45

Анонимен

преди 7 години

Гледам 2-3 осрaни ушaнки заработва капейки :)

44

Анонимен

преди 7 години

Русия: Без нас няма да се реши кризата в Сирияче нали точно вие сте основата на кризата. Време е янките да ви ошамарят и да се реши проблема.

43

Анонимен

преди 7 години

До ognyanzСега накъде - остава да съдим тоя и оня, но нов АЕЦ няма да имаме.а за какво ти е нов АЕЦ при положение, че имаш 12ГВт генериращи мощности и 2-3ГВт потребление+износ?

42

Анонимен

преди 7 години

До Мм Даапълно е с ***, но ленинградски.

41

Анонимен

преди 7 години

Никой не се интересува от Русия, ако не се репчи !Мирът е смъртоносен за всяка империя.

40

Мм Даа

преди 7 години

В този сайт освен троловете на сорос някой друг остана ли ?

39

Анонимен

преди 7 години

Русия ще реши проблемите. Остава да изгони оже 5-6 милиона бежанци от Сирия. Също така остават около 1000 неунищожени болници и още толкова все още функциониращи училища. След като свърши тая работа проблема Сирия ще бъде решен окончателно.

38

Анонимен

преди 7 години

В този сайт освен руските *** някой друг остана ли?

37

ognyanz

преди 7 години

До Боби: Дали АЕЦ или ВЕИ (перки и фотоволтаици)? Отговора на този въпрос е отдавна даден. И ние от доста време плащаме разликата в цената. А някой прибра комисионните, други си прибират печалбата от инвестициите. А че ще се намерят още хора с пари, които да ги вложат в това скъпо платено производство, не се съмнявам. Даже от Южна Корея разбраха за далаверата и дойдоха и те да си предложат услугите.

36

Анонимен

преди 7 години

Русия скоро ще реши проблема с Сирия. Вчера пак взриви две болници.

35

ognyanz

преди 7 години

И отговора не е в това, кой е по-добър и кой по-лош, нито в това, дали Геро е успял да се избръсне с руска самобръсначка. Това са битови проблеми. И аз например бих предпочел да дойдат хамериканците, и да ни построят АЕЦ, но не искат. А руския проект го провалихме. Сега накъде - остава да съдим тоя и оня, но нов АЕЦ няма да имаме.

34

ognyanz

преди 7 години

Светът вече не е еднополюсен и САЩ не могат да решават сами всичко. Когато американският политически елит започне да се съобразява с това, всичко ще си дойде на мястото. Хитрият евреин Бжежински вече ги съветва да го направят.

33

Геро

преди 7 години

Ама разбира се, изобщо не може да се реши баз Вас.Ама какво ще предложите насреща? Купих си Руска мотофреза,тя издържа един месец. Купих си Руска бетонобъркачка,развали се същия ден. Купих си Руско ножче за бръснене,три пъти се просълзих докато се обръсна.По-добре не се месете никъде. Смешни сте.

32

Анонимен

преди 7 години

Троловете от Козяк работят, ама каузата им затъва и затъва. Първо Тръмп изхвърли маймуноподобните демократи,после пуделчето Плювню беше натирено, заедно с баба Меца. Драги ***, търсете си друга работа. Пък ако пробвате да не предавате интересите на родината ще е още по-добре

31

Анонимен

преди 7 години

ДОКАТО РУСИЯ Е ОКУПИРАЛА ЦЯЛА СИРИЯ И ИЗБИВА НАРОДА И НАРЕД ЗА ДА И КРАДЕ ЗЕМЯТА КРИЗАТА НЯМА ДА СЕ РЕШИ НИКОГА!!!!!!!!ЖАЛКО Е, ЧЕ ЦЯЛОТО ПЪЛНОЛЕТНО НАСЕЛЕНИЕ НА РУСИЯ СЪУЧАСТНИЦИТЕ НА КАСАПИНА ПУТИН СА ЖИВИ ЗАСЕГА И ДАНО ГИ ТРЪШНЕ ЧУМАТА ХОЛЕРАТА И МЕЧИЯ ГРИП !!!НЯМА ПО-ДОЛНО НЕЩО ОТ ТОВА ДА СЕ НАРЕЧЕШ РУСНАК НА СВЕТА!

30

Анонимен

преди 7 години

където мине руснака само гюбре остава

29

Анонимен

преди 7 години

БХК-арските мишки църкат безпомощно - музика за ушите ми

28

Анонимен

преди 7 години

доларови *** *** и се давят

27

Анонимен

преди 7 години

Русия е способна да прави единствено военни конфликти, кризи, напрежение и тем подобни мpъcoтии.

26

"руски окупанци

преди 7 години

където има злато и петрол се появяват "руските освободители:Възстановяването на Сирия ще струва между 140 и 180 млрд. долара, пресметна д-р Мохд Абуаси, директор на Центъра за близкоизточни изследвания в ефира на Bloomberg TV Bulgaria."В Сирия са открити големи залежи от петрол и газ, които не са обработени още, заради войната. Тези залежи са една от първопричините за конфликта, но вече има договор между сирийското правителство и Русия за експлоатацията им през следващите 25 години. Това означ