24

ДАНИ

преди 7 години

ЕМАНУЕЛА Е ЖАЛКА МЪС.ТИЯ,МАГИСТРАЛКА...ЛИПСА НА ДОСТОЙНСТВО И ОТГОВОРНОСТ КЪМ ДЕЦАТА СИ,ОТ ПРОСТИЯ СИ АКЪЛ СТРАДА,ЗЛОБНА НЕВЕСТУЛКА.

23

Анонимен

преди 7 години

Аз не слушам такава музика, но разбирам о жени. Но на всички които са писали злобни коментари ще кажа. Първо да се огледат в огледалото, после да видят те с каква жена живеят, или въобще нямат такава. Ще кажа Емануела е сексапилна, красива жена от където и да я погледнеш. И на всички тези комлексари ще кажа, че за тях гроздето е кисело.

22

Объркана

преди 7 години

Аз изобщо не я намирам за красива, но това да и е най-големия кусур, а той не е. Наистина не разбирам жените, които я подкрепят. Тя се навря със сила в тоалетната при човек, който видимо не я харесва и е обвързан. Той я оповръща, а тя най-самодоволно излиза и казва, че го е победила... WTF? Все си мисля, че всяка нормална жена би се засрамила от това, а не възгордяла. Страшна звИздЪ. А Динев Старши не е никак глупав - за какво му е в семейството му един "таралеж в гащите".

21

смЕх

преди 7 години

Ха-ха тая е честна само в челото просто няма дупка поне за сега.

20

Елена

преди 7 години

Тая,"учила и възпитавала",ха,ха,ха,......ох,ха,ха,ха,....добър виц!

19

Елена

преди 7 години

До inedЛПреди години,не помня в кое реалити,беше смазана от съпругата на бизнесмен и не успа да се вреди.(нещо за тайни и лъжи беше,ако не се лъжа).

18

dora

преди 7 години

Emanuela da se pregleda pri endokrinolog.Ima problem s shtitovidnata jleza.Ot tam e tozi pogled,seriozno e ,ne e zlobno izkazvane70

17

Анонимен

преди 7 години

Жена и майка, която влиза пред цяла България в тоалетната при пиян мъж и ляга под него, докато той повръща в/у нея, а тя през това време издава звуци имитиращи секс, не ми я хвалете.А също и такава жена, която кзава за нея, че това е достойно поведение на жена!

16

xaxaxa

преди 7 години

Гледах клозетното предаване " Вип Брадър " и разбах че тая певачица е изпяла някаква " световно известна песен- Таралежи в гащите" , само не разбрах тя таралеж ли си носи в гащите за да я боцка и възбужда или е някаква нова мода .

15

Анонимен

преди 7 години

Снобите не са по-полезни от чалга певиците, даже напротив.В БГ се "бъркат" понятието сноб и интелектуалец.С какво са известни нашите vip персони? -повечето са просто популярни, което определя голямата им зависимост от благоразположеността на плебса, колкото и да не им се иска.Sorry, но поне аз не си губя времето с това да гледам телевизия, не гледам и попфолк.Чалга певица или tv-водеща за мен е все тая.

14

ined

преди 7 години

Има няколко брака, ама за разлика от няколкото "интелектуалци" в къщата не е разрушила за това нечий чужд брак - визирам Ирина, Лара и Христо

13

Анонимен

преди 7 години

Колко ли трябва да си напушен за да сравняваш Мадона с Емануела?

12

Анонимен

преди 7 години

Безработен висшист не е професия.

11

Анонимен

преди 7 години

Поп фолкът е жив, сексапилен и слушан от младите хора.На мен също ми идва в повече агресивната сексуалност, но за младите сексът е на върха на ценностната пирамида.Бионсе, Мадона, Лопес не са по-облечени и с по-естетична визия от Емануела, а жената пее добре и смислено.Не виждам защо един готвач трябва да е по-интелигентен от нея.Голото образованието не е база за по-успешна кариера.

10

sante_dog

преди 7 години

Не беше ли преди седмица в 'социални разни' когато се смяхте на Емануела, че изчела Фройд? Сега стана готина майка и успяла жена и т.н. Какво породи тази внезапна трансформация на мнението на списващият екип на днеса.бг? Дали е директна финансова инжекция, или просто търсите няколко клика повече за сайта си? Наистина бих желал да разбера?

9

става ама само за ..

преди 7 години

Пред съдията: Кажете колко деца имате госпожо?-Ми..., едно от първия ми мъж, едно от втория ми мъж, две от третия и едно лично мое...

8

Анонимен

преди 7 години

За very first time гледам поп фолк-изгледах 5-6 клипа на Емануела.Жената определено си я бива:красива, талантлива, истинска-нормално е всички да я плюят и...Ути преди да плюе просто така по фолка не е зле да подбира кого по-точно, защото точно на тази дива текстовете са смислени.Съвсем друг въпрос е, какви са и отношенията с мъжете и доколко БГ мъже харесват независими жени.

7

Журналистиков

преди 7 години

Голяма част от приходите на медиите се формират от платени публикации.В повечето случаи става и чрез бартер-поръчкова статия, срещу това да си "гост" в друга медия.Обикновено не плаща дори "героя" на PR, а тези с които спи, за които играе, за които пише или които възхвалява.Не случайно зад екрана са до болка познати лица (или развалини), които ни разплакват с историите си(горната е историята на силно влюбчива единица).Тъжна е забравата на големи личности(докато не умрат).Сив е екрана...

6

Анонимен

преди 7 години

ако това жалко недоразумение е звезда закриваи направо тази жалка територия

5

грозната "краса

преди 7 години

Вижте и издутата маймунска муцуна и силиконовите джуки ,разкикерените криви крака , и тогава ми разправяйте че е "дива ,сексапилна и красива ".Поне да имаше малко акъл в главата ами и това няма.