79

друг гурбетчия

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯ Последното не е сигурно!

78

Garrincha

преди 7 години

Аз гласувах за Пищова !!! И въпреки, че го направих с цел да се подиграя с българските политици, съм убеден , че Митю е много по- добър от останалите гнусни претенденти за президент, а и от останалата политическа *** ! За съжаление, само народ достатъчно надраснал себе си, може да си позволи нещо подобно ... и дори тук не можем да се срвняваме с американците !!!

77

Анонимен

преди 7 години

На родна земя той гощавал бъдешия американски президент с шопска салата и кебапчеКЕБАПЧЕТО ЛАЕШЕ ЛИ?

76

Анонимен

преди 7 години

ЕХ, ПИЩОВ, ПИЩОВ.КОЛКО СА ТЕ 12000 БИРИ. А КАЙМАТА НА КИЛО ЛИ Я РАЗДАВА ИЛИ НА КЕБЪПЧЕТА? ЩОТО РАЗХОДЪТ Е ПО-ГОЛЯМ - ТОК, ***, КЕБАПЧИИ...

75

Питам

преди 7 години

Пищов, видя ли сега що е то народна признателност? Затова Костов не проговори две години.

74

Анонимен

преди 7 години

Митьо Пищова или Радев Льотчика: Има ли разлика?

73

Анонимен

преди 7 години

Ако Пищова си тегли пищова, ще разреши всички тези свои проблеми.

72

7

преди 7 години

Айде ще го правим президент на Марс моля гласувайте

71

Анонимен

преди 7 години

Абе пищова откога е станал комик бе??

70

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

Президентът на САЩ хапнал и традиционна кавърма и българска баница."Много му харесаха. Много е весел. Той е като мен - зевзек човек", сподели Пищова.ЗА ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ ЕДИН ЗЕВЗЕК НАРОДЪТ СЪЩО ТРЯБВА ДА Е ЗЕВЗЕК И ДА ГЛАСУВА ЗА НЕГО ! АМЕРИКАНСКИЯТ НАРОД СЕ ОКАЗА ЗЕВЗЕК И ГЛАСУВА ЗА ЗЕВЗЕК ,НО БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ВСЕ ОЩЕ НОСИ ГЛАВА НА РАМЕНЕТЕ СИ И НЕ ГЛАСУВА ЗА ЗЕВЗЕЦИ !

69

Болгар

преди 7 години

Ами един, който се набута няколко хиляди тона бензин и нафта, и пак нищо...той е по-зле, Митьооо!

68

Анонимен

преди 7 години

до 78вярно е че пищова не е за президент , но е прав че всички избори са манипулирани , това да изчезне дори неговия вот е срамно и абсурдно

67

Еееееее

преди 7 години

Защо изобщо такива хора се допускат да се кандидатират за президент???Някой да се погрижи за човека,че не са добре нещата!!

66

Анонимен

преди 7 години

не виждам разлика между пищова и следващият президент все същите ***

65

Анонимен

преди 7 години

Този народ е боллен... щом има гласували за този, Бареков и бат Сали.

64

Анонимен

преди 7 години

Той е убеден, че някой е откраднал десетки хиляди гласове от неговите и вместо 60 000, има 20 000.Пищове ти призна офицално, че тези глаасове са купени. С кайма, бири и още нещо. Да ти напомням ли че купуването на гласове е престъпление.

63

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Пищов, в неделя като подаде Боко оставка ще си останеш ли от ГЕРБ ?Питам само ! Не за друго, а защото помня времена, когато твърдеше, че сърцето ти е червено ...Пребоядисваш се, Митьо ! Въртиш се като фурнаджийска лопата. Орезили се на дърти години. Факт !

62

Анонимен

преди 7 години

Толкова коментари за един пищов.А тия,дето са гласували за него с всичкия ли са?

61

вярващ в Тангра

преди 7 години

Тоя дето да иска да влиза в Българската политика и си прави сметки не е добре дошъл в България. Пищови, Калашници и други травестити не са добре дошли в България.

60

А1

преди 7 години

Ако, този беше спечелил изборите заедно с Радо Шишарката, щяхме да имаме най-колоритния президентски и вицепрезидентски екип в света!Събужждане и лягане със " силиконова манекенка" под звуците на чалга в изпъление на Радо Шишарката, разбира се!А, всеки уикенд щеше да се провежда конкурс за нови "маникенки" с много чалга и кючеци, бира скара, мутри и мутреси, и разбира се новият чалго - мутренски елит, щеше да весели народа с "изпълненията" си до дупка,!Еех, мечти, мечти..... ))))))))))