30

Анонимен

преди 7 години

Няма значение как сме гласували.Путин вече ни е назначил Радев!Четете "Российская газета ако не вярвате!

29

Анонимен

преди 7 години

след 1990, ДС няма. не знам какво и къде четете.и какво значение има как е гласувал каракачанов? 1 глас. по-важно е какво правим с резултатите от референдума миналата седмица, че тези маймуни обезсмислиха 3,5 милиона гласа. и в същото време ги ползват да си назначат някой си да харчи държавни пари. милиони на година!

28

Опаа

преди 7 години

Хасан Каракочан гласува за Цура,а вие :)

27

ДАНИЕЛ МИТОВ JEW 1

преди 7 години

Каракачана е обикновен агент на ДС, ВНЕДРЕН СЛЕД 1990Г. КАТО ЗАВЪРШИЛ ИСТОРИЯ, В НОВО-СЪЗДЕНОТО !! (УЖ ВЪЗСТАНОВЕНО '' ВМРО '' )..АМА ТОВА НЕ Е ОНОВА ВМРО, КОЕТО БКП, ДИМИТРОВ ТАРАБАТА И КИМОН ГЕОРГИЕВ УНИЩОЖИХА.ЧЕЛ СЪММ ЧЕ БАША МУ Е БИЛ НЯКАКЪВ КИЛЪР ОТ ЛЕГИОНИТЕ ИЛИ ЕСКАДРОНИ НА ЧЕРВЕНИТЕ МУДЖАХЕДИНИ. И ВАСИЛ БОЖКОВ Е БИЛ В ТЕЗИ ЛЕГИОНИ НА МАСОВИТЕ КИЛЪРИ.

26

Уточнител

преди 7 години

ИЗГЛЕЖДА печели РАССИЯ, губи БЪЛГАРИЯ. Утре за стадото е ден за размисъл...

25

Анонимен

преди 7 години

Я да видим, колко трола ще останат без работа днес?

24

Уточнител

преди 7 години

СПРАВКАКаракачанов е агент на КДС/КГБ, призхожда генерично от АБпФК (масови убийци). по поръчение на агентурата организира обира на имотите на истинското ВМРО и създаде лъжеВМРО - руски патриоти. Превратът стана с помощта на две предателки (сътруднички на КДС) - наследнички на видни български патриоти. Едната е Райна Дрангова (ще се пържи в пъклото)

23

Анонимен

преди 7 години

Каракачан е гласувал за Радев. Трвбва да е луд, за да гласува за боковия вeрблюд.

22

Уточнител

преди 7 години

Ясно е! За какво може да гласува един руски агент? За Рассия, разбира се!

21

въпрос

преди 7 години

Праси черен беглецо що е то патриотизъм и има ли почва при теб??+Дано електората ви да е от искрени патриоти и да осмислят ,че днешния ден е ден разделен .........и ако кредитните милионерчета ,....Приватизаторите .......банковите обирджии ............спрените еврофондове ............загуба на правото да свободно днижение и работа в Европа ви се харесва .........гласувайте с фаталната бюлетина

20

Анонимен

преди 7 години

Сидеров, които години наред биеше хора по улици с извинението, че е депутат и не може да го пипаш?И 15% гласуваха за такава партия...вие наистина сте загубили мозък си или по скоро нямате такъв.Изобщо не може да отделре,кое е полезно и кое не...обаче много силно философствате по цял ден.

19

koмитa

преди 7 години

До АнонименКЪРКАчан 25 години е част от БКП-статуквато и всяка една промяна (загуба на Цуца БКП-баджак и БОКо тиквата) би изхвърлила ДС-патриотарстващите *** извън политиката! Без милионна държавна субсидия Чукулинка СубСидерова ще се откаже от "лидерството", ДС-шопата гюфто-албинос КЪРКачан от "войводството" и ДС-"спасителите" от Чшае-шукарие-ТВ-кючек от патриотарството!

18

Анонимен

преди 7 години

Забрана на всички партии!Всички партийни и държавни ръководители на БГ след 1989г - на народен съд заради официално призната и коментирана корупция,фалшифицирани избори и положението в страната!Изходът:Цялата власт в ръцете на посочени и избрани от народа и професионалните организации съвети!

17

Анонимен

преди 7 години

И Каракачанов,и Сидеров,и Симеонов са един дол дренки!Знаем ги от преди 27 години като активни партийни номен-клати-ку-ристи, цял живот не сложили камък върху камък и плещещи врели-некипели за държавна сметка!Защо нито един от комунистическо-капиталистическите ни политици не можа да си вземе земята в реални граници и стане фермер за пример,или създаде бизнес като производител на престижна продукция?И кой проведе геноцида срещу БГ-народ: за 27 г-5 млн унищожени или прокудени българи!

16

Анонимен

преди 7 години

много хубаво трето квадратче. който и да назначат за прецедент, да си знае, че има и българи, които не го/я подкрепят. и да си опича акъла какво прави.

15

Анонимен

преди 7 години

ако изборите бяха честни, нямаше да има балотаж, а сега щеше пак да е първи тур. след като 3,5 милиона гласуваха едновременно за референдум и за президент и някакви тарикати казаха, че гласовете били невалидни, въобще не може да се говори за балотаж. и ако бяхме една нормална държава, сега щяхме да сме в абсурдната ситуация да обясняваме на света, че България няма президент, защото не стигнали едни бели пликове по 10 стотинки парчето.

14

Анонимен

преди 7 години

истината у нас е, че българите виждаме само в черно-бяло. ако една по-малка партия подкрепя по-голяма, или пък е в опозиция, винаги ще се намерят недоволни. ама винаги. обществото е безкрайно разделено на принципа всеки против всеки. а трябва да се научим да искаме. независимо кой от каква партия е, те имат задължения.

13

ivailo1403

преди 7 години

На идващите парламентарни избори ще гласувам за патриотите, както гласувах и на президентските...

12

тя

преди 7 години

Ако изборите са честни ,съотношението Радев - Цачева ще бъде 80 към 20% !

11

ВИЖДАТЕ ЛИ?

преди 7 години

ТОЯ е един от тримата,които отново измамиха близо половин милион наивни българи.Хората,жадни за промяна се хванаха на въдицата на "патриотите" измамници.Преброиха наивниците и подкрепиха статуквото.Подкрепяйки ги ,нашето стана-обърнал се Илия,погледнал се,пак-в тия.На следващите избори пак гласувайте за тях..