192

Анонимен

преди 7 години

До българина до 24812 780 гласа от 35 турски секции в 13 града! Това са протоколите от ЦИК! Чети неграмотни псевдо българино. Там пише 211 гласували за Радев в Турция!Ти вероятно си еничарин!

191

Анонимен

преди 7 години

Вотът е и анти ГЕРБ. В малките общини там където е кмет от ГЕРБ страха да не си изгубиш работата е огромен, да ти дойде проверка или НАП също. В малките общини е тежко и всичко ще гласува пак под строй.

190

Моряк и половина

преди 7 години

ГЕРБ са на умиране! Тяхната политика е: " Да живее София, България не ни интересува", да ама 1/4 не може да победи 3/4.

189

анонимен

преди 7 години

Президентът трябва да се владее,да изслушва внимателно и да взема точните решения!Това го видях само в единия в дебата!!!

188

българина до 248

преди 7 години

Местан ще подкрепи Цачева когато Халеевата комета утре три пъти покрай Земята мине!Това е подливане на вода и наливане на вода в мелницата на Радев!Тоя със Станишев се целуваше,а не с Цачева!

187

сатана

преди 7 години

ако герб проявяваше интерес към мен щеше цачева да е напред

186

не знам

преди 7 години

Ненавиждам БСП защото когато завърших пръв по успех , обаче родителите ми-безпартийни БКП ме изхвърли по разпределение в другият край на страната.Ненавиждам и военните защото там където служех през поделението минаваше далекопровод и един от офицерите бе заповядал антената на радиостанцията да се вдигне там.Заради това загина 19 годишен войник,а офицера заповядал това не бе осъден!Приказките за интелекта на офицерите са лъжи и измами!По добре президента да е юрист отколкото военен пенсионер!

185

Анонимен

преди 7 години

До българинТи като Местан ще гласуваш за Цачева, читак!

184

българин

преди 7 години

Румен Радев=Ахмед Доган.Помните ли предната коалиция БСП/ДПС за която майката на Станишев каза,че на практика управлява само ДПС?Ако искате Доган от сараите да разпределя порциите изберете Радев.За Доган той е идеален-дисциплиниран,послушен-нали цял живот заповеди е изпълнявал!Аз като българи няма да гласувам за Радев.

183

Анонимен

преди 7 години

До nikiИнтересното обаче е, че не е казвал такова нещо :D

182

Анонимен

преди 7 години

Аааа, прогнозата на червен Колю!

181

niki

преди 7 години

Винаги съм гласувал за ГЕРБ до днес.Цеца е политик, говори много,а не казва нищо.ББ направи голяма грешка че каза: "и магаре да сложа пак ще го изберат", това е огромна обида за нас като народ.Друга грешка е че вчера каза че е направил грешка с Цачева......... изборите са в неделя, той в петък казва че е направил грешка с кандидата си "страхотна подкрепа".Или е много *** ББ, или иска да загуби изборите.

180

Анонимен

преди 7 години

Az няма да гласувам за Цачева,но съм омерзена от коментарите за външния и вид.Врете се и в личния живот на Румен Радев.На коментар подлежат ум,Цачева е много емоционална,не се владее,прекъсва,използва клишета,когато е притисната и се опитва да,,хапе" точно по женски.Моя избор е Румен Радев.5

179

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен - Aма наистина ли Клинтън има 64 зъба ? Ти си завършен ***.

178

Анонимен

преди 7 години

ЦЕЦКА ХАНЪМ НЯМА ЛИ ДА ОТИДЕ С МЕСТАН ДА РАЗГЛРЕДА Селимието в Одрин? Или в Бурса - гробът на Османча.

177

Анонимен

преди 7 години

ЧАК СЕГА БОЙКО РАЗБРА, ЧЕ Е ГОЛЯМА ГРЕШКА ДА ЗАЛАГА НА БУКВАТА "Ц".Цецка, Цецко, Цвета, Цацаров. Време е да премине на други букви.

176

Анонимен

преди 7 години

Тя Цецка не е чувала за вестник "Файненшъл таймс", той я пита дали го чете.

175

Анонимен

преди 7 години

235 - Грешка. Дядото на Хилари...Нали от там копират сценария за поведението на Цецка. И сълзите, и сополите, и щастливата усмивка (при Цецка усмивката не се получава много добре, все пак Хилари имаше 64 зъба)

174

До тъжното

преди 7 години

Бойко си беше един слаб политик, но удобен. Той все още е слаб политик и все още е удобен.За Меркел, за Юнкер, за ул. "Козяк". Така си го подхвърлят насам-натам. Но се амортизира като плюшено мече, използвано за футболна топка.Вече са разработени плановете за нови политически проекти, които да заменят ГЕРБ, така както навремето кукловодите създадоха ГЕРБ, за да замени НДСВ.

173

Анонимен

преди 7 години

ха, ха, "Вие четете ли Файнейшъл таймс"?Тази е от вестник "Стършел"!