15

Цецо

преди 7 години

Не ми стана ясно какво се цели с тази статия?!? Непрофесионални изказвания, базирани на неточна статистика! Не разбрах и за какъв балон се говори, когато се споменава повишението на търговския оборот?!? А заглавието изобщо не ми се коментира...

14

Анонимен

преди 7 години

Вътрешен анализ на един от електронните магазини показа, че 1 от 60 сайта работи на минимална печалба, всички останали са на загуба.Как така от анализ само на един сайт, успяхте да направите статистика за 60?като човек, който работи в този бизнес мога да кажа че повечето електронни магазини са си на печалба. Особено ако са създадени по шуробаджанашкия метод - за минимална сума.

13

до 12

преди 7 години

Да не си се логнал в някой фалшив пейпал? Аз от 15 години ползвам пейпал и освен опитите да ме прецакат във валутния курс не съм им платил и една стотинка.

12

До 6

преди 7 години

при paypal винаги има такса както за купувача, така и за търговеца.

11

Анонимен

преди 7 години

Поръчвал съм си неща от страницата на някой магазин, по причина че не живея в голям град и нямам това удобство да се разходя из магазина им - та спор няма че си е улеснение.

10

Анонимен

преди 7 години

Масово в бг онлайн магазините не се предлага плащане по интернет на закупената стокаНа мен ми е по-удобно да си платя стоката и след това направо да я взема от куриера

9

Анонимен

преди 7 години

ДО 4 АМИ СИСТЕМАТА Е ДОИДЕ ПО МОДЕЛ ОТ МОСКВА. ОТНАЧАЛО РЪКОПЛЯСКАХА НА Т.ЖИВКОВ. СЛЕД ДВА МЕСЕЦА БЕ СЕ *** ВЗЕ ПАРИТЕ НА БЕ КА *** И МУ ВЪРНА ЗНАЧКИТЕ, КАТО ГО БУТНА В ЗАТВОРА.

8

Анонимен

преди 7 години

ДО 7. ТАКА Е . Тука в Бг стоките от Китаи минават лрез Русия. Ние като техна губерния им плащаме допълнително. Е някои път минава само с пиячката. Стоката също е калпава като маршрута. Но ще се оправят иещата.

7

До varg

преди 7 години

Добре де, като сме толкова смотани, само буклуците при нас, явно няква последна дупка на кавала, що не си седиш по австралийските сайтове из там кво беше - Новия свят? И няма нужда да казваш колко си бил харчел, отдавна мина времето дето някой се впечетляваше от тия работи. Вземи харчи по-малко да остане лятото да се разбиеш на Слънчака кат си дойдеш. Аре със здраве!

6

Анонимен

преди 7 години

Вие нормални ли сте? Как да поръчвам/е/ от България? Цената на доставка от Англия е малко по-висока от тази на Еконт за България. Почти няма български онлайн магазин, който да приема пейпал, пък и да има, таксите са за купувача.А цените, ах цените. Аз лично избягвам и ще избягвам да пазаря от български онлайн магазини. Мога да давам доста примери, как нещо за 1$ от Китай, тук е 6лв+ Еконт. Прахосмукачка робот от 274 с доставка от Англия в емаг става 498лв и т.н.

5

Анонимен

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА !объркал си статията

4

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Бойкоо, прибери си мюрето МаГАрешки, че взе много да се излага като плюе постоянно против генерал Радев, а не казва и дума против ГЕРБ ! Прибери го, защото сега като паднете от власт ще му извадим на показ откъде забогатя една обикновена варненска мутра като него и откъде дойде първия му милион и ще се окаже, че му го дадоха в куфарче именно онези срещу, които лае днес мюрето МаГАрешки ! Човек станал милионер благодарение на Системата няма как да е против тази Система !

3

Анонимен

преди 7 години

До 123600 евро ама и цените са им в евро. сещаш се.

2

123

преди 7 години

В европа харчат по 5000 евро, но къде сме ние с мин.заплата 420лв там е от 600евро нагоре

1

Анонимен

преди 7 години

Dnes.b cepite tapomera s plateni izmami na 22 godishni miliarderi