31

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 38Светът трябва да порицае протестите срещу Тръмп. Дори само от снимките личи, кой и защо протестира. Тръмп откровено каза, че лентяите, лапачите на социални помощи, нелегалните кукурукта трябва да се замислят. Повечето мексиканци са нелегално преминали в САЩ. А Джон и Джери трябва да работят и да им дават част от заплатата си за социални помощи. Ми да си стоят в Мексико и да си го оправят. Използвачи. Както нашите, ау, нещастни "бежанци"от Афганистан, Пакистан, Нигерия...

30

Анонимен

преди 7 години

Толкова ли са малoyмни янките, та протестират срещу Тръмп, т.е. защитават Клинтън, личност, която предлага да се ликвидират неугодни хора с дрон? Нима са забравили оловните ковчези, десетките хиляди инвалиди от жестоката война на гиганта САЩ срещу дребничките виетнамци? MEMENTO MORI! Не допускай алчни, жадни за власт и пари, коравосърдечни хора, които се радват на чуждата смърт, та била тя и на враг, до власт. Може да стане необратимо!

29

ЧЕРИ

преди 7 години

Преди 3 години 100 000 от 7 милионна България протестираха срещу Бойко и го свалиха набързо. Дали 20 000 от 350 милионна Америка протестиращи против Тръмп ще успеят да го бутнат? НАДАЛИ!!!!!!!!!

28

Анонимен

преди 7 години

Стотина кресльовци. Нали сте големи демократи бе. Човекът беше избран на демократични избори, които не се фалшифицарат, както Борисов и Цветанов го правят редовно в БГ.Глас народен - глас Божи. Какво искате. Белите американци го избраха не латиносите и ***, които протестират.

27

Анонимен

преди 7 години

така както е тръгнало може и да няма 45 президент в америка , може да стане гражданска войнаВ понеделник 14.11, войната трябва да е факт...

26

Анонимен

преди 7 години

така както е тръгнало може и да няма 45 президент в америка , може да стане гражданска война

25

Анонимен

преди 7 години

същата работа като при нас , мине ли БСП на власт почват едни митинги и едни стачки , сякаш един човек ги ръководи тия неща , явно е дългата ръка на дядо Со..ро..с

24

Анонимен

преди 7 години

Тези хора не работят ли? Егати безделниците!!!!

23

Shark

преди 7 години

"Не искам да живея в страна, в която няма място за моите приятели", - а в страна - агресор, която се чуди къде да е следващия конфликт искаш ли да живее. Била ветеран от движението срещу войната във Виетнам, ами г-жо ветеранке, защо не организирахте движение срещу политиката на агресия на вашата страна като цяло, защото тя е такава.

22

Анонимен

преди 7 години

Кой е.л, е.л, кака се ожени. "Цветна революция" в щатите няма как да се реализира, защото си нямат американско посолство. :) Ако много гази лука, ще си го отстрелят, имат опит, само малко време ще им е нужно. :)

21

Анонимен

преди 7 години

Не е ясно кого не харесват протестиращите - Тръмп или Демокрацията .

20

Анонимен

преди 7 години

Майданци-скакуни - но вид анимал либераст

19

Анонимен

преди 7 години

Протестите в сащ срещу Тръмп не са страшни. Ще видите какво е когато в Русия почнат да протестират срещу него.

18

Анонимен

преди 7 години

Преди да разсъждавате заТръмп изгледайте няколковидеоклипа в youtube откампанията му и чуйте каквоговори на избирателите си.

17

БХКомитет

преди 7 години

Прави са американските роми да протестират ,сега като дойде Тръмп и ще им спре социалките принуждавайки ги да вършат нещо нечувано!!!!!!??!!!!!да работят!!!!

16

Анонимен

преди 7 години

Кучетата си лаят, Доналд Тръмп си върви напред.Бау-бау.

15

Анонимен

преди 7 години

На калпави Демократи демокрацията им пречи.

14

Гай Юлий Цезар

преди 7 години

Горко на победените. Ще попротестират още някой-друг ден и ще се примирят. Мачкай влечугите, Тръмпи!

13

До пешо

преди 7 години

ТоталитаризЪма идва с пълна пара в лицето на ББ, когото ВИЕ, умните и красивите, докарахте на власт и все още крепите. Посипете си главите с пепел и мълчете! Значи сега всеки, който е срещу демократично избран президент е демократ, а всеки срещу "демократите" е червен ***, така ли?

12

Анонимен

преди 7 години

Ами протестират, нали Сорос плаща. Разбиха Либия и Египет с платени глобалистки протести, опитаха и в Русия, сега се пробват и в Америка. Този път са им грешни сметките. Републиканците са въоражени до зъби, пипнат ли Тръмп ще има наказателна акция и системата ще се срути за дни! Тези студенти не знаят всъщност за какво се борят. Хилъри щеше да води много по-агресивна външна политика и нови войни. Това ли им е идеала за президент и посоката в която да продължат Сащ ?