63

Стефанов

преди 7 години

До Eдин от Северозапада Има един щат в САЩ, в който всеки навършил пълнолетие трябва да притежава лично оръжие, за да се самозащитава. Ако откаже по някакви причини - например религиозни - това означава, ча щатът трябва да му осигури защитата, т.е. повече шерифи, полицаи и т.н. И заради това налагат на този пацифист годишен данък от $500. Щатът е Върмънт.

62

Дядо Добри

преди 7 години

Пробремът е в корумпираната Темида. Корупцията я направи кьорава и 26години непрогледно "правораздава" .Поради тази причина хората по принцип престанаха да се оплакват и се спасяват кой как може.А тези селски бабаит-комплексари рано или късно ще бъдат "кръстени"както подобава .На там вървят нещата.

61

Анонимен

преди 7 години

Има решение работеща съдебна система

60

ДК

преди 7 години

Това, че Боката ще се върне с мажоритарни избори са пълни измишльотини. Вие сте виждали, примерно го посочвам листите на атака. Наслагал си метресите и ибриците на по две, три места, та белким влезат отнякъде. Какво им пречи на другите партии да сложат силни мажоритарни кандидати, а не партийни послушковци и да изритат герп завинаги??? Нищо не им пречи.Относно тези разбойници във врачанско- след като пеевските понички минаха метър, там нещата ясно ескалират. Там е тотално беззаконие и трябва милиция, прокуратура и съд тотално да се преобразят, защото и по- зле ще стане. Все пак ще ви дам жок

59

Анонимен

преди 7 години

Kade e ba4varova mesto da sedi do boiko po dobre da skefi ksk rabotat polizaite v selata i ml gradove

58

Анонимен

преди 7 години

До Един от СеверозападаВРЕДАТА? Ами предсставям си селяци като вас в "северозападналата" част ако имате и оръжие..... Тогава спокойно ще си живеете в "Дивия запад" !!!

57

Румен Радефф

преди 7 години

ВРАЦА........ Толкова прости и гнусни хора като тия от северозападналата част на тая утрепана страна НЯМА!!! Ако някой се измъкне от дупката гледа да живее някъде където тия индивиди ги няма и страни от "съгражданите" си като отрича всяка връзка с тях! ПС не случайно най бедния регион на България е и с най много последователи на БСП! БСП има огромно влияние върху получовеците и иска всички да станат като тях!

56

12а

преди 7 години

Каква полиция сънувате в Мизия или Селановци?!

55

до Един от Северозап

преди 7 години

Разбирам какво имаш в предвид, но не трябва!На българина му е писнало от всичко - глад, мизерия, нищета и мутренски рекет - и вече няма какво да губи! Грабят го и го пребиват на улицата, посягат на живота и честа на семейството му, мачкат го държавните институции, които уж би трябвало да го защитят, но уви!Е, че като му причернее в един момент, че като се хване за оръжието, че като почне наред....Ще се изтрепем братле!

54

А1

преди 7 години

Мутроанархия, ама либерално -демократична, нъл тъй бе ГерБАви либероГлисти!!!!

53

ВИС

преди 7 години

Хубавото при тия *** е,че винаги се намира някой,който го пребива накрая...

52

Анонимен

преди 7 години

Радев, ще оправи нещата, ще ги залови и ще ги вкара в затвора............

51

Стига

преди 7 години

Стига ни занимавахте с комплексирани ***!? Нахлуват в заведение и млатят наред по-слаби, нищо неочаквнащи и беззащитни посетители.... във всяка нормална държава ще полежат няколко петилетки зад решетките за подобна наглост и саморазправа!? Ако имат излишна енергия и комплекси - мястото на доказване е ринга и тепиха, а не по кръчмите! Ама явно са страхливци и не им стиска 1:1 с равностойни противници!

50

Ходжата

преди 7 години

скоро време ще гризне дръвцето. Човек все някога остава сам...

49

Селска идилия

преди 7 години

Проблема е че по-късно те или децата им ще се пренесат в големите градове....и ще правят точно това ...ще създават безсмислени проблеми !!! Точно тази събота имахме такъв проблем в заведение в центъра на София...разспускахме с приятели...такава група селяни влезе по някое време...и без причина удариха мой приятел в главата !!! Охраната ги изхвърли но каква полза ....приятеля ми беше посинен вече !!!

48

Един от Северозапада

преди 7 години

Нещо част от коментара ми се загуби, за 53 става въпрос. Исках да ми обясни някой вредата от ЗАКОННО притежавано и регистрирано оръжие, на регистрационен режим само...

47

Eдин от Северозапада

преди 7 години

Хедата, ако народът има у себе си ЗАКОННО късо оръжие, за самоотбрана, на регистрационен режим, и всеки психично здрав, пълнолетен и неосъждан глражданин, може да си го купи, след изкаран курс за боравене и основни законови положения с това оръжие? Това нещо можеше ли да се случи тогава?

46

Врачанин

преди 7 години

Това са *** и геьове, но Румен Радев и Путин ще ги оправят, няма да се плашите!Хич и не питайте къде са прокуратурата и полицията, те си защитават само 20те заплати.

45

God

преди 7 години

Интересното е, че "мъжкарите" нападат винаги възрастни хора или такива, които не могат да се защитят. Като истински български биячи те винаги нападат само ако имат числено превъзходство и задължително срещу по-слаби от тях. Явно са "агитирали" по изборите, но къде е родната милиция? Любопитно ми е ако дойдат в произволно софийско заведение и се опитат да се правят на бабити колко време ще им трябва докато си преглътнат първият зъб? Скапани нещастни комплексари. И милиционерите ни също.

44

Мунчо

преди 7 години

Че кое му е чудното от безнаказаното вилнеене на банди и че пребитите ги гони амнезия ? То такова нещо като полиция и правосъдие в България няма!