19

Анонимен

преди 7 години

Живея в центъра на София в една странична уличка.. Сутрин рано първото, което виждам, след като отворя вратата към улицата е някое огромно кучешко ***. И от там нататък целият тротоар е осеян. Къде по-малки, къде по-големи. И понеже се пазя да не настъпя някое, гледам в краката си и понякога ми се повдига.Кметицата нека първо се погрижи за хигиената, щото все ми е тая какви са табелите, като газя ла*на.

18

Наблюдател

преди 7 години

Булевард Мария Луиза по новия стандарт ще бъде със зелени фасади и надписи само на арабски.

17

MAKEDON

преди 7 години

Opaaaaaaaa,..... i vie pocnavte so fasadite..... ako ako... elate vo Skopje da vidite da naucite nesto za enterieot i fasadite a ne samo da si igrate majtap.......

16

художника

преди 7 години

Не си представям как ще стане тоя номер с рекламите. Бенетон, Сисли, Макс Мара, Ерменеджилдо Дзеня, Банки, Тур оператори и т.н. са хвърлили хиляди лева за уникалната си реклама, а тия ще ги вкарват в ОБЩ стандарт. Все едно в Лас Вегас някой да излезе с подобна идея.... ще го утрепат на момента. Що за комунистическа простотия????Явно малките магазинчета ще ядат бахура.

15

Анонимен

преди 7 години

За да плюеш по всичко, най-вече е нужно да си фен на Русия и на соца. Постоянно да дрънчиш как тогава са се леели реки от мед и масло и държавата ти е слагала всичко в устата, пък сега такива времена са настанали, че за да имаш пари, трябва да работиш здраво и да се учиш всеки ден.

14

Анонимен

преди 7 години

Крайно време беше.За надписите на английски - не виждам проблем. Само да образоват и русофилите, защото явно тези неща за тях са нещо ужасно ново и мерилото им за уреден град е някое воронежко село.

13

1977

преди 7 години

Той езика не е глупав,глупави са такива като номер1

12

Анонимен

преди 7 години

До АнонименМи що да знае квото и да е? За ко му е да знае азбуката, кат няма да чете романи? За ко му е да може да брой, кат няма да требе да смята? За ко му е да знай географията, кат няма да пътува.Много сте смешни, сериозно.

11

Анонимен

преди 7 години

До pet shopЗащо не знаеш английски през 2016 година? *** ли си, сляп ли си, къв си?

10

sds

преди 7 години

До pet shopНаучи език...ще ти е полезен не само за магазините....

9

Стандарт

преди 7 години

Много хубаво, само да не остане на книга.И ако може и един стандарт за ремонтираната Централна жп гара. При горе-долу сполучливия интериор, по прозорците на заведенията се появиха едни усмихнати кренвирши, оранжеви банички и други простотии.

8

Анонимен

преди 7 години

Не знам точно какъв *** и комплексар трябва да си, за да плюваш винаги и за всичко хубаво, което се направи в София!

7

ние

преди 7 години

Искаме строги наказание на тези, които ни надраскват вече подновените фасади.В противен случай искаме общината да въстанови добрия вид на сградата преди надраскването.Вижте ул. Неофит Рилски центъра, надраскана е безобразно.

6

Анонимен

преди 7 години

До pet shopдори малките деца вече разбират английски... толкова глупав език ако пък не научите не знам.

5

Анонимен

преди 7 години

Време беше! И дано не са празни приказки, както и дано се следи за изпълнението (и наказва съответно). Остъкляването на панелките, промяната им, както и 47-те различни цвята по един блок също. Бетер циг***ния българска!

4

Коце кмета

преди 7 години

Тъпоттиите на боко тиквата или неговото протеже даскалица, за взимане парите на хората и наливането в гербавата касичка... А ще има ли стандарт за ццииганните пред сградите, колко точно да са черрни? А стандарт за рушветите в общината ще има ли? А ще можем ли стандартно да ходим по улиците без страх?? Ммм?

3

Сетиха ама

преди 7 години

късно. Продължават да пълнят средата с билбордове. КОй е измислил жълтите светофари е гении. Вече почнаха да ръждясват, това означава всяка година мангизи за преобоядисване.

2

ikar

преди 7 години

В Ирландия общината казва в какъв цвята да бъдат фасадите и предаставя безплатно боя на собствениците, които да имат грижата да боядисат сами или да наемат хора за това.

1

pet shop

преди 7 години

А надписите на английски по магазините - кога?!? Или трябва специално да учим чужди езици, че да разберем един магазин в България за какво е и какво продават вътре?