155

Мокра поръчка...

преди 7 години

Според мен треньорката е нарочена от някого и се опитват да я отстранят от работата й по всички възможни линии, както и да я сплашат и очернят репутацията й, за да не посмее повече да се занимава с треньорство.

154

За какво?

преди 7 години

Не че трябва да постъпва така и с непослушно дете, но да речем, че е било много пакостливо и я е изкарало из нерви. А на тези кадри не се вижда някаква лоша проява от страна на детето, особено второто дете, то си играеше, може би е направило някаква грешка, но все пак е нормално едно дете да греши, спортът не е лека работа, големият спорт е голямо натоварване, трябва ли да го налагаш с викове и теглене за ушите.

153

Лудото Ленче !

преди 7 години

Аааа супер , стра - хот -но ! Евала *** ! МОЛЯ БФС ВЕДНАГА И НА МОМЕНТА да назначи У3УРПАТОРА - ЕЛЕНА СИМЕОНОВА за треньор на националите по футбол ! Лудото Ленче да почне терапията от Михайлов младши и после останалите ама по няколко пъти ! Лудото Ленче Мааааа , тва е треньор на годината !

152

анонимен

преди 7 години

Тази тренйорка трябва да бъде незабавно уволнена! Какво е това насилие и това отношение?! Коя е тя и кой и дава право на това? Една луда за връзване, психопатка, престъпник в тренйорски доспехи! Илияна Раева да се вземе в ръце и я изпрати дето и е мястото докато все още е на поста си. А за бащата нямам думи, изглежда напълно безразличен към добруването на детето си, отвращава ме отнощението му!

151

e

преди 7 години

да кажа по друг начин, много сме далеч от човеците, изродена агресивна нация, къде насилето се приема за нормално и всички са ок с тва

150

Бесен

преди 7 години

Подсказвам на адвоката и да пледира за невменяемост. Освен другото, треньорката смята, че тези действия са напълно нормални. Жената си е за психиатрично заведение.

149

Анонимен

преди 7 години

грация, изящество, финес, ***

148

Анонимен

преди 7 години

До ззз: Не зная къде извън Бг.тренират по същия начин гимнастичките,но в Скандинавието,например,подобна реакция от страна на треньор се наказва с дисциплинарно уволнение от длъжност веднага,както и завеждане на съдебно дело за изплащане на обезщетение на спортиста,или родителите,ако е непълнолетно дете/както в случая/!Може и да бъде лишен от свобода период от време с принудителна работа-комбинирано наказание!Задължително се подлагат на психиатрично лечение! ТОВА В БГ Е НАСИЛИЕ,НЕ САМО В СПОРТА!

147

Миша

преди 7 години

Аз съм далече от розовоте облаци но съм майка!Ако видя някой да прави така с детето ми това ще е края!Или за мен като родител ако не реагирам,но ако неговият край !

146

ззз

преди 7 години

Хората дето са "шокирани" им предлагам да се качат обратно на розовия облак от който са паднали. Всеизвестно е че гимнастичките и то не само у нас са тренирани по този начин. Приключват кариерата си на по 25 с разбита психика и амортизирани стави. За мен това не е спорт!

145

БФС

преди 7 години

Ей така трябва с тия бастуни наречени български национален отбор по футбол :).

144

Анонимен

преди 7 години

Раева ми падна в очите след това изказване. - тотално.Бащата на детето си е пълен *** и психопат. Жалко за детето.

143

Анонимен

преди 7 години

Шокиращ подход е и вземането на пръстови отпечатъци от болни хора, при това хора, които редовно си плащат осигуровките. Мнооого по-шокиращ....

142

а бой де

преди 7 години

Понякога и боят е полезен,ама сегашните родители въобще не си възпитават децата!Смятат че като им осигурят смартфони,интернет и пари и това е висшата форма на възпитание!Обаче точно това е голямата заблуда в която живеят родителите,а от там нататък децата стават наркомани,прости*тутки и нехранимайковци!!!!Няма виновни деца!Има лоши родители!

141

thedac

преди 7 години

Само аз ли чух, че тази казва в края на клипа: ,, *** такава, дошла всичко да окепази''.

140

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТой чака детето му, макар и пребито - да му изкарва пари - няма разлика от тези, които си пращат децата да им изпросват за цигари и алкохол

139

Анонимен

преди 7 години

Тези "златните момичета" са си така от соца още - помните ли, че Раленкова каза години по-късно, че това е кошмар, който не иска да си спомня. Никакви постижения в глупавите спортове не стоят по-високо от отделния човек и неговото здраве и достойнство. Лъснаха как си добиват медалите - бой, бой бой и тормоз. Това е провал и къде са институциите...? тази треньорка не бива да се доближава до деца. Да не припомняме помиите от преди 2 месеца. Срам! Слава и пари за шепа кипри за сметка на деца.

138

Безобрзие!

преди 7 години

1.Това е просто момиче, което мисли, че с бой се възпитава.2.Бащата- същият, сигурно бие майката на детето: а горкото дете е в стрес и психически тормоз- НА КОГО да се оплаче?? Социалните да говорят с майката: ако и ТЯ "не вижда проблем"- жалко, расте деградирало поколение, БЕЗХАБЕРНО към децата си.Горкото дете- отвсякъде насилие!????

137

М, да ...

преди 7 години

И какво е това налагане от страна на треньорката? Защо е всичко това? Изкарва си го на по слабият /децата/ ли? Аман от амбициозни дет не са за работата дето вършат!

136

Анонимен

преди 7 години

На тази и трябва реципрочна дейност и всичко ще е ок!