМЕ ЕДНИ БЕЗЗЪБИ,РАЗРУШЕНИ,ОКРАДЕНИ ГРАЖДАНИ ОСТАВЕНИ СЪС СЪДБИ НА ЧУЖДО ВЛИЯНИЕ,ТОВА ГО ПОМНЯ ОТ 50 ГОДИНИ,И УСПЯХА ДА НИ РАЗВАЛЯТ ДЪРЖАВАТА,ПО ДОЛНИ ***.

93

Анонимен

преди 7 години

До РОССИЯЯсно е, че си московска гнида.

92

Циганин

преди 7 години

Оргиналната версия с изказването на Путин нее такваз както я Ви поднасят , тя е друга .Как само ни манипулират тези медии , нямате си престава , те ни насочват накъде да мислим и ние мислейки се мислим ,че сме независими .(сега ще ме баннат ,че се изразяам цинично и нецензурно ))

91

РОССИЯ

преди 7 години

До Анонимен.Заткнись холоп! Скоро Рашке хана!--------не съм паднал толкова ниско като теб да пиша глупости живея в москва руския ми е като втори говорим роден език

90

Ха- ха- ха

преди 7 години

До РОССИЯ. А после русофилите се обиждате, че ви казват, че сте ***. Навремето Гриша Филипов от подобни напъни да се прави на руснак говореше български с руски акцент. Т и може да се опиташ да пишеш на развален български с руски думи.