31

Американ

преди 7 години

Родителите не виждат проблем, момичето не вижда проблем, ама педеромултаците се опитват да го създадат, че после да има за какво да се "борят" и отчитат дейност.. Запада се напълни с подобни *** и тяхната политика потече към изтока, барабар с навлеците които те си поканиха.

30

none

преди 7 години

Прости и нагли. Дано я махнат. Това не е възпитание а си е чисто унижение.. Невярвам, че подобни практики допринасят за успеха.

29

Анонимен

преди 7 години

От подобна ,, манипулация" една моя близка загуби тъпанче и остана полуглуха за цял живот. Тази ,, треньорка" трябва да се преследва много сериозно от закона. За мен това е опит за средна телесна повреда. Оставам на страна моралното унижение.

28

Анонимен

преди 7 години

На времете нас ни биеха с пръчки, шамари, даже и ритници е имало.Сега меките китки ревнали за това дърпане на уши.Осъзнайте се!

27

Анонимен

преди 7 години

да дойде госпожата да й поизострим сетивата

26

На Буров чичата

преди 7 години

Че от какво да се плаши ?!!! Толкова дечица умряха по пешеходните пътеки и няма наказание за убийците ,та за дърпане на уши ли !!!

25

петров

преди 7 години

въпросната госпожа дърпайки ушите на детето мачкаше *** му стискайки я с двете ръце и повсяка вероятност здравата го е оскубала...

24

Kamen

преди 7 години

Interesen metod! :-)Da go polzvame publichno pri deputati, politici i drugi slugi na bg naroda! :-)

23

Темида

преди 7 години

Божееееее те убиици крадци и пияни шофьори не се плашат от прокоратура, Вие за няква дето дърпала уши сте се притеснили...хахахаахахахахахаххахахахахахахаахУЖАС

22

Пян Гъ

преди 7 години

Най-показателно отношението на родителите на момичето - щом вярват на треньорката и казват, че така се създават спортисти, точка по въпроса. Лицемерно е някой да е по-загрижен от тях. И е много, много смешно. Опомнете се.

21

аз

преди 7 години

много мразя да гледам насилие над деца и до днес не бях гледала клипа. Според мен "дърпане на уши" е много меко казано, а въпросната "дама" го прави с чиста злоба. Ако някой постъпва така с моето дете, ще му скъсам ушите.

20

Анонимен

преди 7 години

Днес й дърпат ушите, за да се научи, утре мъжът й ще я бие, за да й покаже колко я обича и това също ще е нормално.

19

Анонимен

преди 7 години

Голяма дискусия за едно дърпане на уши...Погледнете се първо сами, ако можете отстрани и тогава се правете на "големи защитници на правата"... Посepkoвци почнали да дават съвети и мнения.

18

Анонимен

преди 7 години

До 21хаххаах Пробвай се е "Комиците"

17

Анонимен

преди 7 години

"Дърпането на уши е направо галене...."Що не се пробваш да ми дръпнеш ушите! Ще ти е за последно!

16

Анонимен

преди 7 години

Като чета коментарите, нашия народ май е любител на насилствените методи. Ми... *** народ - слаба държава.

15

Анонимен

преди 7 години

Какво се палите толкова? Дърпали й били ушите - това било големия проблем. Дърпането на уши е направо галене в сравнение с психическия натиск който налагат на тези деца. От дърпане на уши никой не е умрял - от разбита психика доста хора посегнаха на живота си.

14

Анонимен

преди 7 години

Много защитници мазохисти има на страната на родителите на момиченцето в сайта!Вместо да защитят детето, те защитават мазохизма! Мааа в и садо!

13

king_for_a_day

преди 7 години

до 5 - трябвало е не само дърпане на уши за теб, ами и яки тупаници! И не на тренировки, а час по български. Ако прекалената либералност и липсата на шамари води до шльокавица + caps lock, значи съм готов да преосмисля хуманния си възглед при възпитаването.

12

Анонимен

преди 7 години

За мен странното в тоя случай е поведението на родителите, според които нищо не се било случило, представям си на какъв тормоз подлагат горкото дете в къщи, щом за тях това е нищо, което донякъде и обяснява поведението на детето.Това за мен са болни родители