8

Анонимен

преди 7 години

Ще има , но са необходими още 300 млн . хвърлени на вятъра .

7

Анонимен

преди 7 години

В . Телеграф - Пенсиите се увеличили с 50 процента за 9 години . Моята се е увеличила с 15 процента и е огромната сума 227 лв . *** .

6

Анонимен

преди 7 години

Марешки е чавек на Путин. Нарочно участва, за да изсмуква гласове от ГЕРБ.

5

Анонимен

преди 7 години

САМО ЧЕ ПРЕЗИДЕНТЪТ МОЖЕ ДА НЕ ДАДЕ МАНДАТ НА ПФ.

4

Стига вече!

преди 7 години

Айде стига приказки и глупотевини! Времето тече. На работа! Кой бегал бегал, кой не е - да бега и да освобождава стол. Да сяда следващия! Но готов за работа! И с акъл! Много акъл!

3

Боил

преди 7 години

Какъв месия е този алкохолик,наркоман и чалгаджия заедно с пишман съветници , пълни ароганти,залитащи кукли и популисти с нищо не подплатено огромно ЕГО-говоря за С.Ти & проект на Сорос,Мърдок и др.

2

Виготура

преди 7 години

Няма да има мажоритарни избори, това е дъвка само. Всички ги устройва сегашното положение, в което пълни анонимници и послушници стават депутати. От 240 депутата, 220 са били никой преди да станат такива. Партиите ги устройва. Затова и нито една медия не проведе дебати по въпросите за референдума. Пълно мълчание. Мислеха си, че хората ще забравят, че има референдум.

1

цоциолог

преди 7 години

най-малко двама спасители - Слави и Марешки, иначе как ще смъкнат 30те процента на Герб. Марешки ще го баламосат, че ще става премиер да разводни повечко вота поне с 15 процента. ако гласуват за мажоритарни избори, на втория тур БСП и сие печели мнозинство протестния вот. другарката с кошницата ще изтърже пак една подковаваща реч като за тезиси на ентия пленум на Партията, а електората ще подскача в опиянение и екстаз.