10

НИЕ

преди 7 години

Да бе!Наистина защо се среща само с петте,а не с всичките?Няма предвидено меню за останалите.А и какво значение имат неговите думи,след като президентът е вече друг2Бил негов говорител-дрън-дрън!Ердоган,казвате,бил фашист.Ами те всички източни режими са негово подобие!Къде ми е свободата и демокрацията след като съм беден ,безработен,отритнат,децата ми в чужбина ....!?

9

Анонимен

преди 7 години

Обама към Мърхел- Аз не иска вече на бюро , иска на клон !

8

Анонимен

преди 7 години

Двигателят на популизма и защитници на "свободния Запад" са ЛИБЕРАСТИТЕ и ШОРОСОИДИТЕ https://youtube/watch?v=tO3IW2JgATM правителствен-пътнически-транзитен над Швейцария и оня галлфон-летец-шоколаден рискува да го свали с струята се.На борда Александър Фомин, журналисти отиващи в Перу - съвсем като ХОХЛИТЕ.

7

в Кения

преди 7 години

След Берлин Барак Хюсеин Обама ще избяга в Кения и ще потърси убежище в родното си село.

6

защо?

преди 7 години

Защо баба Меркел санкционира Русия, а не санкционира фашисткия режим на Ердоган? Двойни стандарти?

5

Анонимен

преди 7 години

За пореден път става ясно че има пет които диктуват, другите само изпълняват техните искания. До кога ние ще сме втора ръка и това зависи от управляващите. Ако не могат да се страхуват от нас то трябва да се съобразяват и уважават мнението ни, но имаме ли мнение или стоим на задни лапи и чакаме захарчето? На мен не ми липсва самочувствие, а на Вас Българи? До кога господата от снимката ще ни диктуват? До кога ще ни казват какво може и какво не? Аз мога без ЕС а Ти?

4

Анонимен

преди 7 години

ОБАМА ТАНЦУВА "УМИРАШИЯТ ЛЕБЕД", къде е тръгнал да дава акъл.

3

Анонимен

преди 7 години

Куцата патица прави прощални визити и ободрява умиращите организации, а и себе си. След като Тръмп обяви, че излиза от Организацията за Азиатско-Тихоокеанско икономическо сътрудничество, същото вчера декларира и Виетнам. По-рано за напускане на това разпадащо се владение на янките съобщиха и няколко други държави.

2

Анонимен

преди 7 години

Аре сичките гореизброени заедно директно на ***

1

Циганин

преди 7 години

Защо дискриминират нашите управници и особено Роско , та не биват поканени в Берлин !Не мога да рабера защо няколко държави се срещат с Обама който настоява пред лидерите на 5 -те държави да продължат санкциите среща Русия като в ЕС има 28-29 държави. Каква е таз дискриминация и всички наши умни ръководители си помълчват ,а ?нЕ Е ПРАВИЛНО да не допускат нашите ястреби (Роско ,Паси ,Ненчев ....) а преговорите !)