128

криста

преди 7 години

Един път стомна за вода, втори път - вече - дали ще има трети път ? Ама на третия знаем какво става.

127

Анонимен

преди 7 години

Проверка в Кърджали!Извращенията и политическите репресии на Цвета Караянчева и началника на РУО-Кърджали трябва да станат обект на внимателно и професионално разследване.

126

ния

преди 7 години

eх колко е гадна тая отзад на трибуната......... толкова противна личност не съм срещала, само си криви физиононията и маниерничи,ууфф че грозна муцуна!

125

меги

преди 7 години

ееее айде стига не искаме да си на разположение, стига вече стига *** ми дойди ми! да си си стоял защо даваш оставка? аз като напусна работа от едно място не отивам после пак!айде малко не прейгравай, че си меко казано нагъл за пари и власт!

124

Виготура

преди 7 години

Да не стане така, че след една година да ревем за Борисов. Нищо хубаво не се задава на хоризонта като алтернатива за управление. Досега все редувахме едни комунисти с други, качествените хора отказват да се занимават с политика, и затова с нея се занимава само отпадъка. Това трябва да се промени. Мажоритарните избори са шанс в парламента да влязат и читави хора, професионалисти, познати на хората, а не само парашутисти. Имам усещането, че следващия премиер ще е ***.

123

асд

преди 7 години

Има си хас да не оставате !!

122

Ангел

преди 7 години

На ви Тормоз на Българския дребен и с реден бизнес .На ви протекции на крупните чуждестранни инвеститори и Картели.На ви Екстрадации на издирвани от Ердоган Турски полицай и преподаватели.На ви Бежанци жалки Толерастии.Моля се на Господ повече да не стъпите на власт!!!

121

Господ Бо йко

преди 7 години

Аз не искам да съм добре, аз искам Вуте да е зле.

120

Анонимен

преди 7 години

Сбогом, мутро! Дано, никога вече да не се докопаш до власт! Здравата ни окрадохте.

119

Анонимен

преди 7 години

До wow:ИСТИНАТА БОЛИ,НАЛИ?!А НЕ БИ ТРЯБВАЛО!СТИГА ДА СИ ДУХОВНО ОРИЕНТИРАН,НО НЕ САМО НА ТЕОРИЯ!МНОГО СА ГРЕХОВЕТЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ОТ 1944-та г.,ТА ДО СЕГА!ОБРАЗОВАЙТЕ НАЙНАПРЕД ДУХОВНО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ТО ВЕДНАГА,ЗА ДА НЕ СТАНАТ ФАТАЛНИ ГРЕХОВЕТЕ ВИ/ако вече не е късно/!НЯМАМЕ МЕРАЦИТЕ ВИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ,НИТО"ПРЕКРАСНИТЕ"ВИ КАЧЕСТВА!МОЛЕТЕ БОГ,АКО ИСКАТЕ ДА СЕ СПРАВИТЕ ПОДОБРЕ И ПОДОСТОЙНО,А СЛЕД ТОВА СЕ ПОСТАРАЙТЕ ДА СПАЗИТЕ ЗАКОНИТЕ МУ/никой не е перфектен,така или иначе/! БЕЗБОЖНИЦИ!!!

118

не

преди 7 години

До Анонименумен е

117

wow

преди 7 години

*** силно активирани, ами управлявайте де, кво му дъвчите тахумбите

116

Анонимен

преди 7 години

Некадърен ли е ,че два мандата не доизкарва, че продаде държавата, че изтегли милиарди които потънаха, че в държавата е хаос ? - Не! Престъпник е !

115

Анонимен

преди 7 години

ЩЕ ВИДИМ СЛЕДВАЩИТЕ КАКВО ЩЕ НАПРАВЯТ ЗА НАРОДА!АЗ ЛИЧНО НЕ ОЧАКВАМ "ВЕЛИКИ" ПРОМЕНИ/празни обещания-да/!27 г.ЧАКАМЕ,НО ЧОВЕШКИЯТ ЖИВОТ НЕ Е ВЕЧЕН,НИТО 1000г. ЩО ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ СЕ ЗАТРИХА И ЗАТРИВАТ И СЕГАПО МНОГО И РАЗЛИЧНИ НАЧИНИ/в комунизма също/!СМЯНА НА ПРАВИТЕЛСТВО Е ТРИК ЗА ЗАБЛУДА!ИНАЧЕ"ОБЕЩАНИЯТА"СА ДЕЖУРНИ СЛОВА НА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ!СТАТИСТИКА ТРЯБВА ДА СЕ ВОДИ ПОСТОЯННО И БЕЗКОМПРОМИСНО,ЗА ДА СЕ ПРАВИ РАВНОСМЕТКАБЕЗПАРИЧИЕ,ПРЕСТЪПНОСТ/ненаказана,генерирана/,ЛИПСА НА ПРАВОСЪДИЕ и т.н.

114

Щирлиц

преди 7 години

"Не съм обиден на никого."Некадърен управник няма кому да е обиден!А ние да не забравяме поразиите,които направи,защото един ден пак ще поиска власт.Ако вече не е прибран на правилното място,де.

113

САШО+

преди 7 години

Проверка за теглените заеми някой ще направи ли ?Съдебна отговорност за обедняване на българина ще носи ли ?Пропуснатите ползи за страната и за българите от спрения газ проект на Русия ?Или крадеме, тръгваме си и другите да идват да крадът ....

112

Atanas

преди 7 години

Безпартиен съм но едно искам да кажа това за г-н Б.Б за втори път показва че става ли малко ситуацията напечена веднага хвърля остава за мен не е лидер трябва в такива моменти да удари здраво по масата и да продължи напред при най малкото подават оставка

111

Анонимен

преди 7 години

Те не го пускат в селото ,той за поповата къща пита

110

Анонимен

преди 7 години

ТУЙ БЕ ОТ ЛОШИЯ МАТРИАЛДАЛ БОГ ПАРИ ЗА МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ ОТ 300ЛЕВА ЗА ВСИЧКИ ПЕНСИОНЕРИ И ИНВАЛИДИа ЗАДРУГИ ТЕЛЕВИЗОР БЕЗ АНТЕНА А ЗА ЗЕМЕДЕЛЦИ ТРАКТОР ИМА НАФТА НЕМА ТУЙ ШТЕЕ ОТ ТУК НАТАМ

109

Анонимен

преди 7 години

Човека ви каза в прав текст: Като не ме харесвате да го ду.ха.те. Какво не разбрахте .