43

До 52

преди 7 години

Вижте, аз не казвам, че и тук няма услужливи хора. Просто като цяло живота на Запад е по-студен. Веднъж молих да ме бутнат, че ми беше паднал акумулатора. От десетина запитани, накрая двама млади англичани се навиха и то май от неудобство повече. В България, който и да помолиш, ще те бутне да запалиш. Хората и сами се втурват в подобни ситуации. А на Запад се правят на разсеяни или просто си намират *** извинения, ако ги попиташ, или просто се подсмихват и ти казват "Не".

42

Даола

преди 7 години

На 24 май т.г.в Докторската градина трябваше да се обадя, за да дойде приятел да ни вземе /две възрастни дами/. Батерията явно беше паднала. Огледах се, младо семейство играеше с децата си. Обърнах се за помощ към мъжа, той веднага ми подаде телефона си.

41

Анонимен

преди 7 години

Преди 10-на години когато си бях загубил паспорта в Щатите и в Минеаполис не ме пуснаха да отлетя към Европа ми трябваше да звънна на познат да ми помогне.И исках от една жена - даде ми без проблем, то си личеше че съм в нужда :)После и служителите ми помогнаха

40

Анонимен

преди 7 години

to e momi4e.kude shte izbiaga?probvaite s niakoe mom4e kato interviuriania pich

39

ихамачесте

преди 7 години

излязох през задния вход и го пресрещнах на паркинга. За да не ми се налага да влизам в болница, случайно го прострелях с 4 сачми облечени в гума с диаметър 17 мм. Сотаджиите дойдоха за около 7 минути. Наритаха го и му набиха няколко тупалки. Полиция дойде след повече от час. както се очакваше - стар техен познайник. Смартфона не беше в него. За по-малко от 20 секунди беше го подал на авера си, който е бил отцепка и е имал за цел да ме спъне, ако тръгна да го гоня.Заловиха го след около 3 часа.

38

ихамачесте

преди 7 години

преди 3 години се наложи да услужа с телефона си на непознат млад мъж , около 20-22 годишен висок , лекоатлет. Влезе в офиса много притеснен, но много любезно помоли да ползва телефона, и аз веднага му подадох новия си смартфон, закупен 2 месеца по-рано от случката. набирайки номера, младият мъж се отдалечи и излезе през вратата на тротоара. Там забързано тръгна към близкия паркинг, след това се затича. Наблюдавах посоката, която поддържа чрез записващите камери.

37

Един имигрант

преди 7 години

Във Великобритания никой на никого не пуска аванта, нито помага, нито се интересува от проблемите и бедите на околните. Радвам се, че българите сме толкова топли хора. Само заради това си заслужава да се живее в България

36

Анонимен

преди 7 години

за по-*** експеримент не бях чувал. откъде накъде ще си дам телефона на непознат.

35

Анонимен

преди 7 години

Хайде сега да проверим, дали сте способни да си предоставите колата на непознат, за да си свърши работата!!!А бе дал съм 1000 лв за телефон и няма да си го дам на никой, дори и ако му е важно.Ако пък наистина е спешно, то тогава аз ще се обадя, но пак няма да си дам телефона!

34

180

преди 7 години

Те пък намериха кой да иска телефон. Тази прекрасна девойка ако ми застане и ме погледне жално, не телефона, ами колата и апартамента ще ѝ дам :)))

33

Анонимен

преди 7 години

Баща ми отива да си вземе пенсията от пощата,и на излизане намира портфейл с лична карта и току взета пенсия на ,,някой си'', Комшията с когото е,веднага решава да си поделят парите и да хвърлят Л.К. Баща ми отказва и отива на адреса по Л.К. и връща намереният портфейл на човекът .Спътникът разказва на съседите от блока,и всички се ядосват на този акт,като го подиграват и до днес.Вика ,, Само където не ме набиха,...лоши хора,и с тях живееме тук'' М/у другото човекът се оказа бивш колега.

32

Анонимен

преди 7 години

в нормалните държави има улични телефони,на често!

31

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 41естествено, че е rлупак, върналия намерени пари... още хашек в швейк е описал, че и в австро-унгария, туй е грях

30

Анонимен

преди 7 години

Абсолютно вредно начинание на сайта са тези мало-умни-екстр-ементи!!***,които се чудят какво да правят,поставят обикновенни хора хора в *** ситуации и ще ни докарат до там,че ако видим човек в нужда,ще си мислим че пак си играят ***-те игрички!!Спрете веднага тази ПРОСТО-ТИЯ!! И си намерете истинска работа!!

29

Анонимен

преди 7 години

то не е експеримент кой ще помогне,а е кой ще се довери на непознат човек в мошеническа българия.

28

Анонимен

преди 7 години

ДHEC."БГ" Е ЕДИН ЖАЛЪК ЕКСПЕРИМЕНТ

27

на баба ти фърчилото

преди 7 години

винаги съм се надявал при подобни глупости правени от жyрналя, да видя как му чупят краyната от бой.

26

Анонимен

преди 7 години

Експеримента е специално създаден, за да обори защитата, която всеки нормален човек си е изградил (защитавайки се в реалността от реални опасности), и Ви направи по-уязвими и слаби!Чрез пример ви показват как е възможно да съществува и нещо обратно на това от което се пазите и ви вменяват вина че се пазите ИЗЛИШНО!А всъщност, този пример не елиминира това от което се пазите, така че продължавайте да се пазите, освен ако не приемете и извода, че трябва да проверявате всяко нещо конкретно!

25

Анонимен

преди 7 години

Цензурата в тоя сайт е точно толкоз умна, колкото и експериментът. Дадох реален пример и неясно защо коментарът ми бе изтрит - нито имаше нецензурно, нито обидно съдържание. Но то е трудна работата това - четенето.

24

възпитателно

преди 7 години

още няколко шоуексперимента "ало-ало" за рейтинг скрита камера и никой на никого няма да помага, или поне ще следват съвета с издиктуването на номера за намаляване риска от шоково бягане с препятствия по пресечен терен. изключвам доверчивите хвъргачи на пари и ценности през балконите, те са на нокиа модел "предна петилетка", никой няма да тича за тях.