12

Мънго Джери

преди 7 години

Тръмп поне за ООН е абсолютно прав!

11

Анонимен

преди 7 години

Тревожно, я! Като прилагаше двойни стандарти или си затваряше очите когато не трябва, сега ще се гуши и ще се ослушва.

10

Хех

преди 7 години

Еми прав е Бати Дончо! Стадо търтеи които очакват някой да ги храни и да ги издържа неизвестно защо. Каква полза от тях? Либия, Ирак, Сирия и др.? Нещо полезно да са направили от което да е последвал резултат? От време на време пишат по някоя резолюция която никой не чете и не се съобразява с нея. Айде по една мотика 8- ми номер и те да поработят малко.

9

Рев

преди 7 години

Лапачите от цял свят са разтревожени, защото безплатният обяд взе да свършва.

8

Анонимен

преди 7 години

Лелеййй, Виктория Нюланд ще е безработна ли?

7

Анонимен

преди 7 години

Хайдеее, тези не могат да спят спокойни, ако главния кравар не каже , че Путин е виновен и русия е виновна за всичко. И с какво ще плашат промитите мозъци, дори и земетресенията намаляха а и урагаинте утихнаха.

6

Анонимен

преди 7 години

Хахаа колко ми е кеф че им треперят дебелите разплути *** да не секне хранилката.Неотдавна един от тия "неоаристократи" се беше оплакал,че заплатата му е супер ниска а служебните пари за храна в размер на 300 евро дневно 365 дни в годината не стигали за нищо.Трябвало да са минимум 1000 евро.Предполагам,че с тия пари си прави сметка да си плаща скъпият кокаин и луксозните ***.

5

АМИ , ..ПРОСТО Е:

преди 7 години

САЩ--СА ГЛАВНИЯ ФИНАСИСТ НА ООН!РУСИЯ -ГЛАВНИЯ ФИНАНСИСТ НА ЮНЕСКО!..КАК ДА НЕ МЪЛЧАТ И ТРЕПЕРЯТ....ХА,ХА,ХААААААААААААА????

4

Анонимен

преди 7 години

Като цяло можем да твърдим, че всеки който се притеснява от Тръмп е или либераст-толераст, *** или от третия пол. Може и трите едновременно. Факт.

3

Анонимен

преди 7 години

Нео-либерално квичене ли се чува? А нашата Росиця успя ли и той вече да изохка нещо по въпроса? Изрази ли и той "тревога"? Доколкото разбрах е успял вече да злепостави България пред бъдещия президент Тръмп.

2

Анонимен

преди 7 години

Поредната сороска организация в паника. Браво на Тръмп.

1

смЕх

преди 7 години

Ха-ха разтревожени феодални старци свикнали да играят по свирката на силния на деня.