61

ognyanz

преди 7 години

За нас е по-наложително отколкото на другите европейски държави да си направим изводи за нашата сигурност. Русия няма да дойде да окупира част от българската територия, не го е направила по времето на СССР, когато нищо не можеше да и попречи, няма за какво да го прави и сега. Не може да се каже обаче същото за Турция на Ердоган. Предполагам, че дори и на нашите пишман-реформатори им е ясно, че ако Турция окупира наша територия САЩ няма да си мръднат и пръста (както направиха и за Кипър).

60

М

преди 7 години

Жален либерален плач :D

59

време на надежда за

преди 7 години

Тръмп-надеждата на истинската Америка,времето ще покаже дали заложи богатството,репутацията и живота си ,за да спаси Америка от бавното и но славно ходене насън към пропастта благодарение затъпяването и зомбиране на хората от медията пропаганда на лъжата на обамовци,клинтъновци и бушовци,времето ще покаже .А световно контролираната сатанистка преса загуби войната с лъжливата пропаганда,такива лъжи и по време на комунизма не е имало,нито преди това.

58

Стамат

преди 7 години

Другаря ще промени нещата към по-добро. Избрахме го, защото вече не се търпи. Илюминатско-рептилската наглост е втора по безкрайност след вселената!

57

Северозапад

преди 7 години

Това е лидера дето бе нужен на usa и региона , край с войните и фирмите за бизнес с такива , началото на края с еврейскта инвазия навсякъде , сега ще чакаме да видим как последните посочени от мен ще бъдат вкарани в дупките на Цар Соломон за да преразгледат даденото им превъзходство. Бойко няма много да се задържи , идва ново по светло бъдеще от всяко по тъмно минило , защото светлината ще пребъде над мрака.

56

Сви Нен Ен

преди 7 години

Само че никой не вярва на "медиите" Дойче Квичеле и Нюз-квик.

55

вгр

преди 7 години

В един от коментарите се каза че Тръмп бил човек "ИЗВЪН СИСТЕМАТА"... НЕ САМО Е ИЗВЪН СИСТЕМАТА, НО И НЕ ШЕ НИТО ДА ВЛИЗА, НИТО ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА С НЕЯ. :-) ЗА ТОВА СЕГА ВСИЧКИ ТРЕПЕРАТ ДА НЕ СЕ РАЗПАДНЕ "СИСТЕМАТА"... ПОЗНАЙТЕ КОЯ Е ТАЗИ СИСТЕМА.

54

Уа ха ха ха

преди 7 години

Както вече казах , авторката мучи на последно......

53

Додо

преди 7 години

Стига го плюхте и сатанизирахте.

52

Анонимен

преди 7 години

Не подценявайте новоизбраният Президент - американският Сталин - бащата на народите . Емигрантите нямат , но искат да имат баща . И както каза Професора - така е редно .

51

Анонимен

преди 7 години

Аман от подплашени хора.Чета написаното и оставам с впечатление,че следващият американски президент е луд човек които си няма на хабер какво е Америка,Европа и има голямо желаниеда да унищожи САЩ.Брътвежи на по луди от него.Тъпотии и глупости.Защо са тъпътии.Защото всички в САЩ, и целият свят и наи вече Тръмп знаят какво става с президента ако не води държавата САЩ по предначертаният път в интерес на нацията и света.Така че споко дами и господа.Какво е дрънкал предизборно то си остава за тогава.

50

Анонимен

преди 7 години

Идва края и на лъжливата и злобна медия "Юден Веле". Ауфвидерзеен!

49

42 до 44

преди 7 години

Много си задръстен. Такива репи като тебе още си мислят че САЩ влязоха в Либия, Сирия и Ирак да помогнат да горките хора и да ги спасят от тираните а?? Тези три страни и най вече Либия,бяха най проспериращите страни в региона си. Само че отказаха на САЩ по много въпроси, и най вече с петрола. Затова влязоха като диваци,сринаха им страните, взеха им петрола, и на такива *** като тебе, им обясниха че всъщност вкараха демокрацията и спасиха хората. Същите тези които сега са на границата ти.

48

Атлас

преди 7 години

Ако някой реве жално и безутешно,то това са само оtрепките смучещи народите.И стига със Русия бе,ако не-знаете тя е на второ място във СВЕТА по приети емигранти след САЩ и е 5-та икономика в СВЕТА ВЪПРЕКИ санкцийте.......Я марш да отворите "КЪНТРИМЕТЪР" И ДА СЕ ОГРАМОТИТЕ.....

47

ognyanz

преди 7 години

И като е така, трябва ли да направим "постоянна група кораби", както предлага министър Ненчев с Турция, за да влиза в нашите териториални води и да ни пази от Русия. А кой ще ни пази от тях самите? Може би трябва да разделим крайбрежието на България за русофили и русофоби, и за всяка партия - по една група кораби, за да ги пази.

46

виктор

преди 7 години

Е чак пък да се възхищава на Путин!? Край на либералната демокрация, гъдбай Америка...поредната ***, журналистка, която си е дала много висока самооценка. хахаха!

45

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

До ognyanzДо "ГУРБЕТЧИЯ: Ако става дума за Турция, там всичко е възможно. И пряко ни засяга. Какво е твоето мнение на гурбетчия: ако Ердоган реши да окупира Родопската област (повод може да се намери) САЩ ще се намесят ли и на чия страна.ЗА ТВОЕ И МОЕ СЪЖАЛЕНИЕ НИТО САЩ ,НИТО РУСИЯ ,НИТО ЕС ЩЕ СЕ НАМЕСЯТ !НО ЗА ТВОЯ И МОЯ РАДОСТ ЕРДОГАН ИМА ДОСТАТЪЧНО ПРОБЛЕМИ И ОКУПАЦИЯТА НА РОДОПСКА ОБЛАСТ МУ Е ПОСЛЕДНА ГРИЖА / ИМАМ ВПРЕДВИД ВОЕННА ОКУПАЦИЯ/!ЗАСЕГА ЕДИНСТВЕНО ФИНАНСИРА РЕЛИГИОЗНИ УЧИЛИЩА

44

ognyanz

преди 7 години

До "ГУРБЕТЧИЯ: Ако става дума за Турция, там всичко е възможно. И пряко ни засяга. Какво е твоето мнение на гурбетчия: ако Ердоган реши да окупира Родопската област (повод може да се намери) САЩ ще се намесят ли и на чия страна.

43

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

До ognyanzЗАТОВА ЛИ РУСНАЦИТЕ СЕГА МИЗЕРУВАТ ?! И ИЗОБЩО РУСНАЦИТЕ КОГА ЛИ СА БИЛИ ДОБРЕ ?!

42

ognyanz

преди 7 години

До "ГУРБЕТЧИЯ": Гурбетът ти е объркал мнението за света по модела на западната пропаганда. Руският народ изобщо не страда от управлението на Путин, каквито и "ТЪПОТИИ" да пишат на запад за него. При пияницата Елцин Русия беше пред разпад. Путин стъпи здаво на врата и на олигарсите и на кавказците, и им показа, че държавата е по-силна от тях. Да, не е удобен на запада, разбираемо е.