7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 1Борисов Борисов не ВИ ли е срам да говорите против БСП ,като се има предвид,че имате повече от половината гласове от Турциями срам го, щото всичките турски гласове в Делиормана са за "независимия" Радев.

6

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 2Ние знаем, че няма нищо страшно, ама гербаците са плъзнали да плашат стадото!не се плаши бе, камуняките от 2 години не са управлявали и се посъбраха пари. Като си изберете Орехарски напролет тогава ще му мислиш.

5

Анонимен

преди 7 години

Нашите икономисти и за КТБ така казаха и за много малко не познаха.В България народа има поговорка ! - от няма страшно най-много ме е страх.А в политиката очаквайте новият месия който ще ни оправя - С.Т.

4

маке

преди 7 години

паре нема така че нема кво да се притеснявателошото е че копривата расте чак напролет цела зима требе на свинско да я караме

3

Анонимен

преди 7 години

Как няма страшно? Земята няма ли да спре да се върти? Няма ли да ни попари отровен дъжд? Като лоеният селски чичак не е най най на върха? Така както сам Господ е отредил?

2

Анонимен

преди 7 години

Ние знаем, че няма нищо страшно, ама гербаците са плъзнали да плашат стадото!

1

Анонимен

преди 7 години

Борисов Борисов не ВИ ли е срам да говорите против БСП ,като се има предвид,че имате повече от половината гласове от Турция така също цялата медия в Турция по нареждане на Ердоган иска да гласуват за ГЕРБ.Принуждавате целия държавен апарат да гласува за Вас не зависимо от всичко пак губиш