15

Анонимен

преди 7 години

ЕС с 470млн. жители в държави /2-3 изключения/ с добър или отличен жизнен стандарт, нему е нужен лидер отвът Океана който да го пази, стига да отделя достатачно средства за отбрана вместо за ,,бежанци,,

14

Патриот

преди 7 години

Нато е бандитска организация и заплаха за мирът и сигурността в света,трибунал и екзекуции за военнопрестъпления!

13

вън

преди 7 години

Къде беше и е НАТО когато нахлуват бежанците защо не се задейства и не спря хуните?тази организация е *** безполезна и опасна организация.

12

+

преди 7 години

и НАТО искаме, и ГМО, и араби.

11

Анонимен

преди 7 години

Кво Нато бе та нали САЩ са виновни за бежанците в ЕВРОПА !Краят на НАТО ИДВА !

10

чао

преди 7 години

Някой знаели колко е бюджета на НАТО ?за какво се харчи и колко търтея работят там?те умишлено насаждат страх и пускат лъжи за да съществуват....

9

Циганин

преди 7 години

За какво Обама посещава Европа 2-3 месеца преди напускането на президенство ?1.Да успокои уплашените европейски лидери ,че истаблишмънта на САЩ няма да остави Тръмп да се прехвърли към дружба с Русия ,а тях да накара да си пдащат.... .2.Да насоли още повече "раните" на европейците с путинизъм и да всее омраза за да се противопостаят на Тръмп срещу сближаването с Русия.3. Лична омраза на Обама срещу Путин -да му навреди .

8

Анонимен

преди 7 години

И каква ще е тая обща европейска армия, много ми е интересно. С нашите 20 войника и съответно още по толкова от всяка държава от ЕС? Франсетата ги знаем с техните танкове с по 5 скорости назад, а Германия е все още окупирана държава на практика. Единствен вариант остава Турция в ЕС с цел нейната армия да се ползва за пушечно месо, ама нито те ще се навият, нито ЕС демонстрира желание да ги приема за член. Така че стига глупави идеи от Брюксел.

7

Анонимен

преди 7 години

Най голямата заплаха за Eвропа изобщо не е Русия , а ордите камилари коитобаба Изперкел покани , а точно САЩ пък ритнаха кошера на арабите и предизвикахасегашната криза с мигрантите .

6

Анонимен

преди 7 години

Като чуят за Нато, Тръмп си го премества в десния крачол, Путин в левия.

5

WTF

преди 7 години

И кой застрашава Европа, че не мога да разбера?! САЩ сами си/ни създават врагове. Сами създават проблеми и после предлагат скъпи решения. С това се изчерпва тяхната политика вече.

4

Крум

преди 7 години

Който не храни собствена армия храни чужда.Ако ЕС действаше по подобие на САЩ където отделните държави са като щатите със свой вътрешни закони но без външна политика понеже тя ще бъде една за целия ЕС. Картата но икономическите и военните сили по света би била доста по-различна.

3

Kanalin

преди 7 години

100% от бюджета да се ползва за отбрана,а оръжията ще си ги купуваме от кой? От ХВАЩ и за какво са ни толкова оръжия в Евросъюза? да се пазим от кой? и само някой да ми каже Русия и ще го шибна с нещо в главата!Ясно ви е, че ако има война между супер сили сме приключили курса всичките и с 5% и 500% бюджет.

2

Анонимен

преди 7 години

Тези все за война говорят, престъпници!

1

Неда

преди 7 години

Болен мозък!