74

Анонимен

преди 7 години

Те и Кенеди даваха признаци, че ще се разбират с Русия.Колко бързо ги ликвидираха?!Колко по-дебела е неговата кожа?По-дебела от интересите на големите риби, дето печелят от война и военна промишленост?Ако запее друга песен, може и да оцелее.

73

Анонимен

преди 7 години

До гагаузинаВ неделя гласувай за щастлив живот в България дори и след катурването на Брюксел, от което се плашиш. Ще имаме напредък, ако съумеем да си върнем достойнството и себеуважението. Наведенки, надупенки, приклекнали никой не ни зачита, никой не партнира с нас, а само ни тласкат към разхура заради собствен интерес.

72

Анонимен

преди 7 години

Истински големите взаимно се уважават. Да заложим на неговия усет за бизнес и печалба. Да залоожим на прагматизма на Путин. Това би било добре за целия свят.

71

гагаузина

преди 7 години

За кво да гласувам в неделя?Тръмп ше катурне целата бюрокрация в Брюксел.ВЕЧЕ ГО КАЗА!

70

Шоп

преди 7 години

Тръмп каза "Аз ще бъда Президент и ние заедно ще побеждаваме, побеждаваме, побеждаваме!" Така че победите на Путин може да се състоят само след като Тръмп обере постата.

69

Ядеш и ревеш

преди 7 години

Изгрева на Тръмп ще доведе до залеза на Путин.Путин-ще го ядеш и ще ревеш..ха.ха Както с Ердоган. Рано се радвате путеноиди ..ха.ха После да не обърнете палачинката че Тръмп е непридвидим и скоро ще рита жужето..ха.ха

68

ЗАБРАВЕТЕ !!!

преди 7 години

УКРАЙНА ----НЯМА ДА БЪДЕ РАЗМЕННА МОНЕТА ЗА ТРЪМП!НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ!!!ТОВА Е СЪЩО ПАЗАР ЗА САЩ И ЕС И КАНАДА ------ЗНАЧИ "ОТ ИНТЕРЕС" ЗА ТЯХ.......!А, УТРЕ---ЩЕ Е ТРЪМПлин ...... и КЪМ ГЛАДНА РУСИЯ!

67

Анонимен

преди 7 години

горката Украйна....изпоназраха се

66

Анонимен

преди 7 години

умни хора ,, мислят за мир и приятелство

65

ПОМНИТЕ ЛИ РЕЙГЪН?

преди 7 години

ТОЧНО ТОЙ--"РЕПУБЛИКАНЕЦА" --КОЙТО ПОГРЕБА СССР , СЪС ТЕОРИЯТА ЗА "звездните войни"!ЗАД ТРЪМП---СА ПАРИТЕ НА ЕДРИЯ КАПИТАЛ И ВОЕННО-ПРОМИШЛЕНИЯ КОМПЛЕКС НА САЩ!КВО ДО ВИ ГОВОРЯ , ПОВЕЧЕ....??!

64

ВОЙНАТА НА ПУТИН!

преди 7 години

ВОЙНАТА В СИРИЯ ...МАЙ НАИСТИНА СВЪРШВА!ТРЪМП ЩЕ ИЗПРАТИ СУХОПЪТНИ СИЛИ ТАМ .СЛЕДВА----РАЗДЕЛЯНЕ НА СИРИЯ , НА ЗОНИ НА ВЛИЯНИЕ!ТАКА -ВСИЧКИ СА ДОВОЛНИ!

63

Анонимен

преди 7 години

Нито ще премахне санкциите, нито ще се разцелува с Путин. Русия и при него ще си остане враг, но няма да се занимава с нея. И в момента двете държави поддържат добри търговски отношения. Проблема не е на САЩ, а на Русия. Досега руснаците плашеха със САЩ, но тя ако се затвори и възроди индустрията си, спре достъпа до пазарите си - това ще е проблем на целият свят. Икономиките на Китай, Япония, Германия, Великобритания ще прегреят. Ще се сринат суровините и материалите. САЩ няма се промени много.

62

Анонимен

преди 7 години

Путин звъни на Тръмп:Доналд, Крим наш ?Тръмп: А, колко ?

61

Анонимен

преди 7 години

Е как да каже нещо лошо за началника си?Нали после ще го накажат от ФСБ.

60

Анонимен

преди 7 години

Доналд Тръмп не е завършил военна академия!

59

Анонимен

преди 7 години

Силно се надявам Тръмп да подобри отношенията на Америка към Русия .Защото Америка управлява Европа а това не се харесва на Русия .Такъв диктат не е имало никога над ЕВРОПА !Русия е горда СТРАНА не е мижетурка като останалите в ЕС !Ако не се разберат ще има ВОЙНА на територията и на АМЕРИКА за първи и последен път !

58

Анонимен

преди 7 години

Генерал Радев и президента Тръмп ще се разберат отлично двамата са завършили военна академия.

57

Анонимен

преди 7 години

Ще стане най-доброто: ще се разберат, ще има нова Ялта, и оттам нататък всеки да си знае гьола.

56

Анонимен

преди 7 години

Путин се изказа много сдържано, не беше много ентусиазиран, независимо от всичко което изричаше Тръмп в предизборната кампания.

55

Анонимен

преди 7 години

От НАТО попитали Путин: Г-н подполковник, твой ли е този парашутист в България ?Путин: Това е НАТОвски генерал, а Вие как познахте, че е мой ?НАТО: Ами, скочил е от МИГ29, без опознавателни знаци !