21

Реалист

преди 7 години

Много приказки от политолозите за нищо.Бойко е виновен ,че не разбра че от жена президент и Папа не стават. Виновна е и Цачева ,че не си направи вярна самооценка и не отказа номинацията.Другото е ала , бала...

20

Анонимен

преди 7 години

Ако това нещо Цецка не беше жена, Радев щеше да се държи коренно различно. Но, разчитайки на кавалерското му чувство, тя си позволи да му крещи, да го прекъсва, след това го обърна на рев... А Радев, с една ехидна, снизходителна усмивка показа, че тези номера не минават. Струва ми се, че един момент от дебата не беше обсъден от никого дотук. А именно, мечтата на Радев да ходи свободно по улиците и реакцията на Цецка, която е свикнала да я пазят от народната любов. Съществена разлика.

19

Анонимен

преди 7 години

Абе питам се ако беше СТАРШИНА Радев вместо ГЕНЕРАЛ дали щеше да е там.Прилича ми на ***.

18

хм..

преди 7 години

Радев беше въздържан, владеещ себе си. Добро качество за ръководител.Човек ерудиран и възпитан.Цачева- сълзливо- емоционална, неприсъщо за позицията за която е кандидат.

17

Анонимен

преди 7 години

Експерти като експертът Орешарски ли?

16

Анонимен

преди 7 години

Радев ще събере букет от експерти и ще се подготви, но за "мама" вече е късно Цачева и Борисов да спрат да говорят, че всяко отваряне на устата им носи солиден %загуби. До неделя съвсем ще оплескат работата..

15

Анонимен

преди 7 години

На тези избори нямаме избор,това стана ясно от дебата, още повече.

14

ТОТО

преди 7 години

Добре, че я сложиха кандидат за президент, че да разберем поне колко некомпетентен председател на НС си имаме...Тя, че президент няма да стане, няма...Но в улични театрални представления като нищо може да се включи.***.

13

асоциален

преди 7 години

Специално този "социолог" дава толкова "точни " прогнози , че може да плени с мисълта си само социопатите !!! Павлов........аиде бегай под полата на МАМА!!!!

12

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 16, тя България видя колко е жалко "независимото" генералче, неподготвено и некомпетентно и най-важното: 3 пъти го питаха в каква посока ще поведе страната- и трите пъти шикалкави между русия и европа, нищо истинско ,нищо категорично, типично в стил държавна сигурност!!! Но про.ст и заблуден народ=слаба държава!!!

11

проктолог

преди 7 години

Цецка Цачева е разказвала как дядо й Иван Цачев е убит от комунистите и през 2011 г. в предаване на Георги Коритаров. Защо тя излъга, че разказва тази история за първи път на генерал Радев? Сълзите нейни ли бяха, или на някой крокодил?

10

1313

преди 7 години

Е, цирка на "майката" със сълзите и кърпичката направо "МЕ РАЗБИ"!Това беше ритуалното самоубийство на Цецка!

9

gtf

преди 7 години

ми да ги пратят при плевньо да ги обучава, на етикет, на туй-онуй ...

8

митьо пищова

преди 7 години

другарко цачева, нидей рива, кифтета има.

7

Анонимен

преди 7 години

Христо Панчугов, и ти си неподготвен за политолог.Чудите се как да прикриете мизерията на Цецка и хайде да сложим и другия, че е неграмотен та да не си личи толкова. Ама номера не минава.

6

Анонимен

преди 7 години

ДЕБАТЪТ МЕ УБЕДИ ОКОНЧАТЕЛНО, ЧЕ ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАМ ЗА РАДЕВМНОГО Е ФАЛШИВА ТАЗИ ЦАЧЕВА, ЛИЧЕШЕ, ЧЕ ВСИЧКО Е ПО СЦЕНАРИИ, РЕПЕТИРАНО МНОГОКРАТНО. НО И РЕЖИСЬОРЪТ И АКТЬОРЪТ СА НА НИСКО НИВО.

5

Анонимен

преди 7 години

ЦАЧЕВА ИЗПОЛЗВА ОВЕХТЕЛИ ТЕЗИ, КОИТО ОТДАВНА НЕ ПРАВЯТ МПЕЧАТЛЕНИЕ НА НИКОГО.

4

Анонимен

преди 7 години

Радев беше много зле, неподготвен и служещ си с лъжи, типично за бсп-най=дол.ната и корумпирана партия! Радев не се държа като генерал а като ефрейтор и цецка го приземи, то и капацитета му толкова де, видя се

3

тя

преди 7 години

Това "неподготвени" не се отнася за Цачева , тя добре изигра ролята си по сценари , но народа й се изсмя на крокодилските сълзи!

2

мажоритарно

преди 7 години

Марешки срещу Слави, колоритен ще е следващия Парламент на френската Съпротива