629

milen

преди 7 години

Ще плачете един ден за Бойко!

628

Стефан Йорданов

преди 7 години

До П.ПетровНе съм сългасен с теб. Защо трябва да се дават по 12 лв. на глас? Като имаш 2 000 000 гласа това прави 24 000 000 лева за какво им се дават тези пари много са! Това да викаме дай да им даваме много за да не крадат е меко казано неаргументирано! Аз Слави не го харесвам, но за едно е прав - че трябва да има много референдуми - глас народен - глас божи!

627

П.Петров

преди 7 години

До Стефан Йорданов,Това показва само, че е популист. Всъщност както мажоритарния вот не е попречил на кметовете да са корумпирани до един, така няма да попречи на депутатите, нито ще направи електората по-интелигентен. Липсата на субсидия само ще увеличи краденето от държавата докато и когато са на власт. Колкото повече са откраднали, толкова повече пари ще имат да си купят гласове и медийна власт, за да водят простия електорат за носа.

626

Анонимен

преди 7 години

Какъв *** трябва да си, че да мислиш Радев за способен да промени нещо... каква ви Маковей, какви ви затвори - той е повече поставено лице, отколкото е Цачева дори. Ако се случат промени в съдебната реформа, нали 80% от бесепе-то ще трябва да са на топло. Боооже, колко *** народ.

625

Анонимен

преди 7 години

Еех Бойко,защо не си остана с РПГ-то на рамо,сега щеше да гърмиш по талибани край браздата с Динко от Ямбол

624

Анонимен

преди 7 години

До Ст.Йорданов-Радев е минал цялата кариерна стълбица до генерал,управлявал е супер сложна техника и е обучаван дори и в САЩ.А Б.Б е управлявал само кофпомпа и е назначен за генерал от Гоце по предложение на Доган без да е завършил генерал-щабна академия и без да знае нито един чужд език.И му личи!

623

Анонимен

преди 7 години

ЕРАТА БОРИСОВ СВЬРШИ ТОВАЕЕЕ КРАХА !!!

622

От мен

преди 7 години

Тръгвам си обиден , аз тука магистрали да ви строя от Софиа до морето, ето сега бех планирал и една магистрала от Долно нагорнище до с. Горно надолнище да построя ,евтино щеше да е 6млн.? на км. Спортни площадки на бабите по селата,Спортни зали на дедовците .Такква успехи ,само 16 млрд. заеми ,ето и контрабандистите вече заобикалят България ,щото знаят Бойко не се шегува , а такова предателство да не гласувате за Цеца ...Затуй ручайте си сухио леб ,аз заминавам да строя магистрали в пустинята

621

Стефан Йорданов

преди 7 години

След 1989 г. нящата по-добре или по-зле станаха? Тогава много хора се радваха, за какво?Мислете бе хора скачате от трън та на глог!

620

Стефан Йорданов

преди 7 години

Бойко каза, че за това партийте да получават 0 лв. субсидия, за мажоритарното гласуване и за това парламента да стане с 120 депутата! Да сте чували това от остата на друг полутик? Извадете си главите от задните части и започнете да мислите бе хора!

619

Стефан Йорданов

преди 7 години

До Бай БайВие не дадохте шанс на Бойко! Радев е никой (президента в България е никой!) само ще ни скара с ЕС и НАТО и ще ходим към Москва! От Москва няма да имаме никава полза. Може да не ви се вярва, но в момента имаме голяма полза от ЕС.

618

Анонимен

преди 7 години

Бокича искал кметовете и общ.съветници по места да се оттеглят с него.Нали уж мачкахте ве,ама плъховете го изоставят,крият се за да не изтърват кокала с болнични,колко са жалки герберската ***.

617

Бай Бай

преди 7 години

Бойко имаше голям шанс за успешно управление, но го пропиля безкрайно.Навсякъде Калинки,лапачи и нагли издънки на цк бкп,освен това нежеланието за реформи и осъдени политици и олигарси.Това чака всяка партия оттук нататък която вземе властта и се самозабрави.

616

Стефан Йорданов

преди 7 години

И да гласувате негативно за мнението знайте, че нищо по-добро от Бойко не ни чака. Явни хората които се радват в момента са прекалено глупави да го разберат. Но времето ще покаже, може аз да съм *** ще видим!

615

Стефан Йорданов

преди 7 години

Здравейте, аз съм абсолютно независим гражданин "не членувам в никоя партия" но не мога да разбера някои неща. Защо се радвате че ще има нови избори? Какво си мислите и изобщо мислите ли? Какво по-добро ще стане? Ще ни оправляват ДПС И БСП -защото в България основните избиратели са турци и пенсьонери. Аз съм съгласен да дойдат патриотите на власт, но това няма да стане! Аз гласувах за Цецка (въобще не я харесвам, но гласувах за нея за да не подава оставка Бойко, защото по-лошо ще стане сега)!

614

Анонимен

преди 7 години

след толкова бой и простотии,ламбо му каза че никой за вбъдеще неще го познава.жал ми е за боко.от дървото падна право в сметището

613

Анонимен

преди 7 години

Ciao, ciao, Bambino, the rain is fallingOnce more I kiss you and then goodbye

612

Анонимен

преди 7 години

Какво ДПС го гони момченцето ББ?! През неговото управление се увеличиха значително приходите за "баш интеграция" на етносите в България. Най-големият му принос към държавата е втората татароромска партия ДОСТ? Айде вече! Оклепа навсякъде, Бойче, и сега си тръгваш. На заслужена почивка, може би? Ама надали!

611

Анонимен

преди 7 години

Урааааа, лошото свърши - тиквата си заминава - всенароден празник!

610

Анонимен

преди 7 години

Момчето си отиваRIP