153

мислещ

преди 7 години

Около тая се носи такава смрад като в казармена тоалетна. И вида и нечиостоплътен и мисленето и такова.Клозет ..Позор за хората даващи глас за такъв торфен червей

152

Анонимен

преди 7 години

Цачева е само един нагаждач и изпълнител.Граматически грешки,недоизказани и неуместни хрази,визия,тембър,какво да говорим,няма качества за президент.Виж,за майка на сина си-да.

151

извини се ма мащехо

преди 7 години

Тая комунистическа лакомия хептен е откачила , каква майка можеш да ми бъдеш ти *** откачалко , аз майка си имам и се гордея с нея, a от теб ми се повръща като те гледам само.

150

Иванов

преди 7 години

Гледах дебата Цачева действително е по-подготвеният кандидат. Радев е човек на БСП лицемер, човек с две лица, както го нарече Борисов, но най-важното, той е фатвак, колкото и колежа да е завършил, *** си остава ***. Президента трябва да разбира, от право просто, без това не може.

149

Анонимен

преди 7 години

Неадекватно поведение за един кандидат-президент на Цецка Цачева снощи в дебата ѝ с Радев.Сълзи за лични истории в семейството ѝ,признанието,че е некрасива,стара,неатрактивна...майка...това го занем всички,но не биваше да го казва.Неясноти,защо едва сега разкрива тайната на дядо си,заприлича на риалити шоу.Не е ли за да спечели дясномислещите,които я упрекват за членството ѝ в БКП.И как то се е случило с такъв дядо,ДС знаеше всичко,за всеки тоганва и с такъв роднина бе невъзможно да си в БКП.

148

Анонимен

преди 7 години

По подходяща е майка ми ,дето блъска на 3 смени, за да построи социализма ви!Работеше дори на 8-ми март!/За двойния надник/ Комунистически мекерета!ГЕРБ=БСП!

147

Анонимен

преди 7 години

И АЗ ТАКВАЗ МАЙКА НЕ ЩА !!! Половин българия не мо'е го вдигне от теб ... СТРАХ !!!

146

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен #144Не, не, не така!Ако си мълчи, казвате, имала по-голям шанс.Никакви такива шансове, защото, пътувайки по света като президент, не може да мълчи.И тогава започва трагедията!

145

Анонимен

преди 7 години

НЕ ТЕ ИСКАМЕ ..стига рива

144

Анонимен

преди 7 години

като си маяка защо се превърна в укрва на нацията и всеичке те онодуват НЕ ТЕ ИСКАМЕ и ДА ГРОЗБА СИ ..стига рива

143

Probi

преди 7 години

След Плевнелиев и тази женица! Нито визия ( все има някой в България, който може да я научи как да се облича и как да се грижи да изглежда по-добре, след като задължително отслабне ), нито подходящ за държавен глава изказ, никаква харизма.....Искам да си я представя как мънка при среща с новия американски президент...ох, тази моя Родина, защо така не спират да те излагат, обична моя?

142

Анонимен

преди 7 години

,айка била ---а за наще майки с по 150 лв пенсия някой мисли ли ...

141

Анонимен

преди 7 години

куха лейка ..куц кон избра Бойко ..майка и *** майката ...а за наще майки с по 150 лв някой мисли ли ...

140

1

преди 7 години

До АНОНИМЕН-142,за магаре няма как да се приеме, по-скоро за магарица.

139

Петър Рачев

преди 7 години

Борисов,Не да си ги признавайте грешките, а не ги правете!А най съществените дори не си ги признавате!Дружно с БСП блокирахте реформите!Дружно комунистите/с Царска помощ/ унищожихте "дясното"!Дружно убихте мечтите ни за благоденствие и цивилизованост!Очевиден ФАКТ- вече 3 млн. българи избягаха на Запад! Даже и "червените " не избягаха при любимия ви Путин!...Грешка ли е, че мен ме преследвате за 100лв. до докрай докато не ги върна ДО СТОТИНКА, а с Цацаров заметохте дирите на 4 млрд. ?

138

Митьо Пищова

преди 7 години

Ааааа недей така Цецке!!! Ще ревем ли сега??? А га яде кюфтетата /от ръката на бай Тошо/ що не рева??? А кажи де???

137

Анонимен

преди 7 години

Цъфнал герб Цъфнал герб Цъфнаел герб! Тази я бива за композитор и диригент на Виенската филхармония! А защо не и на Миланската скала! Майкя ви е много надарена. А за баща ви нема и да споменавам колко е даровит с Винету! А пък тези дето са гласували за тях за надарени в бежавият салон на задният двор. Халката им е станала като на слон. Е нали и такива трябва да има с големи халки да може да ги поемат наведнъж 240 челена на ткзс-то!

136

Ген полк Гадорян

преди 7 години

С такава майка баща не ми требе! ;)) Сещайте се. Хахаха. Радев президент. Точка.

135

Анонимен

преди 7 години

Що за майка си ти бе вуйно? В клипа ти те видях като пиян диригент на герберски хор. До това падение никога няма да стигне моята майка. Готвиш се и държавен глава да станеш. Да се напиеш и да ревеш излагайки България, както снощи злепоставяйки само себе си и Борисов. Представям си те строена пред почетния караул разстроена за дядо ти. Бягай бързо до Нар. събрание, докато не е разпуснато, защото не се знае дали в бъдеще ще долазиш и до председателското място

134

Валентин

преди 7 години

А Цачева не може да е независима в такива решения.И в този случай се превръщаме пак в тоталитарен режим ,където президент,министерски съвет,,управляващи и контролни органи са от една партия.Да Ви напомня нещо от преди 10.11 1989 г.?